Nettikuumotus- ja huolenaiheet kuumotuksista

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
111
Yleinen keskustelu jossa voi kysellä ja spekuloida netin ihmemaassa itselle ja muille tapahtuneista kuumotuksiq aiheuttaneista häppeningeistä.

Aloitan omalla joka tuli tänään vastaan: eräällä Japanin taide-sivustolla jossa kullakin eri tekijöillä omat profiilit ja galleriat. Profiilissa on linkkejä artistien muille somealustoille kuten Twitter, Tumblr, DeviantArt ym. Monilla artisteilta on ollut Tumblr ja viime vuonna tämä palvelu teki päätöksen alkaa raskaalla kädellä sensuroimaan K18 (hentai, tms) materiaalia, myös piirrettyä sekä kameramatskua. Moni hylkäsi Tumblr alustana jos tuotettu materiaali oli NSFW.

Klikkasin profiilista artistin kotisivu ikonia joka ekaksi näytti menevän Tumblr-profiiliin, tämän jälkeen osoite uudelleenohjattiin ww38 expired tk osoitteeseen ja sivu sulki itsensä samantein. Kuumotukset nousi kun kaikki vastaan tulleet tk domainpäätteet on ollut virus/kusetus sivustoja. Hakukone antoi jotain referral linkki palveluja ja paskaa kun hain domainillä, virustotal ei kertonut sivusta mitään normaalista poikkeavaa , selaimessa on päällä itsellä noscript ja ublock.
Ajatus heräsi että voisi olla kai cryptolouhari tms mutta ei koske tullut vastaan tälläistä.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
335
Jos yhtään netissä surffatessa eksyy io-techiä ja iltalehteä pidemmälle, niin noita uudelleenohjauksia "virus sivuille" tulee jatkuvasti. Ei niistä kannata kuumotella. Kunhan on nettiselain päivitetty kuntoon, niin pitäisi olla turvallista eikä sieltä mikään virus tule koneelle ellei lähde vartavasten asentelemaan niitä tuntemottomia EXE tiedostoja.
 
Toggle Sidebar

Ylläpitoa paikalla

Statistiikka

Viestiketjut
95 577
Viestejä
1 918 323
Jäsenet
40 514
Uusin jäsen
manaryde

Hinta.fi

Ylös Bottom