Muuttofirmat

Liittynyt
15.07.2021
Viestejä
33
Olen suunnitellut muuttoa ja mietin nyt vakavasti muuttofirman palkkaamista. Enää ei jaksaisi vaivata kavereita kantohommissa, vaan olisi kiva, että kaikki sujuisi mahdollisimman vaivattomasti.

Onko teillä millaisia kokemuksia muuttofirmoista? Mitkä ovat olleet hyviä ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajaa valitessa?
 
Viimeisimmän muuton tein muuttofirman kanssa, vähän valkkasin hintoja valintataisi olla Muuttohaukat. Jos pystyy välttämään muutossa kuukauden ekan ja viimeisen päivän ja viikonlopun, niin hinta alempi. Kaksi jamppaa tuli täsmälleen ajallaan kuorma-auton kanssa ja lappasi laatikot autoon, meni puoli päivää. Hyvin meni.

Olivat jo lähdössä pois, mutta kun sanoin, että tilasin pizzat kaikille, koska tapa on että "kantajat ruokitaan" niin jäivät pizzalle ennen seuraavaa kohdetta.
 
Jos asut pääkaupunkiseudulla,niin Jy-Pi Oy
Tätä käytin viimeksi.
Hommat hoitui hyvin.Auto ja muuttoporukka sovitusti pihassa.
Mitään ei mennyt rikki muutonaikana.Hyviä rentoja muuttomiehiä.

Itse tein kaikki alkutoimet,pakkaamiset.Kaikki oli valmiina,
kun muuttoporukka tuli,kamat autoon ja menoksi.
Purku toisessa päässä hoitui hyvin.
Tarjousessa annettu hinta piti paikkansa,ei mitään ylimääräisiä kuluja tullut.
:kippis:

Muuttopalvelut | Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava | Jy-Pi Oy
 
Viimeksi muokattu:
Viimeisimmän muuton tein muittofirman kanssa, taisi olla Muuttohaukat. Kaksi jamppaa tuli täsmälleen ajallaan kuorma-auton kanssa ja lappasi laatikot autoon, meni puoli päivää. Hyvin meni.

Olivat jo lähdössä pois, mutta kun sanoin, että tilasin pizzat kaikille, koska tapa on että "kantajat ruokitaan" niin jäivät pizzalle ennen seuraavaa kohdetta.

Veloittivatko tunnit myös syömisestä? :)
Vai urakalla.

Itselleni tulee vain mieleen, että varmistaa firmalla olevan vakuutukset kunnossa (tai oma kotivakuutus, että korvaa rikkoutumiset muutossa), ettei ne kalleimmat ruhjoudu ja sen jälkeen, ohhoh.

Hyvin usein kuultua, että paikallinen”Xxx työttömät Ry” on hoitanut hommat mallikkaasti ja vielä hyvään hintaan.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 044
Viestejä
4 439 587
Jäsenet
73 441
Uusin jäsen
rupsub

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom