Mustekalaa lautaselle

Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
1 006
Tytär on innostunut maistelemaan kaikenlaista ja nyt suuri suosikki on sushit joissa on mustekalan pikku lonkeroita. Onko tietoa mistä niitä lonkeroita saisi? Kokonainen tai puolikas mustekala olsi lähiaikoina tarkoitus grillata mutta onko tietoa mistä löytyisi noita sushiin laitettuja lonkeroita?
38236205-octopus-sushi-nigiri-isolated-on-white-background.jpg

Buy Spanish Octopus Legs | Spanish Seafood | Basco Fine Foods | Basco Fine Foods taitaa olla grillaus valmis tuote? Pakaste vai säilyke?
Ribeira, mustekalaa maustekastikkeessa säilykepurkeissa ei taida olla tarpeeksi lonkeroita...
 
Voisit vaikka kysellä suurimmista marketeista,niiden tuorekala & liha tiskeiltä.
K-Citymarket ja K-Supermarket.Sitten S-Ryhmän Prismat.
 
Ainakin itämaisissa elintarvikekaupoissa saattaa löytyä pakasteena lonkeroita. Myös pojan (7v.) suurin herkku, grillattu mustekala ja katkaravut.
 
Voit myös koittaa kysellä joistain kalatukuista, pari kertaa tullut otettua tursas jouluateriaksi, esmes Arvo Kokkoselta
 
Saako suomesta niitä jotain paneroituja rinkuloita tms? Pakasteena toki lähinnä.
 
Meillä noita K-kaupan mustekalarenkaita tulee tosi usein ilmakeittimessä tehtyä. Vaikkakaan eivät loppujenlopuksi oikeen miltään maistu..?
Saa niillä autenttisen suomi-texmex -ravintolaelämyksen. Maistuvat täsmälleen samalta kuin kaikki muutkin ko. syöttölöiden käyttämät paneroidut (ja paneroimattomatkin) pakasteet, eli vanhalta rasvalta. Ei erota mustekalaa, juustotikkua, sipulirengasta, jalapenoa ja nugettia toisistaan. Kaikenpeittävä ellottava maku on mukana jo siinä paneroinnissa kun ne on kertaalleen friteerattu tehtaalla. Harmi sinänsä, ihan hyvä tuotehan tuollainen olisi ilman sitä teollisuusrasvan makua.
 
Saa niillä autenttisen suomi-texmex -ravintolaelämyksen. Maistuvat täsmälleen samalta kuin kaikki muutkin ko. syöttölöiden käyttämät paneroidut (ja paneroimattomatkin) pakasteet, eli vanhalta rasvalta. Ei erota mustekalaa, juustotikkua, sipulirengasta, jalapenoa ja nugettia toisistaan. Kaikenpeittävä ellottava maku on mukana jo siinä paneroinnissa kun ne on kertaalleen friteerattu tehtaalla. Harmi sinänsä, ihan hyvä tuotehan tuollainen olisi ilman sitä teollisuusrasvan makua.
No hyvä ainakin töissä kehua, kun tuli iltapalaksi syötyö mustekalaa.
 
Tällä reseptilla onnistui hyvin juhannuksen grillattu tursas. Ostin Seppälän citymarketista joskus keväällä ja pakastin uudelleen. Kypsennys oli noin 60 minuuttia ja lisäksi jäähtyvässä vedessä noin 30 min. Yön yli jääkaapissa, jotta kiinteytyy ja nahka ei repeile, paloittelu ja grillaus 10 minuuttia. Mielestäni tursaan lihan maku on melko neutraali, joten mausteilla on merkitystä. Haastavin asia on tekstuuri - ilmeisesti nopealla ja kuumalla grillauksella saa mehevää (minulla ei onnistunut pienet aasialaiset pakastemustekalat, joten en ole enää edes yrittänyt), keskipitkällä kypsennyksellä tulee kumia ja pitkällä kumimaisuus pehmenee syötäväksi. Pakastamisesta on hyötyä, se pehmentää tursaan lihaa. Kypsennetyn tursaan lihan sitkeyteen grillaus ei enää vaikuta, mielestäni esim. 10-12 minuuttia toimii ihan hyvin eikä liha pala tai sitkisty.

 

Statistiikka

Viestiketjuista
267 055
Viestejä
4 618 674
Jäsenet
75 980
Uusin jäsen
sifu

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom