Nothing julkaisi odotetusti toisen sukupolven Ear (2) -nappikuulokkeet

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Nothing on julkaissut tänään odotetusti uudet Ear (2) -nappikuulokkeensa. Kyseessä on valmistajan ensimmäinen toisen sukupolven tuote, sillä nimensä mukaisesti uudet nappikuulokkeet toimivat seuraajana alkuperäisille Ear (1) -napeille.

Ulkonäöllisesti Ear (2) näyttää varsin tutulle ja ensisilmäyksellä niiden sekoittaminen alkuperäisiin nappeihin voikin olla helppoa. Muutoksiakin on kuitenkin tapahtunut, sillä kuulokkeiden latauskotelo on pykälän edeltäjäänsä pienikokoisempi ja kevyempi. Kuulokkeiden paino puolestaan on laskenut 4,7 grammasta 4,5 grammaan.

Kaiutinelementit napeissa ovat edelleen kooltaan vastaavat 11,6 mm:iin, mutta siinä missä vanhat kaiutinelementit olivat niin sanotusti suoraan hyllyltä, eli käytössä oli valmiit kaiuttimet, ovat uutuusmallin kaiutinelementit valmistajan omaa käsialaa. Elementtejä varten kuulokkeiden rakennetta on myös päivitetty ja napit sisältävät valmistajan mukaan uuden kaksoiskammiorakenteen.

Yhteysominaisuuksien osalta Bluetooth-tuki on päivitetty tuoreimpaan 5.3:een ja ohessa myös koodekkikattausta on päivitetty. Edellismallista löytyneiden SBC:n ja AAC:n oheen Nothing on tuonut myös LHDC 5.0:n. Ohjelmistotasolla Ear (2):iin on tuotu uutena mahdollisuutena äänenlaadun personointi käyttäjän kuulon mukaan sekä myös personoitu vastamelu, jonka vaimennustehoksi luvataan 40 dB.

Nothing Ear (2) -kuulokkeiden myynti on alkanut välittömästi ja valmistajan kotisivuilta napit saa tilattua 159 euron suositushintaan.

Lähde: Nothing

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 712
Viestejä
4 190 061
Jäsenet
70 784
Uusin jäsen
juged

Hinta.fi

Ylös Bottom