Myyntialueen säännöt

Tila
Keskustelu on suljettu.
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
150
Ja kerrotko vielä tyhmälle, että mitä eroa on, että meneekö se Torissa, Huudossa vai yksityisviestillä? Myyjä voi myydä vaikka missä ja aina sanoa, että YV:llä meni.

Tarjoukset ainoastaan ketjuihin, ja sitten vasta voidaan miettiä tuota muualla myymisen kieltämistä. Jos tuota "tarjoukset ainoastaan ketjuihin" -sääntöä ei tule, niin aivan turhaa itkua tuo ja tuulimyllyjä vastaan taistelua. Siinähän sitten metsästätte palstapoliisina, että onko muualla myynnissä, jos ei parempaa tekemistä ole. Murossa nolottaa joka kerta, kun joku jaksaa tuosta itkeä.
Ei mitään, enkai minä niitä yksityisviestejä olekaan puolustanut. Ainoastaan sitä, että tuotteet olisivat täällä yksinoikeudella. Minusta tarjoukset threadiin on hyvä sääntö. Olen kyllä joskus saanut itse myytyä muuten huonosti menevää kamaa joillekkin uusille käyttäjille joilla ei ole ollut pääsyä myyntialueelle. Silti tarjoukset threadiin on minusta hyvä sääntö.

Edit: Eikä minua ole kiinnostanut etsiä myykö joku tavaroitaan muualla. Kuitenkin jos se on kiellettyä on sen mahdollisuudet pienemmät.
 
Viimeksi muokattu:

Rantakemisti

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 777
Tästä on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä sujuvia kauppoja ajatellen. Kuten monesti tässä ketjussa on sanottu: huudat hp:n ja myyjä ilmottaakin, että myi jo torissa (+tämä saattaa vähän innostaa epärehellisyyteen). murossa pystyi 98% varmuudella luottamaan, että tavaran saat, kun ensimmäisenä hp:n huudat. Kun käyttäjämäärä nousee sopivaksi ei varmasti jää tavarat myymättä mikäli myyt laadukasta tavaraa järkevään hintaan. Minusta jos joutuu kärvistelemään myykö pienelle ja mielestäni erittäin luotettavaksi osoittautuneelle porukalle vai kiireellä torissa/huuto.netissä niin ehkä kannattaa myydä vaan torissa.

Tosin pakko lisätä, että murossa sain tavarani lähes poikkeuksetta myytyä viikossa ja huuto.netissä/torissa monesti jäi myymättä. Nykyään en edes harkitse, että kategorioihin sopivaa myisin muualla kuin täällä(ennen murossa), koska kaupat sujui aina niin hyvin.
Miten tässä on nyt enemmän haittaa kuin hyötyä? Ostaja ei saanutkaan tuotetta mihin huutelee alakanttiin asetetun tarjouksen tai jopa sen hintavarauksen. Minä näen tämän vain myyjän kannalta hyödyllisempänä kun useammassa paikassa myydessä saa enemmän näkyvyyttä ja tavarastakin pääsee nopeammin eroon. Eikä näihin esimerkkeihin tarvitse heti sotkea Toria tai Huutonettiä. Omassa esimerkissäni kerroin miten muroaikoina joutui monesti miettimään myykö tuotetta murossa vai jossain toisella alan foorumilla (esim hopeinen omena). Siinä joutuu pähkäilemään kahden tai useamman luotettavan porukan välillä. Varsinkin myydessä tätä SER-kamaa uuden julkaisun alla niin pari viikkoa voi olla todella pitkä aika ja tavaran arvo voi laskea hetkessä.

Kuten sanoinkin niin mielestäni myynti-ilmoituksessa olisi hyvä mainita ihan linkkeinä myyntipaikat. Jos kauppias ei osaa päivittää tuotteen myyntitilannetta moneen paikkaan niin se kertoo lähinnä kauppiaasta ja ettei tämän kanssa edes kannata käydä kauppaa. Aika monella ulkomaalaisella foorumilla sitä tavaraa saa myydä monessa paikassa ja harvemmin siitä syntyy mitään napinaa. Toisaalta kävijämäärät ovat niissä suurempia ja tavara saattaa olla jo myyty pari minuuttia ilmoituksen julkaisun jälkeen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
150
@Rantakemisti

Olen puhunut ostajan näkökulmasta. Tietysti kauppiaalle suurempi voitto ja näkyvyys on aina parempi, sama se mitä toinen osapuoli on mieltä. Puhuin myös hp:n tarjoamisesta. Perustelin myös viiveen päivittämisessä. Kantani on annettu, ör :dead:
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
90 027
Viestejä
1 841 726
Jäsenet
39 135
Uusin jäsen
Dattis

Hinta.fi

Ylös Bottom