Mustekalaa lautaselle

Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
988
Tytär on innostunut maistelemaan kaikenlaista ja nyt suuri suosikki on sushit joissa on mustekalan pikku lonkeroita. Onko tietoa mistä niitä lonkeroita saisi? Kokonainen tai puolikas mustekala olsi lähiaikoina tarkoitus grillata mutta onko tietoa mistä löytyisi noita sushiin laitettuja lonkeroita?
38236205-octopus-sushi-nigiri-isolated-on-white-background.jpg

Buy Spanish Octopus Legs | Spanish Seafood | Basco Fine Foods | Basco Fine Foods taitaa olla grillaus valmis tuote? Pakaste vai säilyke?
Ribeira, mustekalaa maustekastikkeessa säilykepurkeissa ei taida olla tarpeeksi lonkeroita...
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
1 891
Voisit vaikka kysellä suurimmista marketeista,niiden tuorekala & liha tiskeiltä.
K-Citymarket ja K-Supermarket.Sitten S-Ryhmän Prismat.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
503
Ainakin itämaisissa elintarvikekaupoissa saattaa löytyä pakasteena lonkeroita. Myös pojan (7v.) suurin herkku, grillattu mustekala ja katkaravut.
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
988
Tossa alkukuusta grillailtiin tursasta. Pari tuntia keittelyä ja sitten hetki grillissä. Hyvää oli, melkein kuin kanaa olisi syönyt.

Olikohan se jostain Seppälän cittarista ostettu pakasteena.
Oliko keittoliemessä muuta mausteena kuin suolaa?
 

Ragnarokkr

"Ei mikään turha jätkä"
Liittynyt
21.12.2016
Viestejä
515
Voit myös koittaa kysellä joistain kalatukuista, pari kertaa tullut otettua tursas jouluateriaksi, esmes Arvo Kokkoselta
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 281
Saako suomesta niitä jotain paneroituja rinkuloita tms? Pakasteena toki lähinnä.
 
Liittynyt
07.04.2018
Viestejä
476
Meillä noita K-kaupan mustekalarenkaita tulee tosi usein ilmakeittimessä tehtyä. Vaikkakaan eivät loppujenlopuksi oikeen miltään maistu..?
Saa niillä autenttisen suomi-texmex -ravintolaelämyksen. Maistuvat täsmälleen samalta kuin kaikki muutkin ko. syöttölöiden käyttämät paneroidut (ja paneroimattomatkin) pakasteet, eli vanhalta rasvalta. Ei erota mustekalaa, juustotikkua, sipulirengasta, jalapenoa ja nugettia toisistaan. Kaikenpeittävä ellottava maku on mukana jo siinä paneroinnissa kun ne on kertaalleen friteerattu tehtaalla. Harmi sinänsä, ihan hyvä tuotehan tuollainen olisi ilman sitä teollisuusrasvan makua.
 
Liittynyt
28.02.2018
Viestejä
793
Saa niillä autenttisen suomi-texmex -ravintolaelämyksen. Maistuvat täsmälleen samalta kuin kaikki muutkin ko. syöttölöiden käyttämät paneroidut (ja paneroimattomatkin) pakasteet, eli vanhalta rasvalta. Ei erota mustekalaa, juustotikkua, sipulirengasta, jalapenoa ja nugettia toisistaan. Kaikenpeittävä ellottava maku on mukana jo siinä paneroinnissa kun ne on kertaalleen friteerattu tehtaalla. Harmi sinänsä, ihan hyvä tuotehan tuollainen olisi ilman sitä teollisuusrasvan makua.
No hyvä ainakin töissä kehua, kun tuli iltapalaksi syötyö mustekalaa.
 
Liittynyt
28.04.2019
Viestejä
49
Tällä reseptilla onnistui hyvin juhannuksen grillattu tursas. Ostin Seppälän citymarketista joskus keväällä ja pakastin uudelleen. Kypsennys oli noin 60 minuuttia ja lisäksi jäähtyvässä vedessä noin 30 min. Yön yli jääkaapissa, jotta kiinteytyy ja nahka ei repeile, paloittelu ja grillaus 10 minuuttia. Mielestäni tursaan lihan maku on melko neutraali, joten mausteilla on merkitystä. Haastavin asia on tekstuuri - ilmeisesti nopealla ja kuumalla grillauksella saa mehevää (minulla ei onnistunut pienet aasialaiset pakastemustekalat, joten en ole enää edes yrittänyt), keskipitkällä kypsennyksellä tulee kumia ja pitkällä kumimaisuus pehmenee syötäväksi. Pakastamisesta on hyötyä, se pehmentää tursaan lihaa. Kypsennetyn tursaan lihan sitkeyteen grillaus ei enää vaikuta, mielestäni esim. 10-12 minuuttia toimii ihan hyvin eikä liha pala tai sitkisty.

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 305
Viestejä
4 156 879
Jäsenet
70 407
Uusin jäsen
Eppupelaa

Hinta.fi

Ylös Bottom