NVIDIAn G-Sync saapuu MediaTekin skaalaimiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
22 035


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
NVIDIAn G-Sync-näytöt ovat tyypillisesti Adaptive-sync-pohjaisiin teknologioihin perustuvia vastaavia näyttöjä tyyriimpiä, kiitos erillisen G-Sync-moduulin. Nyt tähän on tulossa muutos.

NVIDIA ja MediaTek ovat ilmoittaneet tekevänsä yhteistyötä ja sen tuloksena on odotettu milloin millaistakin järjestelmäpiiriä tai vastaavaa kuluttajille näkyvää tulosta tuloksetta. Nyt ensimmäinen käytännössä kuluttajiakin koskeva yhteistyökuvio on vihdoin selvillä ja julki: MediaTekin skaalaimet tulevat saamaan G-Sync-tuen.

Toistaiseksi ei ole selvää, mitkä MediaTekin skaalaimista tulevat tukemaan G-Sync-teknologiaa vai onko sellaisia vielä edes julkistettu. Asiaan tullaan kuitenkin saamaan ainakin osittain selvyys vuoden loppuun mennessä, kun markkinoille saadaan G-Synciä tukevat, MediaTekin skaalaimella varustetut Asus ROG Swift 360 Hz PG27AQNR, Acer Predator XB273U F5 ja AOC Agon Pro AG276QSG2. Kaikki kolme tulevat tukemaan 1440p-resoluutiota, 360 hertsin maksimivirkistystaajuutta ja tarkemmin määrittelemätöntä HDR-tasoa.

Samaan syssyyn NVIDIA ilmoitti alkuvuodesta julkistetun G-Sync Pulsar-teknologian saapuvan vihdoin markkinoille. Se saapuu markkinoille juurikin edellä mainittujen kolmen näytön mukana ja lupaa tarjota jopa nelinkertaista efektiivistä liiketerävyyttä yhdistämällä ULMB2- ja VRR-teknologiat yhteen pakettiin. Voit tutustua teknologiaan tarkemmin aiemmassa uutisessamme.

Lähde: NVIDIA

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 315
Viestejä
4 357 170
Jäsenet
72 637
Uusin jäsen
TVtunari

Hinta.fi

Ylös Bottom