Nokialta uusi Nokia Pure -muotokieli

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205

Nokia on esitellyt uuden logonsa jälkimainingeissa myös uuden ohjelmistojen muotoiluilmeen. Valmistajan kotisivuilla Nokia Pure -designin kerrotaan olevan vielä tuloillaan, mutta asiasta uutisoinut Phandroid on jakanut myös kuvia Nokian uudesta designista erinäisissä puhelimen näytölle soveltuvissa sovellusympäristöissä.

Kyseessä on verkkolaiteyhtiönä tunnetun Nokian design ja se on suunniteltu käytettäväksi yrityksen omissa tuotteissa. Nokia Pure voitane nähdä mahdollisesti tulevaisuudessa jossain muodossa esimerkiksi Nokian verkkosivuilla ja yrityksen mobiilisovelluksissa. HMD Globalin Nokia-merkkisiin puhelimiin ulkonäköpäivityksen tulemisesta ei ainakaan toistaiseksi ole tietoa.

Lähde: Phandroid, Nokia
 

Aaltoliike

Alkuperäinen jäsen
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 255
Luin että
Nokialta uusi Nokia Pure -muotoiluihme

Ilmankos otti vähän aikaa tajuta että hetkinen...
 
Liittynyt
26.07.2017
Viestejä
235
Uusi logo on ihan paska ja saa kaiken näyttämään roskalta.
Ei se hyvä ole minunkaan mielestäni. Siinä on tiettty ihan kelvollinen perusidea (jätetään pois osa kirjainten viivoista), jota on käytetty logoissa aika paljon, mutta lopputulos ei tässä tapauksessa vain miellytä visuaalisesti, ainakaan minua. Pakko sanoa, että suomalainen yrityslogojen suunnittelu on mielestäni enimmäkseen visuaalisesti aika heikkotasoista (vaikka suomalaiset graafikot tasoa kehuvatkin). Symbolismeilla osataan kikkailla, mutta se ei riitä hyvään logoon. Pitäisi myös osata piirtää.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 714
Sais alkaa tulla joskus niitä Pure muotokielen mukasia lippulaivapuhelimia ulos?!
Jotenkin lässähti koko Nokian uudelleen tulo muutamaan lippulaivapuhelimeen...ja niissäkin tais olla aikoinaan myyntiin tullessa rauta jo vanhentunutta?
Edit: eihän tämä koskekkaan tämä Nokia Pure muotokieli matkapuhelimia ollenkaan...
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 966
Viestejä
4 190 543
Jäsenet
70 836
Uusin jäsen
skh

Hinta.fi

Ylös Bottom