Nykyajan tappelupelit

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 888
Harrastaako porulla täällä päin maailmaa vielä tappelupelien pelaamista vai ovatko ne jääneet muistoihin menneiden aikojen huvina? Itse ostin viikonloppuna PS5:lle heräteostoksena PS4 Street Fighter V Champions editionin ja hauskaahan tuota on ollut mättää. Ei tuokaan tietysti täydellinen ole. Ehkä eniten ärsyttää, että heti saisi laittaa rahaa lisää, että saisi auki lisää hahmoja ja kenttiä. Niitä näyttäisikin sitten olevan sellainen määrä, että todennäköisesti kaikkia ei tulisi ehkä koskaan testattuakaan. Vastaan ei myöskään ole tullut yhtään suomalaista pelaajaa, joten mitetin, että pelaako tätä kukaan muu.

On tullut pelattua myös jonkin verran PS5 kokoelmaan sisältyvää Mortal Kombat X:ää ja kokeilin myös PS Plus kuukauden pelinä jokin aika sitten ollutta Virtua Fighteriä. Myös XBOX 360:lle löytyy itseltäni vanhempaa Street Fighteriä, Tekkeniä. DOA:aa jne. Harmi vaan, että noille ei löydy enää verkosta yhtäkään pelaajaa eli vaihtoehtona vain yksinpelit. Mitä tappelupelejä porukka pelaa ja millä alustalla vai pelaako mitään?
 
Liittynyt
27.08.2020
Viestejä
230
Lähinnä illanistujaisissa muutaman oluen kera noita tulee hakattua :kippis: Ja ehkä enemmän tulee tuota Ultra Street Fighter IV koska tuo uusin V versio ei vaan jotenkin tunnu hyvältä. Toisena vaihtoehtona Mortal Kombat X tai 11 enny muista kumpi oli itsellä PS4 niin ja kaverinkaa 1vs1 OFFLINESSÄ joskus tullu onlinee koitettua mut turbaahan siellä tuleee ja lujaaa yleensä :) Tekken 7 jääny vähiten pelatuksi tietty siksikin etten omista sitä kun steamissä.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
5
Kyllähän niitä vielä ihmiset pelailee. Itse tuli aikanaan Street Fighter IV:llä aloitettua, sittemmin Street Fighter V, Guilty Gear: Strive ja nyt King of Fighters XV. Ehkä niitä oppii vielä joku päivä pelaamaan.

Suomen skene löytyy aika tehokkaasti varsin aktiiviselta Taistelupelit Discord-palvelimelta

Ympäri Suomea on myös viikoittaisia offline-tapahtumia eri paikkakunnilla. Niistäkin infoa ko. palvelimelta.
 
Liittynyt
26.08.2017
Viestejä
1 268
Tosiaan tuonne Discordiin voi tulla meidän kanssa turisemaan jos kiinnostaa mättöpelejä pelata ja oppia. SF5 on yksi aktiivisemmista peleistä ja KOF 15 ja Guilty Gear Strive myös tällä hetkellä hyvin aktiivisena. Myös Tekken -kanava löytyy, mutta sille on oma aktiivisempi Discord serverinsä.

EDIT: Näitä kaikkia siis pelataan pääsääntöisesti PC:llä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 888
Täytyypä käydä katselemassa. Itse pelihommat hoitelen yleensä PS5:llä, kun PC on sellainen nuhapumppu, että ei oikein mikään pyöri ja tämänhetkisillä komponenttien hinnoilla ei päivityskään ole ihan heti edessä.
 

Rane

Coordinator @ Diablo 4 clan "iotech"
Tukijäsen
Liittynyt
01.11.2016
Viestejä
2 881
Mortal Kombat 1 tulilla! Pitkästä aikaa tappelupeli mikä kiinnosti jo arvosteluiden perusteella. Aamulla Opencritic auki, peli ostoon ja muutaman matsin jälkeen kyllä kelpaa! :kippis:


IMG_20230915_215748.jpg
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 925
Viestejä
3 974 239
Jäsenet
68 021
Uusin jäsen
tjr.1989

Hinta.fi

Ylös Bottom