NHL 19 (PS4, Xbox One)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Gagarin, 21.06.2018.

Tagit:
 1. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016


  Julkaisu: 14.9.2018

  NHL 19 New Features - EA SPORTS Official Site

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Eli tuommonen julkistettiin yöllä. Jos nyt oikein ymmärsin niin ominaisuudet on lyhyesti seuraavanlaiset:

  - Ei Frostbite-moottoria (ainakaan mainittu sanallakaan)
  - Uusi luistelutekniikka, jonka kehuvat olevan animaatioiltaan saumatonta (tähän on ilmeisesti otettu tekniikkaa Fifa 18:sta)
  - Uusi fysiikkamoottori
  - Kiekon haltuunotto noiden mukana uusittu (kehuivat korjanneensa edellisten ongelmat)
  - Eri moninpelejä yhdistetty tuon World of Chel -jutun alle (esim EASHL, Threes, online 1vs1 ja pari uutta moodia). Näissä voi ilmeisesti ainakin jonkun verran vaikuttaa pelaajan ominaisuuksiin itse (primary and secondary traits, specializations). Hahmoja voi ilmeisesti kehittää pelaamalla ja avata samalla kosmeettisia juttuja.
  - yms yms

  Lisää juttua, jossa selitetty tarkemmin:

  Six Changes That Make NHL 19 The Most Promising Hockey Game Of The Generation

  With NHL 19, EA leans into online play in effort to attract new players

  Betasta ei vielä ollut puhetta, mutta eiköhän ne sellasen taas pukkaa ulos lähempänä julkasua. Lisää infoa pelistä trailereiden yms muodossa varmasti valuu kesän mittaan myös. Ei auta muu kuin toivoa hyvää (tai edes nykyistä parempaa) peliä. Sarja on enemmän tai vähemmän junnannut paikallaan jo useita vuosia, joko nyt alkaa näkymään jotain uutta suuntaa?

  Itseä nykyään kiinnostaan lähinnä EASHL, muita moodeja ei juuri tule pelattua. Uhosin jo viime vuonna jättäväni välistä, mutta tulipa se kuitenkin ostettua. Enää en välttämättä samaa peliä jaksaisi pelata, joten kyllä saa olla sitten jotain tuntuvia uudistuksia.
   
 2. Rane

  Rane

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Ei uutta moottoria = ei jatkoon.
   
  Cojin de Raton tykkää tästä.
 3. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Ei se uusi engine välttämättä onnea toisi, NHL-devien kyvyt ja kunnianhimon puutteen huomioiden...Olisin ehkä hieman optimistisempi muuten, koska ensivaikutelmat lupaavat luisteluun ja taklauksiiin parannuksia, muttakö kyseessä on EA, niin parempi odotella demoa/betaa.

  Vitsillä heitin viime vuonna EA:n forumilla, kun kuulin 3v3-moodista, että mitä seuraavaksi - 1v1? Niin sieltähän se tuleekin sitten...:D Nyt ei vielä pääse sinne sanoon 'I told you so', koska viikon banni päällä forumin EA:n epäviralliselle puhemiehelle Sinbinille kuittailusta.

  Muuten toi pipalätkä vois olla ihan hauskaakin, mutta pelaajien pitäis ehdottomasti olla 10-14-vuotiaita räkänokkia eikä mitään aikuisia körmyjä niinku tossa trailerissa.:btooth:

  Ennen SWBF2-fiaskoa varmaan noi satunnaiset lootit ois ollu maksullisia, mutta liekö oppineet siitä fiaskosta jotain jopa?
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2018
 4. Kuus2

  Kuus2

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Onneksi ei ilmeisesti maksullista pyykkäystä tule ”World of Chel Hockey Bagin” sisällölle.  Saas nähdä kuin ukko liikkuu uudella tekniikalla. Nykyinen aika mudassa luistelua.
   
 5. Halpuuttaja

  Halpuuttaja

  Viestejä:
  216
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2017
  Harmi kun eivät PC:lle tätä käännä vieläkään. Eivät halua rahojani :(
   
  ratkakapu tykkää tästä.
 6. YoVissy

  YoVissy

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  GM Connected, se olisi peli milloin ostaisin tämän sata varmasti.
  Nyt jätin edellisen täysin ostamatta.. PS4 Pro kaipaa uutta, mutta en tiedä onko tämä muuttunut vielä NHL 17:stä edes tarpeeksi :D
   
 7. jarski

  jarski

  Viestejä:
  405
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Samaa peliä näköjään tarjoillaan taas.
   
  Rane tykkää tästä.
 8. Meik

  Meik

  Viestejä:
  184
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Missä se Switchin versio on? Helvetti täydellinen ois kun voisi ottaa messiin ja haastaa vaikka työkaverin tauolla matsiin...
   
 9. keppijeesus

  keppijeesus

  Viestejä:
  54
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Vähän tuntuu et pond-hoki tulee käymää samankaltaisesti ku nytten NHL Threesille, eli porukka pelailee sitä betasa ja varsinaise julkaisu yhteydessä vaihtaa takas HUTtiin. Pond-hockey kuulostaa ihan hauskalta, mutta faktahan on se, että samanlaista gameplay siinäkin on, mutta pelataan vain yhdellä pelurilla.

  Voisi kyll veikata, että alkavat panostamaan peliin enemmän, kerran NHL:n kanssa yhteistyötä tekemässä jo. Hienoa saada legendojakin enemmän (foppafoppafoppa<3) peliin, yli 200, mutta toivottavasti eivät HUTtiin kaikkia heti lisäile, tai tekisivät osan harvinaisimmaksi marketin takia. Aika varmasti tulen ostamaan tämänkin kuten edellisetkin osat 11 eteenpäin. Saa nähdä millasta tulee tällä kertaa
   
 10. Marelee

  Marelee

  Viestejä:
  278
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Toivoisin hieman paneutumista Be a Pro pelitilaan. Vähän lisää lihaa luiden ympärille, niin voisi ehkä sen 20 euroa maksaa ens vuoden tammikuussa.
   
 11. Kuus2

  Kuus2

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  05.10.2017
  Ikävältä kuulostaa jos EASHL drop-init tulee täysin siirtymään ulkojäälle ja sekavaatetukseen. Itse pelaan lähinnä juuri noita drop-inejä eikä minkäänlaista kiinnostusta clubeihin.

  Alla linkatussa threadissä ”Game Changer” näyttäisi vahvistavan moisen. Viesti poistettu mutta quote näkyvillä vielä. Eli virallisempi joukkueväritys jäisi vain EASHL clubi-matseihin.

  Is there regular drop-in 6's in NHL 19?
   
 12. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Siltähän se näyttää, onkohan nuo miettineet asian ihan loppuun saakka? Kai tällä jotain uusia kasuaaleja/jonneja halutaan houkutella. Toisaalta sitten 'oikean' kiekon faneja työnnetään koko ajan kauemmaksi. Tuntuu että tätä devitiimiä kiinnostaa oikea jääkiekko vähemmän ja vähemmän.

  Tietysti voi kysyä, että miksei voi klubiin liittyä ja pelata siellä normaalisti? Dropinnit on aikamoista kuraa suurimman osan ajasta kyllä. Trolleja ja 'yksinpelaajia' ihan liikaa.

  Oikeastaan ainoa asia mikä uuden pelin voi pelastaa on toi uusittu luistelu. Jos ne on luopuneet viimeinkin TPS:stä ynnä muusta kurasta. Niin kankeaa pahimmillaan ollu luistelu tänä vuonna, ja lagi tekee siitä vielä pahemman. Tästä hyvin pitkälle on kiinni, tuleeko ostettua vai ei.
   
 13. Benighted|

  Benighted|

  Viestejä:
  30
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Haastattelujen ja ennakkotietojen perusteella ehkä alhaisimmat odotukset NHL-pelisarajaa kohtaan sitten NHL15:a. Luisteluun ja pelaajan ohjaukseen panostaminen on erittäin hyvä asia, mutta kun tietää kyseisen talon taitotason, niin on yhtä todennäköistä, että pelimekaniikka huonontuisi parantumisen sijaan viime vuosiin verrattuna. Tosin vielä suurempi todennäköisyys on, että pelituntuma ei muutu yhtään mihinkään(mikä on kenties se surullisin vaihtoehto). Sen lisäksi nyt on tullut haastatteluissa esille monta asiaa, mitkä voi suoraan tulkita negatiivisena kehityksenä, mikä on uutta jopa tämän sarjan kannalta.  Eli tasoitetaan pelikenttää, että "kaikilla"(ei kenelläkään) on mukavaa. Vaikea ymmärtää tätä ajatustapaa, missä kaikille pitää suoda tasaisin väliajoin voittoja. Jos taito ei riitä, niin silloin ne voitot luodaan keinotekoisesti. Viimeisten vuosien ajan ylivoimaisesti turhauttavimmat hetket pelin parissa on kokenut silloin, kun ice tilt päättää puuttua peliin ja muuttaa kummankin pelaajan slidereita. Silloin sekä voittaminen, että häviäimen tuntuu turhuattavalta, kun vastustajan pelinopeus on joko tuplat tai puolet omasta pelinopeudesta. Pelkästään pelitason mukaan mukautuva match making olisi riittävä takaamaan kaikille riittävän mahdollisuuden voittoon.

  Tarkemmin ajatellen esim. NHL 18 on oikein hyvää viihdettä, jos ice tilt loistaa poissaolollaan. Silloin jää hyvä mieli pelistä vaikka sen sattuisi häviämäänkin.


  Ja nyt kehuskellaan asioilla, mitkä yleensä tulkitaan bugeiksi/glitcheiksi ja niille nauretaan youtubessa. Oikeaa jääkiekkoa jonkun verran seuranneena en ikinä muista kenenkään pyörineen y-akselinsa ympäri puolta kierrosta pidempään taklaustilanteessa.
   
 14. Gagarin

  Gagarin

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ite olen nauttinut kavereiden kesken tosta EASHL-moodista ja toi 3vs3 oli raikas tuulahdus siihenkin varsinkin kun ei tarvinnu aina olla 5 kaveria paikalla niin sai pelata ilman botteja mikä eliminoi aika paljon sitä "ice tilttiä". Mutta kyllähän varsinkin luistelu ja fysiikat yleisesti on jo auttamattoman vanhentuneita NHL 18. Sinänsä toi mitä nyt mainostettiin kuulosti hyvältä, mutta odotan kuitenkin erittäin suurella varauksella lopullista toteutusta.

  Mitkään 1vs1 pellemoodit ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta jos tossa uudessa saa sitä EASHL-ukkoakin muokata muutenkin kuin kosmeettisesti, niin erittäin tervetullut uudistus. Servut saisi lisäksi olla parempia, jotta voisi pelata sulavasti muitakin kuin suomalaisia vastaan, varsinkin tässä vaiheessä ei aina tahdo löytyä peliä kun pelaajamäärät on pienentyneet huomattavasti (taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi että voisi EU ja NA pelata sulavasti keskenään) ja joutuu jollai kurapingillä vääntämään kaikenlaisten keijojen kanssa.

  Yleisesti ottaen pelin valikot saisi myös olla sulavampia. Fifaan verrattuna iha järkyttävän hitaita NHL 18 kaikki menut. Katotaan mitä tulee.
   
 15. Perse-Arska

  Perse-Arska

  Viestejä:
  266
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Eikä pelkästään hitaita, vaan tosi huonosti suunniteltu. Tuntuu että mahdotonta laittaa yhtä tai kahta toimintoa enempää samalle ruudulle, ja pitää plärätä ees takas niitä ruutuja jonkun yksinkertaisen asian tekemiseksi. Ja siihen se hitaus päälle, niin ei voi kovin käyttäjäystävälliseksi kehua. No tietysti konsolin ohjaimella kaikki on vähän kömpelömpää kuin hiirellä mutta kuitenkin.
   
 16. Barca11910

  Barca11910

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2017
  Tässä on se syy miksi en pelaa minkäänlaista jääkiekkoa. Taitaa jäädä se 12 versio viimeiseksi jos itse peli ei muistuta lajia edes etäisesti.

  Kaikkea muuta mukamas tärkeetä keksitään mutta kenelläkään ei käy mielessä muistuttaako tää nyt jääkiekkoa???