• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:00 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

OnePlussalta erkaantuneen Carl Pein perustama Nothing vahvisti julkaisevansa ensimmäisen älypuhelimensa ensi kesän aikana

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 652

Nothing vahvisti tänään pitämässään virtuaalitapahtumassa tulevansa julkaisemaan ensi kesänä ensimmäisen älypuhelimensa – Nothing Phone 1. Itse laitetta tilaisuudessa ei esitelty, mutta Pei vahvisti puhelimen tulevan saamaan kolmen vuoden suuret Android-päivitykset ja neljän vuoden tietoturvakorjaukset.

Yritys on jo aiemmin julkistanut tekevänsä yhteistyötä Qualcommin kanssa, joten puhelimen voitane odottaa sisältävän Snapdragon-järjestelmäpiirin. Virtuaalitilaisuudessaan Nothing painotti puhelimen panostavan nopeuteen ja sulavuuteen käytännössä sulkemalla ylimääräiset sovellukset tehokkaasti taustalta ja optimoimalla käyttöliittymän animaatiot.

Nothing OS -nimellä kulkeva käyttöliittymä tulee myös tarjoamaan monipuoliset ja helpot yhteydet lisälaitteisiin ja omien Nothing Ear 1 -kuulokkeiden lisäksi valmistaja mainitsi esimerkkeinä myös Teslan autot ja Applen AirPods-kuulokkeet. Nothing OS -käyttöliittymä tulee saataville kokeiltavaksi valikoiduille Android-laitteille jo huhtikuusta alkaen.

Lähteet: Nothing@YouTube
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
178 879
Viestejä
3 292 168
Jäsenet
59 208
Uusin jäsen
Zeikki77

Hinta.fi

Ylös Bottom