Myös Motorola tuo Googlen tekoälyominaisuuksia puhelimiinsa

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 877
Honorin ohella myös Motorola on tiedottanut yhteistyöstään Googlen kanssa tekoälyominaisuuksiin liittyen. Motorolan mukaan luvassa on mm. Circle to Search -hakuominaisuus ja Gemini-tekoälyavustaja. Google Messages -sovelluksessa tuettuna on RCS-viestit (Rich Communication Services) sekä tekoälyvusteiset Gemini- ja Magic Compose -ominaisuudet. Google Kuvat -sovelluksessa on puolestaan tarjolla Magic Editor, Magic Eraser ja Photo Unblur -ominaisuudet.

Yritys ei tarkentanut tiedotteessaan milloin ja mille laitteille ominaisuudet ovat tulossa.

Lähde: sähköpostitiedote
 
Google Kuvat -sovelluksessa on puolestaan tarjolla Magic Editor, Magic Eraser ja Photo Unblur -ominaisuudet.

Tämä napsahti hiukan yllättäen omaan moto g84 5G:hen tässä joku päivä sitten. Yllätti vähemmän kun selvisi että tämähän on vain kevyt frontendi Googlen pilvijuttuihin joten laittoistolta ei nyt kummia vaadita. Vaatii jo lähtökohtaisesti että editoitava kuva on ladattu photosin pilveen.

Gemini tuli jo sitä aiemmin mutta sitä en ole edes koittanut, olettaisin että sama idea putkittaa promptit vaan pilveen.
 
Yllätti vähemmän kun selvisi että tämähän on vain kevyt frontendi Googlen pilvijuttuihin joten laittoistolta ei nyt kummia vaadita. Vaatii jo lähtökohtaisesti että editoitava kuva on ladattu photosin pilveen.
Jep, näin se toimii myös ihan uusimmissa Googlen Pixel -puhelimissa useampien toimintojen kohdalla.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
255 293
Viestejä
4 436 046
Jäsenet
73 536
Uusin jäsen
skugi

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom