NHL 19 (PS4, Xbox One)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Gagarin, 21.06.2018.

Tagit:
 1. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016


  Julkaisu: 14.9.2018

  NHL 19 New Features - EA SPORTS Official Site

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Eli tuommonen julkistettiin yöllä. Jos nyt oikein ymmärsin niin ominaisuudet on lyhyesti seuraavanlaiset:

  - Ei Frostbite-moottoria (ainakaan mainittu sanallakaan)
  - Uusi luistelutekniikka, jonka kehuvat olevan animaatioiltaan saumatonta (tähän on ilmeisesti otettu tekniikkaa Fifa 18:sta)
  - Uusi fysiikkamoottori
  - Kiekon haltuunotto noiden mukana uusittu (kehuivat korjanneensa edellisten ongelmat)
  - Eri moninpelejä yhdistetty tuon World of Chel -jutun alle (esim EASHL, Threes, online 1vs1 ja pari uutta moodia). Näissä voi ilmeisesti ainakin jonkun verran vaikuttaa pelaajan ominaisuuksiin itse (primary and secondary traits, specializations). Hahmoja voi ilmeisesti kehittää pelaamalla ja avata samalla kosmeettisia juttuja.
  - yms yms

  Lisää juttua, jossa selitetty tarkemmin:

  Six Changes That Make NHL 19 The Most Promising Hockey Game Of The Generation

  With NHL 19, EA leans into online play in effort to attract new players

  Betasta ei vielä ollut puhetta, mutta eiköhän ne sellasen taas pukkaa ulos lähempänä julkasua. Lisää infoa pelistä trailereiden yms muodossa varmasti valuu kesän mittaan myös. Ei auta muu kuin toivoa hyvää (tai edes nykyistä parempaa) peliä. Sarja on enemmän tai vähemmän junnannut paikallaan jo useita vuosia, joko nyt alkaa näkymään jotain uutta suuntaa?

  Itseä nykyään kiinnostaan lähinnä EASHL, muita moodeja ei juuri tule pelattua. Uhosin jo viime vuonna jättäväni välistä, mutta tulipa se kuitenkin ostettua. Enää en välttämättä samaa peliä jaksaisi pelata, joten kyllä saa olla sitten jotain tuntuvia uudistuksia.
   
 2. Rane

  Rane RTX ON

  Viestejä:
  1 158
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Ei uutta moottoria = ei jatkoon.
   
  Cojin de Raton tykkää tästä.
 3. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Ei se uusi engine välttämättä onnea toisi, NHL-devien kyvyt ja kunnianhimon puutteen huomioiden...Olisin ehkä hieman optimistisempi muuten, koska ensivaikutelmat lupaavat luisteluun ja taklauksiiin parannuksia, muttakö kyseessä on EA, niin parempi odotella demoa/betaa.

  Vitsillä heitin viime vuonna EA:n forumilla, kun kuulin 3v3-moodista, että mitä seuraavaksi - 1v1? Niin sieltähän se tuleekin sitten...:D Nyt ei vielä pääse sinne sanoon 'I told you so', koska viikon banni päällä forumin EA:n epäviralliselle puhemiehelle Sinbinille kuittailusta.

  Muuten toi pipalätkä vois olla ihan hauskaakin, mutta pelaajien pitäis ehdottomasti olla 10-14-vuotiaita räkänokkia eikä mitään aikuisia körmyjä niinku tossa trailerissa.:btooth:

  Ennen SWBF2-fiaskoa varmaan noi satunnaiset lootit ois ollu maksullisia, mutta liekö oppineet siitä fiaskosta jotain jopa?
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2018
 4. Kuus2

  Kuus2

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Onneksi ei ilmeisesti maksullista pyykkäystä tule ”World of Chel Hockey Bagin” sisällölle.  Saas nähdä kuin ukko liikkuu uudella tekniikalla. Nykyinen aika mudassa luistelua.
   
 5. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  991
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Harmi kun eivät PC:lle tätä käännä vieläkään. Eivät halua rahojani :(
   
  eetvartti ja ratkakapu tykkäävät tästä.
 6. YoVissy

  YoVissy

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  GM Connected, se olisi peli milloin ostaisin tämän sata varmasti.
  Nyt jätin edellisen täysin ostamatta.. PS4 Pro kaipaa uutta, mutta en tiedä onko tämä muuttunut vielä NHL 17:stä edes tarpeeksi :D
   
 7. jarski

  jarski

  Viestejä:
  550
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Samaa peliä näköjään tarjoillaan taas.
   
  Rane tykkää tästä.
 8. Meik

  Meik

  Viestejä:
  276
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Missä se Switchin versio on? Helvetti täydellinen ois kun voisi ottaa messiin ja haastaa vaikka työkaverin tauolla matsiin...
   
 9. keppijeesus

  keppijeesus

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Vähän tuntuu et pond-hoki tulee käymää samankaltaisesti ku nytten NHL Threesille, eli porukka pelailee sitä betasa ja varsinaise julkaisu yhteydessä vaihtaa takas HUTtiin. Pond-hockey kuulostaa ihan hauskalta, mutta faktahan on se, että samanlaista gameplay siinäkin on, mutta pelataan vain yhdellä pelurilla.

  Voisi kyll veikata, että alkavat panostamaan peliin enemmän, kerran NHL:n kanssa yhteistyötä tekemässä jo. Hienoa saada legendojakin enemmän (foppafoppafoppa<3) peliin, yli 200, mutta toivottavasti eivät HUTtiin kaikkia heti lisäile, tai tekisivät osan harvinaisimmaksi marketin takia. Aika varmasti tulen ostamaan tämänkin kuten edellisetkin osat 11 eteenpäin. Saa nähdä millasta tulee tällä kertaa
   
 10. HiekkaP

  HiekkaP Make ATK Great Again

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Toivoisin hieman paneutumista Be a Pro pelitilaan. Vähän lisää lihaa luiden ympärille, niin voisi ehkä sen 20 euroa maksaa ens vuoden tammikuussa.
   
  varonen tykkää tästä.
 11. Kuus2

  Kuus2

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Ikävältä kuulostaa jos EASHL drop-init tulee täysin siirtymään ulkojäälle ja sekavaatetukseen. Itse pelaan lähinnä juuri noita drop-inejä eikä minkäänlaista kiinnostusta clubeihin.

  Alla linkatussa threadissä ”Game Changer” näyttäisi vahvistavan moisen. Viesti poistettu mutta quote näkyvillä vielä. Eli virallisempi joukkueväritys jäisi vain EASHL clubi-matseihin.

  Is there regular drop-in 6's in NHL 19?
   
 12. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Siltähän se näyttää, onkohan nuo miettineet asian ihan loppuun saakka? Kai tällä jotain uusia kasuaaleja/jonneja halutaan houkutella. Toisaalta sitten 'oikean' kiekon faneja työnnetään koko ajan kauemmaksi. Tuntuu että tätä devitiimiä kiinnostaa oikea jääkiekko vähemmän ja vähemmän.

  Tietysti voi kysyä, että miksei voi klubiin liittyä ja pelata siellä normaalisti? Dropinnit on aikamoista kuraa suurimman osan ajasta kyllä. Trolleja ja 'yksinpelaajia' ihan liikaa.

  Oikeastaan ainoa asia mikä uuden pelin voi pelastaa on toi uusittu luistelu. Jos ne on luopuneet viimeinkin TPS:stä ynnä muusta kurasta. Niin kankeaa pahimmillaan ollu luistelu tänä vuonna, ja lagi tekee siitä vielä pahemman. Tästä hyvin pitkälle on kiinni, tuleeko ostettua vai ei.
   
 13. Benighted|

  Benighted|

  Viestejä:
  48
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Haastattelujen ja ennakkotietojen perusteella ehkä alhaisimmat odotukset NHL-pelisarajaa kohtaan sitten NHL15:a. Luisteluun ja pelaajan ohjaukseen panostaminen on erittäin hyvä asia, mutta kun tietää kyseisen talon taitotason, niin on yhtä todennäköistä, että pelimekaniikka huonontuisi parantumisen sijaan viime vuosiin verrattuna. Tosin vielä suurempi todennäköisyys on, että pelituntuma ei muutu yhtään mihinkään(mikä on kenties se surullisin vaihtoehto). Sen lisäksi nyt on tullut haastatteluissa esille monta asiaa, mitkä voi suoraan tulkita negatiivisena kehityksenä, mikä on uutta jopa tämän sarjan kannalta.  Eli tasoitetaan pelikenttää, että "kaikilla"(ei kenelläkään) on mukavaa. Vaikea ymmärtää tätä ajatustapaa, missä kaikille pitää suoda tasaisin väliajoin voittoja. Jos taito ei riitä, niin silloin ne voitot luodaan keinotekoisesti. Viimeisten vuosien ajan ylivoimaisesti turhauttavimmat hetket pelin parissa on kokenut silloin, kun ice tilt päättää puuttua peliin ja muuttaa kummankin pelaajan slidereita. Silloin sekä voittaminen, että häviäimen tuntuu turhuattavalta, kun vastustajan pelinopeus on joko tuplat tai puolet omasta pelinopeudesta. Pelkästään pelitason mukaan mukautuva match making olisi riittävä takaamaan kaikille riittävän mahdollisuuden voittoon.

  Tarkemmin ajatellen esim. NHL 18 on oikein hyvää viihdettä, jos ice tilt loistaa poissaolollaan. Silloin jää hyvä mieli pelistä vaikka sen sattuisi häviämäänkin.


  Ja nyt kehuskellaan asioilla, mitkä yleensä tulkitaan bugeiksi/glitcheiksi ja niille nauretaan youtubessa. Oikeaa jääkiekkoa jonkun verran seuranneena en ikinä muista kenenkään pyörineen y-akselinsa ympäri puolta kierrosta pidempään taklaustilanteessa.
   
 14. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ite olen nauttinut kavereiden kesken tosta EASHL-moodista ja toi 3vs3 oli raikas tuulahdus siihenkin varsinkin kun ei tarvinnu aina olla 5 kaveria paikalla niin sai pelata ilman botteja mikä eliminoi aika paljon sitä "ice tilttiä". Mutta kyllähän varsinkin luistelu ja fysiikat yleisesti on jo auttamattoman vanhentuneita NHL 18. Sinänsä toi mitä nyt mainostettiin kuulosti hyvältä, mutta odotan kuitenkin erittäin suurella varauksella lopullista toteutusta.

  Mitkään 1vs1 pellemoodit ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta jos tossa uudessa saa sitä EASHL-ukkoakin muokata muutenkin kuin kosmeettisesti, niin erittäin tervetullut uudistus. Servut saisi lisäksi olla parempia, jotta voisi pelata sulavasti muitakin kuin suomalaisia vastaan, varsinkin tässä vaiheessä ei aina tahdo löytyä peliä kun pelaajamäärät on pienentyneet huomattavasti (taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi että voisi EU ja NA pelata sulavasti keskenään) ja joutuu jollai kurapingillä vääntämään kaikenlaisten keijojen kanssa.

  Yleisesti ottaen pelin valikot saisi myös olla sulavampia. Fifaan verrattuna iha järkyttävän hitaita NHL 18 kaikki menut. Katotaan mitä tulee.
   
 15. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Eikä pelkästään hitaita, vaan tosi huonosti suunniteltu. Tuntuu että mahdotonta laittaa yhtä tai kahta toimintoa enempää samalle ruudulle, ja pitää plärätä ees takas niitä ruutuja jonkun yksinkertaisen asian tekemiseksi. Ja siihen se hitaus päälle, niin ei voi kovin käyttäjäystävälliseksi kehua. No tietysti konsolin ohjaimella kaikki on vähän kömpelömpää kuin hiirellä mutta kuitenkin.
   
 16. Barca11910

  Barca11910

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2017
  Tässä on se syy miksi en pelaa minkäänlaista jääkiekkoa. Taitaa jäädä se 12 versio viimeiseksi jos itse peli ei muistuta lajia edes etäisesti.

  Kaikkea muuta mukamas tärkeetä keksitään mutta kenelläkään ei käy mielessä muistuttaako tää nyt jääkiekkoa???
   
 17. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Beta tipahti vähin äänin tänään ladattavaksi ainakin PS4:lle (oletan että myös Xboxille). Loppuu 2. elokuuta.

  NHL 19 Open Beta Out Today - Game Informer

  Pitäis löytyä sitä World of Chel -pelattavaa betasta (eli EASHL jne). En oo koittanu vielä, mutta tuossa se latautuu. 22 gigaa näyttäis olevan kokoa.
   
  ekkiN ja julppu tykkäävät tästä.
 18. $$$

  $$$

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2018
  Ei ainankaan itellä toimi, tulee vaan network connection issue. No jospa se siitä vielä jossain vaiheessa lähtis.
   
 19. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 157
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Miks en koskaan pelaa onlinessa randomeita vastaan, vaan vedän gm moodia jne. Nää perseilevät xKeskitalon kaltaiset jonnet sais hirttää munista kattoon ja antaa ikuiset bannit onlineen.

  Mulla oli kaukaloavut päällä kun eka peli betaa, ja menin valikoihin ottamaan ne pois päältä, joskin se bugas ja ne jäi päälle. Puolet ruudusta oli opasteita jne, eikä pelistä tullu mitään. No äijä pääs parin maalin johtoon, niin eikö se häippäse 3-4 minuutiksi jonnekin. Sit ku tuli takas ja sain avut pois päältä, niin tajusin että tässähän äijä lentää jäähylle heti kun osuu mailaan.
  En tiedä kuvitteliko et vedän jäähyjä tahallani vai mikä taas otti päähän, mutta kaks erää pelistä oli tätä:


  Mut itse pelinä tää on kyllä täysin sama ku viimevuotinen. Olen tähän asti aina huomannut edes yhdellä osa-alueella jotain eroa, mutta nyt en.
  2009 painoksen jälkeen kaikki ostettuna, samoin kuin 94-02, mutta nyt ei tee mieli pistää senttiäkään, eikä keväällä ladata edes EA accesista..
   
 20. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Onhan toi luistelu kertaluokkaa ketterämpää kuin aiempina vuosina, tuntuu aluksi jopa hiukan liian kiikkerältä. Se nyt kai isoin ja tärkein muutos, taklauksia en ole kovin tarkkaan seurannu mutta pari ihan hyvää pommia on päässy vetään. Otin kaksi jäähyä pelin viivytyksestä kun on vähän eri tuntuma siinä purkuroikossa.

  Mitäs muuta? Pellepuvut ei oikein säväytä ja melko sekavaakin on meno dropinneissä, kun ei vastustajat erotu ihan riittävän hyvin, riippuen vähän mitä kuteita on toisilla päällä.

  EASHL:ssä tuo traittien lisäys pelaajan muokkaamiseksi on hyvä idea ja kaiketi kaivattukin ominaisuus ettei kaikki ole samasta muotista. Vielä ei osaa sanoa, että paljonko noi oikeasti vaikuttaa pelaajaan.
   
 21. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Pelasin illalla muutaman pelin 3vs3 eashl:ää kaverin kanssa ja ensivaikutelma on ainakin ihan ok. Lienee kenenkään turha odottaa mitään pelisarjan uutta tulemista, mutta niille jotka on näitä viime vuosina väsymättä hakannu, niin tässä vois ensipuraisun perusteella olla hyviä uudistuksia. Luistelu oli huomattavasti nopeampaa ja terävämpää, mitä oon ainakin ite kaivannut. Sen enempää en ehtiny vielä huomaamaan suurempia eroja pelissä paitsi että poke checki on rikki ja pelissä tulee 5 rankkaria per erä.

  Toi hahmon muokkaus vaikutti ainakin pintapuolin hyvältä jutulta mutta kuten Perse-Arska totesi, niin lopulliset vaikutukset jää nähtäväksi.

  Positiivista oli myös, että menut tuntu huomattavasti nopeemmilta kuin NHL18. Loput jutut oliki sitten lähinnä kosmeettisia.

  Mutta sanotaan, että tällä on enemmän yhteistä edellisten vuosikertojen kanssa kuin eroa. Lopullisen arvion pystyy tekemään vasta julkaisun jälkeen että mihin suuntaan ne muutamat erot vaakakuppia kallistaa. Jos NHL18 oli mielestäsi niin huono ettet pelannut, niin taitaa tämäkin siinä tapauksessa olla kategoriassa "kokeilematta paskaa".
   
 22. Bruce_Wayne

  Bruce_Wayne

  Viestejä:
  245
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  HUTin vuoksi tämä tulee hankittua aina vuosittain. Onko mitään suuria muutoksia siihen?
   
 23. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Eijole hutti pelattavissa tässä betassa. Siitä ei itse asiassa kauheesti ole edes ollut juttua. Toki luistelun ja taklausten muuttuminen auttaa siinäkin pelimoodissa. Mutta muuten ei ole mitään hajua.

  Hassu juttu toi pokesta valitus, muutkin ovat kommentoineet sitä. Itse en huomaa mitään eroa, olen vissiin yhden kamppijäähyn ottanu 3 pelissä? Sen kyllä huomasin, että toiset on ottamassa niitä jäähyjä koko ajan... kiva pelaa avtä koko erä.:bored:

  Niin kuin 18:ssa, ajoitus ja se mistä käsin niitä pokeja tai stick-liftejä tekee on tärkeintä. Spammaaminen aiheuttaa jäähyjä vaan. Oisko himppa pelaajatyypistäkin kiinni ja muistaakseni on ainakin yksi tai kaksi traittia, jotka vaikuttaa (tosin ei mulla vielä ole ollut käytössä).

  Puolustuksen kannalta tärkein uudistus on toi luistelun paraneminen, toki se asettaa haasteitakin, koska hyökit kurvailee/danglaa samalla lailla kuin ennenkin, mutta toisaalta on paremmat työkalut pysyä mukana. Enempi itsestä kiinni kuin pelistä nyt, sanoisin.
   
  Bruce_Wayne tykkää tästä.
 24. HiekkaP

  HiekkaP Make ATK Great Again

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Kiitos infosta, pitääpä laittaa lataukseen:tup: onkohan kenelläkään muuten ratkaisua itseä vaivanneseen ongelmaan, eli miten saa kiekkoa kuljettavien pelaajien nimet näkyviin kauemmin kuin kahdeksi sekunniksi? Paska homma, kun ei tiedä kuka sitä kiekkoa kuljettaa, taino numeron selästä erottaa joskus jotenkuten;)
   
 25. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 157
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Mutta jos on tilanne missä seisot vaikka pakilla paikallaan, pidät mailan edessä, vastustaja luistelee siihen päin ja itse et tee mitään -> jäähy
  Lisäksi välillä olet suoraan pelaajan edessä ja tuosta se kaatuu kuin sitä tökättäisiin takaapäin :D
   
 26. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Joo, no en kyllä sitä mailaa pidä sillain ojennettuna muuta kuin blokkaamaan syöttöjä, kyllähän siitä jäähy aika herkästi tulee, jos sitä tarjoaa vastustajan jalkoihin. Yllättävääkö?:shy:

  Ja siinä edestä päin kun pokettaa, niin vaara on tietysti juuri se, että se poke menee liian pitkälle, eli jalkoihin. Siksi koitan yleensä sivusuunnassa ennemminkin pokettamaan.
   
 27. HiekkaP

  HiekkaP Make ATK Great Again

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Ainakin nhl18 poketus jäähyt ovat tulleet suht realistisesti, eli toinen kaatuu, kun alkaa sohimaan liikaa luistimiin.
   
 28. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tohon pokeen autto kun otti ukon millä parempi mailapuolustus statsi ja muutenkin keskitty niihin pokejen ajottamiseen, ei tullu rangaistusta enää yhtään itelle. Mutta kyllä tässä tulee silti todella paljon herkemmin kakkua kampituksesta mitä NHL 18. Saa nähdä säädetäänkö herkkyyttä kuten tehtiin NHL 18 betan jälkeen.
   
 29. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 359
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Hei! Haluaisin kovasti pelata PC:llä NHL:ää netin yli veljeni kanssa ja miksei välillä kyläilemässä käyvien kavereiden kanssa, mutta miten saan kätevimmin laitettua EA:lle sähköpostia asiasta? En löydä mitään järkevää yhteydenottotapaa, miten voisi ihan vain mankua että julkaiskaa myös PC:lle.

  EDIT: Tämmöinen Reddit-lanka jo löytyikin. Joku kehittäjistä oli sanonut haastattelussa että PC-versio on mahdollinen jos sille on tarpeeksi kysyntää.
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2018
 30. HiekkaP

  HiekkaP Make ATK Great Again

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Pelaan nhl:ää läppärillä, PS remote (vai mikä se oli) sovelluksen kautta ja hyvin toimii :tup:
  Mutta joo suora pc versio olisi kyllä toivottavaa
   
 31. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Löytyykö ekstensiivinen MyPlayer career tyyliin nba2k, fifa ja nba live? Viimeksi omistamani NHL peli oli NHL 94. Lähinnä kiinnostas yksinpelillä hakea tatsia, kattoo uskaltaako onlinee
   
  Viimeksi muokattu: 30.07.2018
 32. Oopi

  Oopi

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  21.09.2017
  Joo, korkkasin tän betan ja mitä hittoa, ekassa matsissa tuli 11 kappaletta jäähyjä, kun kampittelin pelaajia yrittäessäni ottaa kiekkoa haltuuni. Ei tämä ennen ole tällaista ollut. Et kuka on vastuussa tästä, niin rahat takaisin vaan!
   
 33. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Bap eli Be A Pro löytyy muttakö siitä ei ole vielä sanottu halaistua sanaa, niin eiköhän se lie hyvin pitkälti sama kuin viime vuonna. Eli uramoodi mutta ilman mitään haastatteluja tai tarinaa.
   
  JouBqa tykkää tästä.
 34. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Juu haastattelut ja tarina on aika turhaa. Mut haluan saaha ratingia pelistäni ja kerätä statsei ja kehittää hahmoa ja toki voittaa mestaruuden pelaten hyvin omassa roolissani.

  Mut ostinkin ton NHL 18 kun on storessa vain kympin niin testailee sillä miltä maistuu.

  Ihan hyvältä vaikutti parin pelin jälkeen. Tuo tikkuhomma vielä aika hakusessa ja välillä ampuu ku yrittää dekee tai toisinpäin. ja onko pelkästään ylöspäin flickkaaminen huonompi veto kuin jos silleen että vie ensin tikun kiekon puolelle ja sit sieltä eteenpäin?
   
 35. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  se on joku snap shot, eli lähtee nopeemmin muttei ole niin kova. Sivulle kun vetää ja sitte ylös, kuti lähtee hitaammin mutta on kai jonku verran voimakkaampi. Se on vähän hankala, kun pari dekeäkin on jotka toimii pelkästään oikeata tattia veivaamalla, mutta kyllä ne liikeradat siitä suttaantuu ajan kanssa.

  Mitä tässä nyt on hakannu betaa, niin tää on kyllä ehdottomasti kaikilla tasoilla NHL18:ää parempi, tosin siihen ei paljo vaadita.:btooth:Mutta lupaavalta vaikuttaa, jos eivät onnistu sössimään julkaisuversiota jotenkin?
   
  JouBqa tykkää tästä.
 36. t0npp4

  t0npp4

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  23.02.2018
  Olenko kuvitellut vai vaikuttaako laukasuun, ranteeseen lähinnä ajoitus missä kohtaa potku on menossa? Tuntuu välillä että oikein ajoitettuna lähtee nopeammin ja kovempaa?
   
 37. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  En nyt siitä tiedä, menee ehkä vähän liian tarkaksi touhuksi, mutta oman kokemuksen mukaan liu'usta lähtee tarkempi ja parempi veto kuin esim täydestä vauhdista luistelusta (hustlauksesta puhumattakaan). Tai no ainakin NHL18:ssa oli näin, näkee sitten kun harkoissa kokeilee rauhassa eri juttuja NHL19:ssa. Luulis kuitenkin että tuo on pysynyt.
   
 38. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Betaa jatkettu ilmeisesti, "until 11:59pm August 3rd PDT" mitä tuo sitte onki Suomen ajassa.
   
 39. keppijeesus

  keppijeesus

  Viestejä:
  82
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
 40. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Muistelen eilen lukeneeni kun vähän pelisarjaan tutustuin taas että hyvin monikin asia vaikuttaa siihen tarkkuuteen jonkin verran. Tilanteen nopeus, liuku vai luistelu, asento, kulma (en tiiä onko tässä pelaajilalla ns. hot ja cold spotteja niinku NBAssa, eli jotku vaan osuu paremmin tietystä paikkaa) ym. Mut ne on aika kohtuu pieni vaikutus. Jos sihti on kohillaan nii kyllä sen sinne hyvä statsinen pelaaja mällää! (Tämä hyvin pienellä kokemuksella ja säälittävällä(?) Professional tasolla :D)
   
 41. HiekkaP

  HiekkaP Make ATK Great Again

  Viestejä:
  440
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Väsymys vaikuttaa laukaukseen myös.
   
  JouBqa tykkää tästä.
 42. t0npp4

  t0npp4

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  23.02.2018
  Voi olla täysin väärää fiilistä ja johtua jostain muusta mutta myös useesti mennyt veto sisään jos tähtäystä muuttaa kulmasta toiseen viime tipassa. Liekö tolla myös vaikutusta.
   
 43. Chloe

  Chloe #AMD Tukijäsen

  Viestejä:
  7 596
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Patrik Laine suomiversion kannessa.
   
  Don Stupido tykkää tästä.
 44. Don Stupido

  Don Stupido

  Viestejä:
  382
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vieläkö maalivahdit samanlaisia imureita, että oli siellä sitten Tuukka Rask tai joku random Ivan P*sk maalissa, niin joku 8-10 vetoa imuroivat pelissä keskimäärin?
   
 45. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Liian buginen beta pelattavaksi, jatkuvasti odotustilassa kaatuilee, kaikki on ready, mutta ei mene eteenpäin, alkuanimaatio hallilla pelin käynnistyessä pysähtyy ja vaik musa jää soimaan. Myös katkoo kokoajan yhteyttä, mikä voi kyllä olla omassakin päässä. Myös aivan liian pitkä aika tuo joku 3minuuttia joka pelin välissä vaihtaa rooleja tms. Pitäis olla joku quickplay-versio, jossa roolit lukitaan jo ennen hakua ja sit quickgamea peräjälkeen ilman 10 minuutin(kaikkinensa) pakollista taukoa välissä. Nää kokemukset pleikalla. Peli itessään ihan hauskaa.
   
 46. Maklaitti

  Maklaitti

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  14.06.2017
  Itsekin kuulun tähän pieneen ryhmään, joka toivoisi uudistunutta Be A Prota. Ainut syy miksi tulisi ko. peli hankittua. Ei ole tarvinnut nyt pariin vuoteen hankkia, valitettavasti. :/
   
 47. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  157
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Joo jäi aika laihaksi omatkin kokeilut, kun 10 minuutin pelaamista kohden sai 30 minuuttia veivata, että pääsi peliin. Ja sitten vastustaja lähtee ekassa erässä ja taas sama rumba. EASHL:ää lähinnä koitin pelata.
   
 48. GoDi

  GoDi

  Viestejä:
  336
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mistähän nykyään vois saada pelin päivää ennen postilaatikkoon?
   
 49. no_way4000

  no_way4000

  Viestejä:
  1 030
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2017
  Viimeksi muokattu: 29.08.2018
  J.P tykkää tästä.
 50. Herou8

  Herou8

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2018
  Löytyykö foorumilta EASHL:n pelaajia?

  Itsellä olisi joukkue hakusessa siihen. Ikinä en ole pelannut, mutta mukava olisi kokeilla.
  HUTtia tuli jauhettua edellisessä änärissä sen 800 peliä...