OnePlus julkaisi uuden taulutietokoneensa sekä keskihintaiset nappikuulokkeet ja älykellon

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
184


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kiinalainen OnePlus on julkaissut keskihintaluokan älylaitemarkkinoille Nord 4 -älypuhelimensa lisäksi uudet Pad 2 -taulutietokoneen, Nord Buds 3 Pro -nappikuulokkeet ja Watch 2R -älykellon.

[gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="99305,99306"]

Viime vuonna io-techin kokeilussakin käyneen Pad-taulutietokoneen seuraaja on yksiselitteisesti nimetty Pad 2, jossa pyörii OxygenOS 14 -käyttöjärjestelmä. Pad 2 tukee myös OnePlussan uusia, erikseen myytäviä Stylo 2 -näyttökynää sekä Smart Keyboard -näppäimistöä. Muita käyttäjän elämää helpottavia ominaisuuksia ovat muun muassa App Relay -toiminto saman sovelluksen samanaikaiseen käyttämiseen kahdella eri laitteella, taittuvanäyttöisestä OnePlus Open -puhelimesta tuttu Open Canvas, jolla näytön voi jakaa kolmelle eri sovellukselle, sekä OnePlus-puhelimien kanssa toimiva NFC-tiedonsiirto. Lisäksi myöhemmäksi päivitykseksi Pad 2:lle OnePlus lupailee omaa tekoälyominaisuuksia tarjoavaa AI Toolboxiaan.

Pad 2:ssa on 12,1-tuumainen LCD-näyttö 3000 × 2120 pikselin 3K-resoluutiolla, 144 hertsin maksimivirkistystaajuudella ja 900 nitin pistemäisellä maksimikirkkaudella. Näytön pikselitiheys on 303 ppi (pixels per inch) ja kuvasuhde 7:5. Rautapuolella taulutietokoneessa raksuttaa lippulaivatason Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistin sekä tallennustilan osalta valittavissa on kaksi varianttia – 8 ja 128 gigatavua sekä 12 ja 256 Gt.

Pad 2:sta löytyy myös 13 megapikselin takakamera ja 8 MP:n etukamera. Yhteysominaisuuksien puolella tuettuna on Wi-Fi 7 ja Bluetooth 5.4. 67 watin SuperVOOC-latausta tukeva, 9510 milliampeeritunnin akku tarjoaa OnePlussan mukaan jopa 43 päivän valmiusajan. 6,5 millimetrin paksuinen Pad 2 tulee vain harmaan värisenä ja painaa 584 grammaa.

[gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="99308,99307"]

Nord Buds 3 Pro -nappikuulokkeet tarjoilevat korkeatasoista aktiivista melunvaimennusta, joka toimii jopa 4000 Hz:n taajuusalueella vaimentaen niin matalia kuin korkeitakin taustaääniä. Lisäksi melunvaimennuksessa on ympäristön erilaisia ääniä tunnistava ominaisuus, jonka avulla kuulokkeet osaavat kytkeä päälle tilanteeseen sopivan melunvaimennusmoodin. 12,4 mm:n kaiutinelementeissä on basson laatua parantava titaanipinnoite ja kuulokkeista löytyy myös bassotaajuuksia hienosäätävä BassWave 2.0 -teknologia.

Akunkestoksi Nord Buds 3 Prolle luvataan ilman melunvaimennusta 12 tuntia yhdellä latauksella ja jopa 44 tuntia latauskotelon kanssa. Vastaavasti melunvaimennusta käytettäessä akunkestoksi kerrotaan yhteensä 20 tuntia latauskotelon kanssa. Suojausluokitukseltaan kuulokkeet ovat IP55-tasoa, eli ne on suojattu pölyltä ja vesisuihkuilta, mutta täydellisen tiiviit ne eivät ole. Värivaihtoehtona Nord Buds 3 Prolla on jadenvihreä (Soft Jade) ja musta (Starry Black).



OnePlussan älykellouutuus on Watch 2R, jonka kalliimpi isoveli Watch 2 kävi keväällä io-techin testissä. Watch 2R:ään on sisällytetty Watch 2:sta tutut Googlen WearOS 4 -käyttöjärjestelmä ja jopa 100 tunnin akunkeston mahdollistava kaksoisprosessoriarkkitehtuuri, jonka muodostavat Snapdragonin W5-järjestelmäpiiri ja BES 2700 MCU -mikrokontrolleri. W5 pyörittää älykellon sovelluksia, kun taas mikrokontrolleri huolehtii kellon taustatoiminnoista. Jaottelu vähentää virrankulutusta ja pidentää siten akunkestoa. Akun kapasiteetti ja latausteho ovat samat kuin Watch 2:ssa eli 500 mAh ja 7,5 W. RAM-muistia ja tallennustilaa löytyy niin ikään 2 ja 32 Gt.

Terveysominaisuuksia Watch 2R tarjoaa tutun kattauksen mm. OHealth-sovelluksen muodossa, joka mahdollistaa esimerkiksi unenlaadun ja stressitasojen monitorointia ja tukee yli 100 urheilulajin seurantaa.

Alumiinirunkoinen Watch 2R on neljänneksen Watch 2:sta kevyempi, mikä jääkin uutuuden merkittävimmäksi eroksi sisarmalliinsa nähden. Värivaihtoehtoina on vihreä Forest Green ja tummanharmaa Gunmetal Grey. Pölyä ja vettä vastaan kellolla on IP68-suojaluokitus ja se kestää veden alla viiden ilmakehän paineen.

OnePlussan Pad 2 -taulutietokone lisätarvikkeineen tulee saataville elokuun alusta lähtien ja on ennakkotilattavissa seuraavin suositushinnoin:

OnePlus tarjoaa verkkokaupassaan Smart Keyboardia myös Pad 2:n kaupanpäällisenä. Sen sijaan heti saatavilla ovat Nord Buds 3 Pro -nappikuulokkeet 79 euron suositushintaan ja Watch 2R -älykello 279 euron suositushintaan.

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
13.04.2017
Viestejä
1 514
Padi kiinnostaisi kovasti. 2018 iPad pro akku alkaa pikkuhiljaa hyytyä. Onko näissä Android padeissa päästy jo käyttöliittymän ja sovellusten osalta iPad tasolle?

Vastaava iPad pro suunnilleen samassa kokoluokassa maksaa 3x enemmän… niin sillä vähän kyselen. Toki air mallia saa halvemmalla mutta siinä taitaa edelleen olla 60hz näyttö joka ei kyllä istu omaan silmään vuonna 2024
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 152
Viestejä
4 318 779
Jäsenet
71 977
Uusin jäsen
Pikkupöllö_65

Hinta.fi

Ylös Bottom