näytönohjain ei anna mitään kuvaa

Liittynyt
17.08.2024
Viestejä
2
Moikka, ostin tänään rtx3060 minun dellin pakettikoneeseen (precision 5820), mutta en saa mitään kuvaa näytölle uudellä näyttiksellä en pääse edes biosiin powerissa pitäisi riittää virta (950w) mikä neuvoksi olen koittanut jo asentaa uusia drivereita vanhan näyttiksen avulla ja poistaa kaikki driverit ja asentaa uudet ei siltikään mitään eloa. mikä neuvoksi?
 
Liittynyt
06.05.2018
Viestejä
1 059
Kannattaa kokeilla tuota alinta mahdollista PCIE paikkaa ja myös päivittää emon BIOS uusimpaan.

 
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
322
Tässä yleishyödyllinen ChatGPT:n vastaus viestiisi.

"Tässä on muutama asia, joita voit kokeilla ongelman ratkaisemiseksi:

1. **Varmista oikea liitäntä**
- Tarkista, että näyttö on liitetty uuteen näytönohjaimeen eikä emolevyn integroituun näyttöporttiin. Monissa emolevyissä on sisäänrakennettu näytönohjain, ja voi olla, että näytön kaapeli on vahingossa liitetty siihen.

2. **BIOS-asetukset**
- Joissain tapauksissa uusi näytönohjain ei toimi, jos BIOS-asetukset eivät ole oikein. Voit kokeilla seuraavaa:
- **Poista vanha näytönohjain** ja käytä emolevyn integroitua näyttöä. Pääse BIOSiin ja etsi kohta, jossa voit asettaa ensisijaisen näytönohjaimen. Valitse sieltä PCIe tai automaattinen tunnistus.
- **Päivitä BIOS**: Varmista, että käytössäsi on uusin BIOS-versio, joka tukee RTX 3060 -korttia. Dellin verkkosivuilta voi tarkistaa ja ladata uusimman BIOS-päivityksen.

3. **PCIe-paikan tarkistus**
- Varmista, että RTX 3060 on asennettu kunnolla PCIe x16 -paikkaan. Poista kortti ja asenna se uudelleen, varmistaen että se napsahtaa paikoilleen.

4. **Virtaliitännät**
- Varmista, että RTX 3060 on saanut tarpeeksi virtaa. Kortissa pitäisi olla yksi tai kaksi virtaliitintä (6/8-pinninen). Tarkista, että kaikki tarvittavat virtaliittimet on liitetty ja että ne ovat kunnolla kiinni.

5. **Testaa eri PCIe-paikassa**
- Jos emolevyssä on toinen PCIe x16 -paikka, voit kokeilla asentaa kortin siihen. Tämä auttaa varmistamaan, ettei alkuperäisessä paikassa ole ongelmaa.

6. **Palauta BIOS-oletusasetukset**
- Joskus BIOSin asetukset voivat olla sekaisin. Palauta BIOSin oletusasetukset (resetointi), jotta voit aloittaa puhtaalta pöydältä.

7. **Testaa toinen näyttö/kaapeli**
- Jos mahdollista, kokeile toista näyttöä tai kaapelia varmistaaksesi, ettei ongelma ole niissä.

8. **Tarkista kortin yhteensopivuus**
- Vaikka todennäköisesti kortin pitäisi toimia, varmista vielä, että emolevysi ja RTX 3060 ovat yhteensopivia keskenään. Joissakin harvinaisissa tapauksissa emolevyn ja näytönohjaimen välillä voi olla yhteensopivuusongelmia.

Jos näillä ohjeilla ongelma ei ratkea, voi olla hyvä kokeilla korttia toisessa koneessa varmistaaksesi, että se toimii oikein. Jos kortti toimii toisessa koneessa, vika voi olla emolevyssä tai jossain sen asetuksissa."
 
Liittynyt
17.08.2024
Viestejä
2
voikohan sillä olla merkitystä että näyttis on acerin nitro paketti koneesta? kokeilen vielä päivittää biosin ja laittaa kortin alimpaan 5 slottiin
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
250 183
Viestejä
4 360 787
Jäsenet
72 566
Uusin jäsen
tuukka555

Hinta.fi

Ylös Bottom