NVIDIA julkaisi uudet GeForce 456.71 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 694


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 456.71 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien. Vaikka ajureiden versionumero on sama, kuin hiljattain julkaistuissa Hotfix-ajureissa, ei kyse ole samoista ajureista.

GeForce 456.71 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen Game Ready -leima Call of Duty: Black Ops Cold War -pelin beetaversiolle. Lisäksi mukana on NVIDIA Reflex -tuki samaiselle beetaversiolle. Call of Duty: Black Ops Cold War -pelin beeta alkaa reilun viikon kuluttua 15. lokakuuta.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat Divinity: Original Sin 2 Definite Editionin heikompi suorituskyky Hardware-accelerated GPU Scheduling -ominaisuus päällä, pelien mahdollinen käynnistyminen mustaan ruutuun FreeSync/Adaptive-sync-näytöillä, kun G-Sync on käytössä, sekä Fortnite-pelin kaatuilu kannettavilla, kun käytössä on kiihdytettyä säteenseurantaa hyödyntävät varjoat ja heijastukset. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Fortniten kaatuilu BSOD-ruutuun 4K-resoluutiolla, YouTube-videoiden tökkiminen vieritettäessä sivua sekä vanhat tutut Forza Motorsport 7 -pelissä tietyillä radoilla kanttareissa esiintyvät mustat viivat. Voit tutustua ajureihin tarkemmin NVIDIAn artikkelissa ja lukea kaikista muutoksista ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
243 127
Viestejä
4 251 866
Jäsenet
71 277
Uusin jäsen
atteh

Hinta.fi

Ylös Bottom