• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Muut Mustang Vomero 16 Pizzauun 79€

Liittynyt
09.10.2018
Viestejä
11
Title: Mustang Vomero 16 Pizzauuni:
Tarjoushinta 78€:
Normaalihinta 315€:
Kauppa:
Voimassa:
Linkki https://www.lakkapaa.com/fi/piha-ja...re9jr1pie1TsQvKjUc47z2qI5FIUKCk0aAhcPEALw_wcB
:
Promokoodi N/a :

Kommentti tarjouksesta
Tilaus laitettu eilen illlla, vahvistus ja lähetys-ilmoitus tuli tää aamu. 8 kpl jäljellä.

Aiempi tarjous citymarketin lucider ahjo 13 oli houkuteltava, mutta haluain vähän isompi.
Lucifer ahjo 13 on noin 35 x35cm ja tämä on 40x40.

Vain 1 sivupoltin, eli saat pyörätä pizza 3-4 krt että se on tasoisesti paistettu.
Tää review viittaa että se on kelpaava peli,

Eli kokeiluun, ja meinasin lisätä jonkun ovi että lämpö pysyy parempi, videossa sanottiin että jo kesällä tululipuuskat oli ongelmisia.
:
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
270
Tuossa uunissa olisi ollut ainesta idean ja rakenteen puolesta. Valitettavasti tuotakin vaivaa sama kuin muitakin Mustangin uuneja, liekki keltainen ja nokeava ilman ilmaraon säätöjä. Yleisesti taitaa olla muutenkin aika tehoton kapistus.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Ilman takuun vievää modaamista on tosiaan täysi paska, ellei tykkää pizzoistaan täysin raakana, kun nämä mustangit eivät vaan lämpiä…

Ahjo 500 astetta, tämä 200 astetta…
 
Liittynyt
15.10.2022
Viestejä
662
Ilman takuun vievää modaamista on tosiaan täysi paska, ellei tykkää pizzoistaan täysin raakana, kun nämä mustangit eivät vaan lämpiä…

Ahjo 500 astetta, tämä 200 astetta…
En ymmärrä miten jaksat joka postaukseen tulla tätä samaa jauhamaan. Onhan noissa vikansa, mutta 320 astetta on Kotipizzan uunin lämpötila, ja samaan lämpenee tämäkin ilman modauksia. Ihmiset paistavat näillä erilaisia asioita, ja siten tarpeenkin on erilaisia.
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
270
En ymmärrä miten jaksat joka postaukseen tulla tätä samaa jauhamaan. Onhan noissa vikansa, mutta 320 astetta on Kotipizzan uunin lämpötila, ja samaan lämpenee tämäkin ilman modauksia. Ihmiset paistavat näillä erilaisia asioita, ja siten tarpeenkin on erilaisia.
En ymmärrä mitä puolustelemista siinä on jos, uunia mainostetaan pizzauunina, joka lämpiää "jopa" 500C, mutta todellisuudessa saatkin vain Kotipizzan lämmitettyä lättyä? Minusta on reilua kertoa muiden kokemuksista ensimmäistä pizzauunia harkitsevalle laitteen puutteet. Tai ainakin itse näin toivoisin, sinusta en tiedä.
 
Liittynyt
09.10.2018
Viestejä
11
Kiitoksia tiedosta, molemmista puolesta
Saan koikeilla ja katsoa.

Katsoin lucifer ahjostakin mutta en löysin oikeasti mitään info ahjostakaan ja ei edes 1 video.
Mutta jos se tulee vastaan uudelleen sopivassa hintaluokassa, niin otetaan sellaistakin =D
Tori.fi palvelee aina laitteiden myymiseen
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
270
Kiitoksia tiedosta, molemmista puolesta
Saan koikeilla ja katsoa.

Katsoin lucifer ahjostakin mutta en löysin oikeasti mitään info ahjostakaan ja ei edes 1 video.
Mutta jos se tulee vastaan uudelleen sopivassa hintaluokassa, niin otetaan sellaistakin =D
Tori.fi palvelee aina laitteiden myymiseen
Ahjosta hiukka vähäsen tietoa, yllättävän vähän jopa Pizzanpaistajat facebook ryhmässä.
Tuo Ginon uuni taitaa olla aivan sama, mutta erivärisenä. Power taitaa myydä noita.
Tuossa "valmistajan" Youtube kanava.

Tuossa joku revikka Ginosta.

Ahjo ja muut Koda12 kopiot, jossa poltin on takana, tuppaa olemaan sama ongelma. Uunin lämpötilaero takana ja edessä on aika iso, pizza palaa helposti takareunasta, uuni ahdas eikä näe pizzan kypsymistä, mutta hintaansa nähden varmasti hoitaa asiansa, kunhan oppii oman uunin temput.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Ahjosta hiukka vähäsen tietoa, yllättävän vähän jopa Pizzanpaistajat facebook ryhmässä.
Tuo Ginon uuni taitaa olla aivan sama, mutta erivärisenä. Power taitaa myydä noita.
Tuossa "valmistajan" Youtube kanava.

Tuossa joku revikka Ginosta.

Ahjo ja muut Koda12 kopiot, jossa poltin on takana, tuppaa olemaan sama ongelma. Uunin lämpötilaero takana ja edessä on aika iso, pizza palaa helposti takareunasta, uuni ahdas eikä näe pizzan kypsymistä, mutta hintaansa nähden varmasti hoitaa asiansa, kunhan oppii oman uunin temput.
Edit: hyvä bongaus, kiva nähdä että joku vihdoinkin varsinaisesti arvostelee ton uunin, tosta löytyy myös se toinen esittelyvideo missä tehdään samaan aikaan puu-uunissa pizzaa kuin tuossa ja verrataan niitä.
Edit2: Suomessa ahjossa on paksumpi pizzakivi kuin mitä tuossa ulkomaanversiossa kenenkään brändin alla, siellä se on 12mm ja täällä 15mm.

Paitsi että ahjo on 14" eikä 12" ja on muuten markkinoiden ainoa siinä kokoluokassa, eli on kyllä ihan kivasti tilaa.
Ulkomailla tota myydään tosiaan gino merkkisenä ja muutamalla muullakin brändillä, kaikkien nimessä on 14, tuohan oli joku 13,976" tms joten on aika outo ratkaisu suomessa tosiaan kaupitella sitä tolla 13 nimellä...
Se on ihan totta että uunissa on iso lämpötilaero edessä ja takana, mutta se on kaikissa uuneissa sama ongelma, yhtäkään 360 poltinta ei vielä löydy.
Tuosta ihan hyvin kyllä näkee omasta mielestäni ton kypsymisen kun kauhean matala toi ei ole, ja tilaa on ihan hyvin pyöritellä.
Ahjossa on myös ihan pikkuista U muotoa tossa polttimessa, vaikkakin oikeasti hyvin vähän matkaa.

Siellä on jännästi suunniteltu tuo kyllä koska maksimilla kun pitää tuota liekkiä niin se on niin voimakas että välillä tulee ulos asti uunista (sen verran että meillä kytkeytyi aina ulkovalot päälle siitä efektistä), eli se tavallaan on vähän rollaava, vaikka ei oikeasti olekaan.

Oikeastaan ainoa oma valitus ahjosta on se että se on liian tehokas, minimilläkin saa olla tosi ripeä kääntämisessä tai se yksi kohta kärähtää, tosin netissä videossa neuvottiin että ekan kerran kun pizzan pistää uuniin niin se kannattaa sammuttaa kokonaan siihen asti että ekan kerran sitä vähän kääntää, uskon että tuo auttaa todella paljon (ja tässä on edessä tuo syttymis/säätönappi niin vaivaa siitä ei ole) tohon ongelmaan mutta itse en ole vielä testannut.
Se mukava tossa tehossa taas on että vaikka on isohkon kokoinen niin lämpiää todella nopeasti, se taisi olla about 5 minuutin jälkeen jo samassa lukemassa mihin tämä mustang menee tunnissa...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
279
En ymmärrä miten jaksat joka postaukseen tulla tätä samaa jauhamaan. Onhan noissa vikansa, mutta 320 astetta on Kotipizzan uunin lämpötila, ja samaan lämpenee tämäkin ilman modauksia. Ihmiset paistavat näillä erilaisia asioita, ja siten tarpeenkin on erilaisia.
Ihan saman huomannut :lol:

Jos jossain topicissa mainitaan sanat Mustang ja pizzauuni, niin jo lukematta tietää että eräs nimimerkki on kärppänä paikalla julistamassa kansalle sen huonoutta...
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Ihan saman huomannut :lol:

Jos jossain topicissa mainitaan sanat Mustang ja pizzauuni, niin jo lukematta tietää että eräs nimimerkki on kärppänä paikalla julistamassa kansalle sen huonoutta...
Joka johtuu ihan siitä että mulla on tarjoukset ketju seurannassa ja yritän kertoa ihmisille faktoja uunista ennen kun tuhlaa rahansa paskaan.
Ihan samallalailla jokaiseen tarjousketjuun annan oman kokemukseni tulla julki jos on erityisesti kehuja tai haukkuja tuotteista mihin olen joskus rahani mennyt tuhlaamaan ja koen että on jotain järkevää infoa annettavana asiasta.

Jos ei esim ole taitoa avata tuota ja osaamista muokata ilmansaatia niin koskaan ei hyvää pizzaa tuosta uunista ulos tule, vaikka pitäisit 10 tuntia sitä kaasua täysillä niin se ei vaan lämpiä.
Ja kaikki ei pidä ajatuksesta että joudut heittämään takuun roskikseen ennen kun tuote on käyttövalmis.

Nämä eivät ole mitään minun mielipiteitäni, vaan ihan yksinkertaisia faktoja, yksikään kappale näistä uuneistä ei ole koskaan toiminut eikä tule koskaan toimimaan, ei ole mitään maanantaikappaleita vaan aidosti suunniteltu täysin väärin.
Mainostetaan vielä puu-uunin tyylisiä liekkejä, eli tietoisesti on säädetty väärin.
 
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
279
Joka johtuu ihan siitä että mulla on tarjoukset ketju seurannassa ja yritän kertoa ihmisille faktoja uunista ennen kun tuhlaa rahansa paskaan.
Ihan samallalailla jokaiseen tarjousketjuun annan oman kokemukseni tulla julki jos on erityisesti kehuja tai haukkuja tuotteista mihin olen joskus rahani mennyt tuhlaamaan ja koen että on jotain järkevää infoa annettavana asiasta.

Jos ei esim ole taitoa avata tuota ja osaamista muokata ilmansaatia niin koskaan ei hyvää pizzaa tuosta uunista ulos tule, vaikka pitäisit 10 tuntia sitä kaasua täysillä niin se ei vaan lämpiä.
Ja kaikki ei pidä ajatuksesta että joudut heittämään takuun roskikseen ennen kun tuote on käyttövalmis.

Nämä eivät ole mitään minun mielipiteitäni, vaan ihan yksinkertaisia faktoja, yksikään kappale näistä uuneistä ei ole koskaan toiminut eikä tule koskaan toimimaan, ei ole mitään maanantaikappaleita vaan aidosti suunniteltu täysin väärin.
Mainostetaan vielä puu-uunin tyylisiä liekkejä, eli tietoisesti on säädetty väärin.
Tämä OK. Ihan paskaksi en sentään merkin perusteella tuomitsisi. Ihan kuin sanoisi joka autotopicissa, että Volvo/Tesla/Nissan/younameit on paska.

Itse vaan olen sitä mieltä, että lopputulokseen vaikuttaa enempi tekijä kuin laite millä safka tehdään. Hyvää ja ja vähemmän hyvää on tarjottu itselleni sekä Mustangilla, että Oonilla tehtynä. Eikä pizzan hyvyydessä ole ollut korrelaatiota siihen mitä uunin kyljessä lukee.

Sama asia kuin se, että hyvä remppamies vaan tekee parempaa jälkeä markettikoneilla kuin harrastelija ammattivehkeillä. Enkä nyt puhu itsestäni.

"It's the singer not the song" niinkuin Amerikan Joe sanoo :)
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Tämä OK. Ihan paskaksi en sentään merkin perusteella tuomitsisi. Ihan kuin sanoisi joka autotopicissa, että Volvo/Tesla/Nissan/younameit on paska.

Itse vaan olen sitä mieltä, että lopputulokseen vaikuttaa enempi tekijä kuin laite millä safka tehdään. Hyvää ja ja vähemmän hyvää on tarjottu itselleni sekä Mustangilla, että Oonilla tehtynä. Eikä pizzan hyvyydessä ole ollut korrelaatiota siihen mitä uunin kyljessä lukee.

Sama asia kuin se, että hyvä remppamies vaan tekee parempaa jälkeä markettikoneilla kuin harrastelija ammattivehkeillä. Enkä nyt puhu itsestäni.

"It's the singer not the song" niinkuin Amerikan Joe sanoo :)
En merkkiä ole kritisoinut merkin takia vaan sen takia että olen omistanut kaikki ne kaksi kaasulla toimivaa pizzauunia joita mustang valmistaa, usein silti kehun esim mustangin kamadoa.
Ja tekijä siihen ei vaikuta että jos uuni ei saa 400 astetta mittariin vaikka saunassa sitä lämmittäisit 2 viikkoa.

Mainostaisivat sitä sitten sillä että lämpiää 300 asteeseen jos odotat helvetin kauan, eikä että 15 minuutissa 500 asteeseen, ellet sitä tulivuoreen heitä niin ei onnistu.

Fakta on se että napolilaista pizzaa (joka vaatii 430 astetta kiveltä) mustangilla ei tehdä, muita pizzoja toki, noet tulee sitten kaupanpäälle vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
29.12.2017
Viestejä
758
Ihan saman huomannut :lol:

Jos jossain topicissa mainitaan sanat Mustang ja pizzauuni, niin jo lukematta tietää että eräs nimimerkki on kärppänä paikalla julistamassa kansalle sen huonoutta...
Sama kaveri muistaa aina ilmoittaa että kaikilla muilla grilleillä kuin kamadolla lopputulos on täyttä paskaa
 
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
279
En merkkiä ole kritisoinut merkin takia vaan sen takia että olen omistanut kaikki ne kaksi kaasulla toimivaa pizzauunia joita mustang valmistaa, usein silti kehun esim mustangin kamadoa.
Ja tekijä siihen ei vaikuta että jos uuni ei saa 400 astetta mittariin vaikka saunassa sitä lämmittäisit 2 viikkoa.

Mainostaisivat sitä sitten sillä että lämpiää 300 asteeseen jos odotat helvetin kauan, eikä että 15 minuutissa 500 asteeseen, ellet sitä tulivuoreen heitä niin ei onnistu.

Fakta on se että napolilaista pizzaa (joka vaatii 430 astetta kiveltä) mustangilla ei tehdä, muita pizzoja toki, noet tulee sitten kaupanpäälle vielä.
No sitä en kyllä osaa sanoa onko nuo mulle Mustangin (tai Oonin) uunissa tehdyt pizzat paistettu 100 , 200 , 450 vai 1600 asteessa ja montako viikkoa uunia on lämmitetty ja missä saunassa. Enkä sitä onko ne olleet Napolilaisia, Genovalaisia vai Lappeenrantalaisia pizzoja kun olen ollut aina syöjän osassa. Mutta hyvin ovat mulle maistuneet vaikka verrokkina on ollut em. pahamaineisessa Mustangissa kotitehdyt vs. paremmiksi pizzerioiksi itseään mainostavien lafkojen tekeleet. Nokea en ole kuitenkaan pizzoissa havainnut.

Ehkä en vain tajua näitä hienouksia ja niiden vaikutuksia pizzan makuun, mutta siinä olet ihan oikeassa että ei kannattaisi antaa katteettomia lupauksia uunien ominaisuuksista mainospuheissa niille jotka paremmin tajuavat näiden päälle.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
Sama kaveri muistaa aina ilmoittaa että kaikilla muilla grilleillä kuin kamadolla lopputulos on täyttä paskaa
Ja ehdottaa sen tarjouksessa olevan, hinnaltaan 50-80€ pizzauunin tilalle jotain +400€ Oonia. Ei siinä, varmasti parempi tuote mutta ei kyllä mitään järkeä edes näitä tuotteita vertailla.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Ja ehdottaa sen tarjouksessa olevan, hinnaltaan 50-80€ pizzauunin tilalle jotain +400€ Oonia. Ei siinä, varmasti parempi tuote mutta ei kyllä mitään järkeä edes näitä tuotteita vertailla.
Tämä tapahtui taas ei koskaan.
 
Liittynyt
29.12.2017
Viestejä
758
Ja ehdottaa sen tarjouksessa olevan, hinnaltaan 50-80€ pizzauunin tilalle jotain +400€ Oonia. Ei siinä, varmasti parempi tuote mutta ei kyllä mitään järkeä edes näitä tuotteita vertailla.
Ennustan parin vuoden sisään sama ukko hehkuttaa pellettigrilliä kuin tv saarnaaja jeesusta.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 546
Mun on kovin vaikea ymmärtää, että miksei niitä omien mielipiteiden tai kuvitelmien vastaisia arvosteluja tai mielipiteitä voi antaa olla yhtenä muiden joukossa, vaan täytyy väkisin alkaa taas keskustelemaan kirjoittajista tuotteen sijaan.

Kaikista puutteistaan huolimatta itsekin mietin tämän ostamista ja mahdollista modailua käyttökelpoisemmaksi, eikä mun tarvitse silti ottaa kipinää GoDin kritiikeistä. Päin vastoin ne tuo huomioitavia pointteja siinä missä muutkin ja sen voi jokainen itse sitten omalla kohdallaan miettiä, että kuinka paljon niille haluaa omassa kirjanpidossaan antaa arvoa.

On ihan totta, että tolla uunilla varmasti keskiverto makkaranrillaaja paistelee mökillään oikein kivat kotilättyset, jotka maistuvat jopa paremmilta kuin Atrian kinkkupizzat kotopuolessa mikron kautta vedeltynä. Ihan yhtä totta kuitenkin on, että toisille meistä sillä on ihan oikeasti väliä miten ne 30e/kg maksaneet pizzantäytteet kiehuu kauaksi optimaalisesta ja taikinan toivottu puoliraakuus jää aina pantteritäplien alta saavuttamatta sen vuoksi, että se pizza joutuu olemaan uunissa 2 kertaa haluttua kauemmin sen vuoksi, ettei siinä vehkeessä riitä hönkä.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
Mun on kovin vaikea ymmärtää, että miksei niitä omien mielipiteiden tai kuvitelmien vastaisia arvosteluja tai mielipiteitä voi antaa olla yhtenä muiden joukossa, vaan täytyy väkisin alkaa taas keskustelemaan kirjoittajista tuotteen sijaan.

Kaikista puutteistaan huolimatta itsekin mietin tämän ostamista ja mahdollista modailua käyttökelpoisemmaksi, eikä mun tarvitse silti ottaa kipinää GoDin kritiikeistä. Päin vastoin ne tuo huomioitavia pointteja siinä missä muutkin ja sen voi jokainen itse sitten omalla kohdallaan miettiä, että kuinka paljon niille haluaa omassa kirjanpidossaan antaa arvoa.

On ihan totta, että tolla uunilla varmasti keskiverto makkaranrillaaja paistelee mökillään oikein kivat kotilättyset, jotka maistuvat jopa paremmilta kuin Atrian kinkkupizzat kotopuolessa mikron kautta vedeltynä. Ihan yhtä totta kuitenkin on, että toisille meistä sillä on ihan oikeasti väliä miten ne 30e/kg maksaneet pizzantäytteet kiehuu kauaksi optimaalisesta ja taikinan toivottu puoliraakuus jää aina pantteritäplien alta saavuttamatta sen vuoksi, että se pizza joutuu olemaan uunissa 2 kertaa haluttua kauemmin sen vuoksi, ettei siinä vehkeessä riitä hönkä.
Pääsyy on varmaan se että tyyliin 50% kaverin viesteistä keskittyy siihen miten tietyt pizzauunit on paskoja tai miten ylipäätään muut valmistavat pizzansa tai muut ruokansa joko väärin vääristä raaka-aineista tai väärillä laitteilla. Ja puhutaan kuitenkin aina just näistä 50€ hintaluokan uuneista jonka ostamista harkitsevalle on aika saatanan turhaa tulla pätemään miten jossain 2-8 kertaisen hinnan omaavassa on parempi ominaisuus x tai kuinka ooni paistaa pizzan 13 sekunnissa ynnä muuta.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Pääsyy on varmaan se että tyyliin 50% kaverin viesteistä keskittyy siihen miten tietyt pizzauunit on paskoja tai miten ylipäätään muut valmistavat pizzansa tai muut ruokansa joko väärin vääristä raaka-aineista tai väärillä laitteilla. Ja puhutaan kuitenkin aina just näistä 50€ hintaluokan uuneista jonka ostamista harkitsevalle on aika saatanan turhaa tulla pätemään miten jossain 2-8 kertaisen hinnan omaavassa on parempi ominaisuus x tai kuinka ooni paistaa pizzan 13 sekunnissa ynnä muuta.
Lueppa mun kaikki viestit läpi, niistä on varmasti alle 1 prosentti näitä mitä väität puolia olevan.
En ole myöskään koskaan ehdottanut reilusti kalliimpaa tuotetta minkään tilalle.

Alkaa suoraansanottuna vituttaa tä muutaman sällin ihmeellinen ristiretki kaikkia mun kirjoituksia vastaan mitä tässä osiossa teen, aina samat tyypit jakelee samoja valheita.

Ahjo mistä nyt esim puhuin aiemmin on nyt ollut 30e ja 60e tarjouksessa, onko se taas sun mielestä 2-8x kalliimpi kuin tämä?

Viimeksi ei kelvannut kun kaivoin samalla hinnalla paremman grillin kovalla vaivalla netistä, kun se ei kuulemma kelpaa kun ei ole jokaisessa myymälässä tai jotain muuta yhtä typerää.

En ole myöskään koskaan kommentoinut kenenkään raaka-aineita missään ruoassa tai tilanteessa.

Mun kommentit on koskeneet tällä alueella vain ja ainoastaan sitä faktaa että mustang myy viallisia laitteita eikä niitä kannata ostaa jos niillä meinaa sitä pizzaa tehdä niissä lämmöissä mitä paketissa luvataan, se että päästään vain puoleen niistä on kuitenkin aika törkeää väärää mainostamista…
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
Lueppa mun kaikki viestit läpi, niistä on varmasti alle 1 prosentti näitä mitä väität puolia olevan.
En ole myöskään koskaan ehdottanut reilusti kalliimpaa tuotetta minkään tilalle.

Alkaa suoraansanottuna vituttaa tä muutaman sällin ihmeellinen ristiretki kaikkia mun kirjoituksia vastaan mitä tässä osiossa teen, aina samat tyypit jakelee samoja valheita.

Ahjo mistä nyt esim puhuin aiemmin on nyt ollut 30e ja 60e tarjouksessa, onko se taas sun mielestä 2-8x kalliimpi kuin tämä?

Viimeksi ei kelvannut kun kaivoin samalla hinnalla paremman grillin kovalla vaivalla netistä, kun se ei kuulemma kelpaa kun ei ole jokaisessa myymälässä tai jotain muuta yhtä typerää.

En ole myöskään koskaan kommentoinut kenenkään raaka-aineita missään ruoassa tai tilanteessa.

Mun kommentit on koskeneet tällä alueella vain ja ainoastaan sitä faktaa että mustang myy viallisia laitteita eikä niitä kannata ostaa jos niillä meinaa sitä pizzaa tehdä niissä lämmöissä mitä paketissa luvataan, se että päästään vain puoleen niistä on kuitenkin aika törkeää väärää mainostamista…
Et ole liioittelusta kuullut retorisena keinona? Pointti nyt on vaan siinä että tämänkin ketjun perusteella useampaa henkilöä pikkuhiljaa rasittaa tuo uuneista ja grilleistä ynnämuusta päteminen jokaikisessä tarjous ketjussa.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 546
Et ole liioittelusta kuullut retorisena keinona? Pointti nyt on vaan siinä että tämänkin ketjun perusteella useampaa henkilöä pikkuhiljaa rasittaa tuo uuneista ja grilleistä ynnämuusta päteminen jokaikisessä tarjous ketjussa.
Aika hemmetin pahasti menet metsään, jos oikeutat valheilla ryyditetyn henkilöön käymisen tällaisissa keskusteluissa "liioitteluna retorisena keinona". Jos sinua ja jotain muuta rasittaa uuneista ja grilleistä eriävien mielipiteiden antaminen "pätemisenä" niin siirry seuraavaan viestiin/ketjuun, mikä helpointa sulle nyt onkin. Tällaiset ristiretket toista kirjoittajaa kohtaan on pelkkää keskustelun paskomista ja keskustelun siirtämistä väkisin pois aiheesta.

Ja suosittelen ihan jokaiselle, joka jonkun tuotteen hankkimista kaavailee, niin kannattaa aina lukea ennemmin ne negatiiviset arviot kuin positiiviset arviot. Koska niissä negatiivisissa arvioissa tuodaan ilmi niitä epäkohtia, jotka voivat omassakin käytössä vaikuttaa käyttökokemukseen ja asiakastyytyväisyyteen. Oli aihepiiri mikä tahansa niin verrannollisesti ihan hirveän monelle ihmiselle riittää, että se 30 euron mikroaaltouuni lämmittää sen Atrian einespitsan kahdessa minuutissa. Moni muu taasen toivoo siltä samalta vehkeeltä vähän enemmän ja kaipaa ymmärrystä siitä mistä kaikesta joutuu halvan hinnan vuoksi tinkimään, mihin hintaan ja olisiko mahdolliset puutteet ehkä korjattavissa DIY-tyyliin.

Näihin kysymyksiin GoDin viestit antaa paljon enemmän kuin sun bashaus ko. kirjoittajaa kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
Aika hemmetin pahasti menet metsään, jos oikeutat valheilla ryyditetyn henkilöön käymisen tällaisissa keskusteluissa "liioitteluna retorisena keinona". Jos sinua ja jotain muuta rasittaa uuneista ja grilleistä eriävien mielipiteiden antaminen "pätemisenä" niin siirry seuraavaan viestiin/ketjuun, mikä helpointa sulle nyt onkin. Tällaiset ristiretket toista kirjoittajaa kohtaan on pelkkää keskustelun paskomista ja keskustelun siirtämistä väkisin pois aiheesta.

Ja suosittelen ihan jokaiselle, joka jonkun tuotteen hankkimista kaavailee, niin kannattaa aina lukea ennemmin ne negatiiviset arviot kuin positiiviset arviot. Koska niissä negatiivisissa arvioissa tuodaan ilmi niitä epäkohtia, jotka voivat omassakin käytössä vaikuttaa käyttökokemukseen ja asiakastyytyväisyyteen. Oli aihepiiri mikä tahansa niin verrannollisesti ihan hirveän monelle ihmiselle riittää, että se 30 euron mikroaaltouuni lämmittää sen Atrian einespitsan kahdessa minuutissa. Moni muu taasen toivoo siltä samalta vehkeeltä vähän enemmän ja kaipaa ymmärrystä siitä mistä kaikesta joutuu halvan hinnan vuoksi tinkimään, mihin hintaan ja olisiko mahdolliset puutteet ehkä korjattavissa DIY-tyyliin.

Näihin kysymyksiin GoDin viestit antaa paljon enemmän kuin sun bashaus ko. kirjoittajaa kohtaan.
Niinno, kyllä GoDikin tuntuu käyttävän turhan paljon aikaa ja vaivaa siihen että muistaa varmasti jokaiseen vastaavaan tarjoukseen käydä haukkumassa tuotteen ja kertoo omaa mielipidettään faktana. Tällä ja vastaavilla uuneilla monet kuitenkin paistelee tyytyväisenä sen pizzansa kun kerran kuussa jaksavat kaivaa uunin varastosta. Tuskin kukaan tälläsen tarjouksen tuotteella on mitään pizzeriaa perustamassa tai edes toivomassa mitään "aitoa napolilaista pizzakokemusta", mitä vittua se sitten tarkottaakaan, niin pidän täysin turhana käydä joka ketjuun sitä toitottamassa. Ei siinä, niin on tämäkin viesti täyttä nollapostausta, kuten sinunkin. Jotain sekin kertonee että useampi henkilö tän saman ilmiön huomannut..
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 546
Tuskin kukaan tälläsen tarjouksen tuotteella on mitään pizzeriaa perustamassa tai edes toivomassa mitään "aitoa napolilaista pizzakokemusta", mitä vittua se sitten tarkottaakaan, niin pidän täysin turhana käydä joka ketjuun sitä toitottamassa.
No minä kyllä toivon ja siksi ne laitetta koskevat arvostelut kiinnostaa paljon enemmän kuin tämä henkilöön käyvä hevonkukku.

Mulla ei ole pienkerrostaloasujana mahdollisuutta paistella pizzoja kotona, mutta voisin ihan hyvin ostaa tällaisen vehkeen lahjaksi tyttöystävälleni, joka asuu isolla pihalla varustetussa rivarinpäädyssä. Ihan samasta syystä en halua ostaa mitään viidensadan uunia, mutta tällainen menisi vielä lahjoilubudjettiin, jos sen saa modattua toimimaan järkevästi satunnaisia viikonloppuvierailuja ja -harjoitteluja ajatellen. Tästä huolimatta haluan ruoanlaitossa panostaa laatuun ja katson kyllä edes sen vajaan satasen laittamisen hukkaan heitetyksi rahaksi, jos ko. uunilla ei hirveästi keittiön liettä tai laatikossa asuvaa OBH:n Pizza Prontoa parempaa lopputulosta aikaiseksi saa.

Joten voitaisiinko palata aiheeseen, eli itse uuniin? Tässä uunissa on selvät puutteensa, mutta asiat voisivat olla huonomminkin: polttimon/kuristimen kaasuntuotto voisi olla yhden sivun sijaan jaettuna L-muotoiselle polttimolle tai huonoimmassa tapauksessa U:n muotoiselle polttimolle. Yhden sivun polttimon uunissa jää aina paremmin pelivaraa sen suhteen miten antaa millekin kyljelle lämpöä, joten jos jotain halpaa pizzauunia kannattaa lähteä modailemaan vähänkään vaativampaan käyttöön niin tän tyyppinen vehje on varmaan just se mistä kannattaa lähteä, vai ootko eri mieltä asiasta?
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
No minä kyllä toivon ja siksi ne laitetta koskevat arvostelut kiinnostaa paljon enemmän kuin tämä henkilöön käyvä hevonkukku.

Mulla ei ole pienkerrostaloasujana mahdollisuutta paistella pizzoja kotona, mutta voisin ihan hyvin ostaa tällaisen vehkeen lahjaksi tyttöystävälleni, joka asuu isolla pihalla varustetussa rivarinpäädyssä. Ihan samasta syystä en halua ostaa mitään viidensadan uunia, mutta tällainen menisi vielä lahjoilubudjettiin, jos sen saa modattua toimimaan järkevästi satunnaisia viikonloppuvierailuja ja -harjoitteluja ajatellen. Tästä huolimatta haluan ruoanlaitossa panostaa laatuun ja katson kyllä edes sen vajaan satasen laittamisen hukkaan heitetyksi rahaksi, jos ko. uunilla ei hirveästi keittiön liettä tai laatikossa asuvaa OBH:n Pizza Prontoa parempaa lopputulosta aikaiseksi saa.

Joten voitaisiinko palata aiheeseen, eli itse uuniin? Tässä uunissa on selvät puutteensa, mutta asiat voisivat olla huonomminkin: polttimon/kuristimen kaasuntuotto voisi olla yhden sivun sijaan jaettuna L-muotoiselle polttimolle tai huonoimmassa tapauksessa U:n muotoiselle polttimolle. Yhden sivun polttimon uunissa jää aina paremmin pelivaraa sen suhteen miten antaa millekin kyljelle lämpöä, joten jos jotain halpaa pizzauunia kannattaa lähteä modailemaan vähänkään vaativampaan käyttöön niin tän tyyppinen vehje on varmaan just se mistä kannattaa lähteä, vai ootko eri mieltä asiasta?
Niinno, minusta vain on oleellista erottaa tuotteen käyttäjäryhmät sekä itse tuotteen hintaryhmä ennenkuin se tullaan haukkumaan paskaksi. Tätä kyseistä uunia tuskin kukaan on ammattikeittiöön hankkimassa ja sen hintaryhmä on tasoa halpa (tuo ovh nyt on ihan perseestä revitty mistä ei pidä hämääntyä). Paremmin ymmärtäisin kriitikin jos kyseessä olisi jokin "pro-tason" 1000e uuni -50% alennuksessa missä olisi jokin täysin fundamentaalinen vika -silloin sen kohderyhmää varmasti kiinnostaisi enemmän varsinkin kun maksettavaa olisi kuitenkin vielä se 500e. Nyt kyseessä on 80 euron tuote jolta kukaan tuskin odottaa mitään pizzeria tason elämystä ja varmasti haukkuu hintansa niille jotka kerran kuussa kaivavat sen uunin naftaliinista. Tätä ja vastaavia uuneja käyttää varmasti monet ihan tyytyväisenä ja puutteet huomaa ainoastaan asiaan vihkiytynyt ja muita ne ei haittaa ja/tai kiinnosta"
 
Liittynyt
21.07.2021
Viestejä
184
Ihan saman huomannut :lol:

Jos jossain topicissa mainitaan sanat Mustang ja pizzauuni, niin jo lukematta tietää että eräs nimimerkki on kärppänä paikalla julistamassa kansalle sen huonoutta...
Miksi ostaa kuraa tuohon hintaan joka ei ole edes tarjoushinta?

Se on todettu paskaksi monessa paikkaa joten pulinat pois, muuksi se ei muutu.

Monet näitä erehdyksissään ostaneet ja ensimmäisten käyttökertojen jälkeen mennyt myyntiin tai roskiin. Kannattaako tuollaiseen 30€ arvoiseen tuotteeseen tuhlata 80€?

Ostaa mielummin cittarista vaikka sen Ahjon 59€ hintaa tai jostain on saanut jopa 40€ hintaan ja noissa kivi todistetusti lämpeää sinne +400
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
4 546
Ostaa mielummin cittarista vaikka sen Ahjon 59€ hintaa tai jostain on saanut jopa 40€ hintaan ja noissa kivi todistetusti lämpeää sinne +400
Noissa ei vaan paljoa karjalanpiirakkaa isompaa pizzaa paistele. Eihän siinä, jos noi 16-tuumaset ois hinnaltaan ees lähellä noita 12-13" vehkeitä, mutta kun se hintaero on yleensä tuplat tai jopa enemmänkin samalla mallilla kokojen välillä. Siksi alle satasen tarjous on ihan eri tavalla kiinnostava 16" uunin kohdalla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 242
Ilman takuun vievää modaamista on tosiaan täysi paska, ellei tykkää pizzoistaan täysin raakana, kun nämä mustangit eivät vaan lämpiä…

Ahjo 500 astetta, tämä 200 astetta…
Onko sulla kokemusta juuri tästä uunista ja mistä revit tuon 200 astetta? Nopeasti kelailin tuon videon ja mielestäni mainitsi siinä 380C kiven lämmöksi ja ihan kelvollisen näköinen pizza tuli.
 
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
279
Miksi ostaa kuraa tuohon hintaan joka ei ole edes tarjoushinta?

Se on todettu paskaksi monessa paikkaa joten pulinat pois, muuksi se ei muutu.

Monet näitä erehdyksissään ostaneet ja ensimmäisten käyttökertojen jälkeen mennyt myyntiin tai roskiin. Kannattaako tuollaiseen 30€ arvoiseen tuotteeseen tuhlata 80€?

Ostaa mielummin cittarista vaikka sen Ahjon 59€ hintaa tai jostain on saanut jopa 40€ hintaan ja noissa kivi todistetusti lämpeää sinne +400

Jos luit aiempia viestejä, niin ainakin itse olen saanut kelpo lättyä myös Mustangilla paistettuna kaverilta joka osaa hommansa, eikä mulla ole mitään käsitystä siitä mihin asteeseen se kivi todistetusti lämpiää. Jos toiset ei osaa, niin sille en voi mitään.

Mutta eipä siinä, senkun jättää ostamatta jos pitää sitä paskana. Ostaa sitten vaikka sen 5000 euron Italialaisen kiviuunin, jos se tekee ihmisestä paremman kokin.
 
Liittynyt
06.02.2018
Viestejä
270
Jos luit aiempia viestejä, niin ainakin itse olen saanut kelpo lättyä myös Mustangilla paistettuna kaverilta joka osaa hommansa, eikä mulla ole mitään käsitystä siitä mihin asteeseen se kivi todistetusti lämpiää. Jos toiset ei osaa, niin sille en voi mitään.

Mutta eipä siinä, senkun jättää ostamatta jos pitää sitä paskana. Ostaa sitten vaikka sen 5000 euron Italialaisen kiviuunin, jos se tekee ihmisestä paremman kokin.
Valitettavasti Mustangeissa on ollut liikaa maanantaikappaleita. Epäilemättä varmasti jotkut toimivat. Tiedätkö varmasti ettei tuota Mustangia ole tuunattu? Ja jo jos sellaisen omistaa niin mistäpä sitä tietäisi paremmasta. Itse uskalsin ostaa Ahjon positiivisten kommenttien perusteella, ensin 100€ ja vielä toisen mökille 60€ hintaan. Pääasiallisena uunina kuitenkin kotona Edil Planet Surrienton, jolla paistaminen on todella vaivatonta näihin uuneihin verrattuna, mutta niin on hintakin. Itse vuosia pizzoja harrastaneena uskoi lopulta, ettei rahat mene hukkaan kun hyppäsi alle 200€ Cozze uunista käsin tehtyyn italialaiseen.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Onko sulla kokemusta juuri tästä uunista ja mistä revit tuon 200 astetta? Nopeasti kelailin tuon videon ja mielestäni mainitsi siinä 380C kiven lämmöksi ja ihan kelvollisen näköinen pizza tuli.
On, tässä nyt vielä lainaus syyskuulta:
Käväsin tässä pari viikkoa takaperin hakemassa Mustang Vomero 16 testiin.

Nyt on ekaa kertaa päällä ja on kyllä aneeminen esitys:
13min kauimmainen eli vasen laita 130 astetta. Keskeltä kiveä 150 astetta. Liekkien lähimmäinen laita kivestä 280 astetta.
20min 180/200/280c
30min 220/240/330c
45min 245/260/345c
1 tunti 270/285/370c
Tuulen nopeus 4m/s etelästä, lämpötila ulkona 17-15 astetta.
Eli aivan käyttökelvotonta paskaa vakiona, väitän että vaikka olisin pitänyt 5 tuntia päällä ei olisi koskaan saavuttanut tarvittavaa 430 astetta keskelle.
Liekit olivat juurelta sentään siniset, ei lähelläkään pahinta mitä kuvista olen tätä mallia nähnyt, en tiedä sit miten alhaisiin lämpöihin ne menevät...

Tämän viestin lainauksesta pääsee lukemaan tuon Lucifer Ahjo 13 lämmitystuloksia.

Tuon hitauden lisäksi:
Savupuupun reunassa on 2 terävää railoa, ihan kuin olisi rälläkällä muutama milli napsastu pois, tuohon kun joskus vetäsee kätensä niin ollaan tikattavana.
Kuvassa näkyvää savupiipun hattua ei ole.
Alapellissä on joku 12 ruuvia kiinni, mutta ne ovat aivan löysästi paikallaan ja vaikka niitä vääntää eivät kiristy mihinkään.
Jalat kiinnitetään alapeltiin kiinni, mutta alapellissä ei itsessään ole mitään tukea sisällä, joten jalkojen toinen sivu vain painaa alapeltiä kokoon.
Runko on pahasti vääntynyt takaa, ei kiinni hitsauksissa kunnolla.
Savupiipun kun kiinnitin huomasin että siellä välitilassa on ihan vitusti jotain eristevillaa (mitä vittua!) ja nekin niin päin vittua tungettu että jouduin käsin repimään niitä sivuun jotta piipun sai tungettua paikalleen.

No etuna 12 tuumaiseen saman sarjan kammotukseen sentään on että se ihan järkyttävä paskanhaju mitä tuon ajamisesta tulee miedontui 30min kohdalla reilusti.

Jos build qualitya pitäisi tässä ja ahjossa verrata niin ahjolle annan sen 10 ja tämä saa siinä 4, ilman piippua tämä toimisi varmasti paremmin, kuka tietää kuka siellä on päätöksen sen tekemisestä vastannut- ei ainakaan kukaan ketä omistaa vähääkään maalaisjärkeä.

Tunnelmaltaan tämä on todella kaunis, liekit näkyy pitkälle ulos ja illanvietossa on komean näköinen, harmi vaan että toiminta on ihan kuraa.



Pitää nyt pohtia kiikutanko tämän vain takaisin citymarkettiin, otanko yhteyttä mustangiin vai rupeanko räpeltämään tuon kaasunsäädön kanssa vielä...
Keskimmäinen lukema on se mitä kuuluu katsoa.
Tunnissa 285 astetta, myöhemmin vielä kokeilin pitää sitä reilusti pidemmin päällä eikä se kerännyt huomattavasti enempää lämpöjä.


Edit: Tässä vielä Ahjo 13 tulokset:
11min 200/260/340c
15min 225/330/420c
20min 250/335/422c
25min 288/375/490c
30min 308/415/505c
35min 320/430/520c
40min 370/448/540c
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Jos luit aiempia viestejä, niin ainakin itse olen saanut kelpo lättyä myös Mustangilla paistettuna kaverilta joka osaa hommansa, eikä mulla ole mitään käsitystä siitä mihin asteeseen se kivi todistetusti lämpiää. Jos toiset ei osaa, niin sille en voi mitään.

Mutta eipä siinä, senkun jättää ostamatta jos pitää sitä paskana. Ostaa sitten vaikka sen 5000 euron Italialaisen kiviuunin, jos se tekee ihmisestä paremman kokin.
Se että sinä et erota söitkö italialaista, roomalaista vaiko napolilaista pizzaa ei tarkoita ettei uunissa olisi vikaa, napolilaista tosta uunista ei modaamattomana ulos tule koska se vaatii 430 astetta kiveltä.
Toki se pizza voi silti hyvää olla vaikka ei napolilaista olisikaan, mutta silti tätä pizzauunia mainostetaan niin että sillä pääsee 500 asteeseen, jos tässä mainostettaisiin että italialaisen pizzan paistoon, saavuttaa 300 astetta 2 tunnissa niin asia olisikin ihan ok, sitten saisi sitä mitä on luvattu enkä kommentoisi asiaan yhtään mitään, jokainen saa ostaa mitä haluaa.

Niin, tai 30-60e ahjon, taikka sen 100-150e tarjous oonin.

Tässähän ei ole missään vaiheessa ollut kyse siitä että "rahalla saa", tämän normaali hintahan on todella kallis myös, mutta jos uuni ei toimi niin eipä sitä kannata sen enempää ostaa halvalla kuin kalliillakaan, paitsi tietenkin jos sen osaa itse korjata toimimaan.
Tosin silti fiksumpaa ostaa 60e Ahjo joka toimii kaikinpuolin paremmin kuin maksaa tästä 20e enemmän.
Mutta kukin tavallaan.

Ja sä kun tykkäät noista hinnoista puhua niin tässä on hyötysuhde ihan päin sitä itseään, yhden pizzan valmistus kuluttaa pahimmillaan 4 kertaa enemmän kaasua kuin muilla uuneilla koska tätä on pakko pitää niin kauan esilämpiämässä sekä pizzan valmistus kestää 90 sekunnin sijaan monta minuuttia.
 
Liittynyt
12.11.2020
Viestejä
279
Se että sinä et erota söitkö italialaista, roomalaista vaiko napolilaista pizzaa ei tarkoita ettei uunissa olisi vikaa, napolilaista tosta uunista ei modaamattomana ulos tule koska se vaatii 430 astetta kiveltä.
Toki se pizza voi silti hyvää olla vaikka ei napolilaista olisikaan, mutta silti tätä pizzauunia mainostetaan niin että sillä pääsee 500 asteeseen, jos tässä mainostettaisiin että italialaisen pizzan paistoon, saavuttaa 300 astetta 2 tunnissa niin asia olisikin ihan ok, sitten saisi sitä mitä on luvattu enkä kommentoisi asiaan yhtään mitään, jokainen saa ostaa mitä haluaa.

Niin, tai 30-60e ahjon, taikka sen 100-150e tarjous oonin.

Tässähän ei ole missään vaiheessa ollut kyse siitä että "rahalla saa", tämän normaali hintahan on todella kallis myös, mutta jos uuni ei toimi niin eipä sitä kannata sen enempää ostaa halvalla kuin kalliillakaan, paitsi tietenkin jos sen osaa itse korjata toimimaan.
Tosin silti fiksumpaa ostaa 60e Ahjo joka toimii kaikinpuolin paremmin kuin maksaa tästä 20e enemmän.
Mutta kukin tavallaan.

Ja sä kun tykkäät noista hinnoista puhua niin tässä on hyötysuhde ihan päin sitä itseään, yhden pizzan valmistus kuluttaa pahimmillaan 4 kertaa enemmän kaasua kuin muilla uuneilla koska tätä on pakko pitää niin kauan esilämpiämässä sekä pizzan valmistus kestää 90 sekunnin sijaan monta minuuttia.
Hyviä pointteja kun tunnut asiasta paljon tietävän. Mutta kuten sanoin itse en noista pizzoista ymmärrä niin paljoa, että millaista ja millä asteella paistettua minkäkin Italian maakunnan pizzan tulee olla. Edelleen sanon, että tuollakin saa tehtyä hyvää pizzaa, näin tällaiselle amatööripizzanpurijalle ainakin.

Ja siinä ollaan samaa mieltä, että katteettomia lupauksia ei pitäisi valmistajan antaa lämpötiloista mihin tuo uuni pystyy tai on pystymättä.

Mutta Hyvää Uutta Vuotta. Ja juhlistetaan sitä vaikka itse tehdyllä pizzalla, oli se sitten tehty Mustangilla tai tuolla aiemmin mainitulla Edil Planet Surrientolla :)
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
1 402
Hyviä pointteja kun tunnut asiasta paljon tietävän. Mutta kuten sanoin itse en noista pizzoista ymmärrä niin paljoa, että millaista ja millä asteella paistettua minkäkin Italian maakunnan pizzan tulee olla. Edelleen sanon, että tuollakin saa tehtyä hyvää pizzaa, näin tällaiselle amatööripizzanpurijalle ainakin.
Just näin, ja ne jotka ymmärtää ja/tai joita kiinnostaa mihin asteeseen uuni minkäkin senttimetrin verran mistäkin reunasta mitattuna lämpeää tuskin tätä hinnat alkaen uunia on muutenkaan ostamassa tai ainakaan eivät kuvittele sen vastaavan käsin muurattua italialaista kiviuunia. Eiköhän suurimmalla osalla jotka tätä harlitsee ostavansa se mene sinne mökille tai illanistujaisiin missä ketään ei kiinnosta moinen hifistely
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 271
Just näin, ja ne jotka ymmärtää ja/tai joita kiinnostaa mihin asteeseen uuni minkäkin senttimetrin verran mistäkin reunasta mitattuna lämpeää tuskin tätä hinnat alkaen uunia on muutenkaan ostamassa tai ainakaan eivät kuvittele sen vastaavan käsin muurattua italialaista kiviuunia. Eiköhän suurimmalla osalla jotka tätä harlitsee ostavansa se mene sinne mökille tai illanistujaisiin missä ketään ei kiinnosta moinen hifistely
Tämä ja mustangin 12" ovat edelleen AINOAT myynnissä olevat pizzauunit (plus se yksi tokmannin viritys joka on oikeasti vain kaasugrilli) jotka eivät tuohon lämpeä.
Kuten sanottu, se ei ole rahasta kiinni, halvalla saa ihan hyvää mutta ei jos ne on säädetty väärin.

Sä et millään ymmärrä mitä mä ajan takaa, tai sit ymmärrät sen tahallaan väärin, kyse ei ole minkään arvosta tai hinnasta tai laadusta, kyse on siitä että tuolla on ilmansaanti väännetty mustangeissa kiinni jotta liekit saadaan hienomman näköiseksi, ymmärtämättä sitä että se liekki on sen jälkeen liian kylmä.

Illanistujaisiin tämä olisi se huonoin mahdollinen malli, ensin 2 tuntia lämmitystä ja sit jokainen odottaa 10 minuuttia pizzaa uunista, ja pizzojen välissä vähintään 30 minuuttia lisää lämmitystä että kivi lämpeää takaisin siihen 280 asteeseen...
Siinä olisi aamu ennen kuin kaikki saisivat pizzansa jos on reilusti porukkaa.
 
Liittynyt
28.11.2018
Viestejä
106
Just näin, ja ne jotka ymmärtää ja/tai joita kiinnostaa mihin asteeseen uuni minkäkin senttimetrin verran mistäkin reunasta mitattuna lämpeää tuskin tätä hinnat alkaen uunia on muutenkaan ostamassa tai ainakaan eivät kuvittele sen vastaavan käsin muurattua italialaista kiviuunia. Eiköhän suurimmalla osalla jotka tätä harlitsee ostavansa se mene sinne mökille tai illanistujaisiin missä ketään ei kiinnosta moinen hifistely
Sulle se voi olla just näin, ihmettelen tosin, että kuinka monelle muulle se on just näin? Niille kenelle tälläiset asiat on ns. "hyshys linjaa" ja jotka suivaantubat ihan asiallisesta ja faktoihin perustuvasta kritiikistä/arvostelusta tulee lähinnä mieleen sellaiset, jotka näitä kauppaavat joillekin toisille, eli kauppiaat ja sellaiset, jotka ns. yrittävät laittaa "vahinkojaan kieryämään".

Delta Boys tiiviste asian tuossa ylhäällä jo ihan hyvin...

Miksi ostaa kuraa tuohon hintaan joka ei ole edes tarjoushinta?

Se on todettu paskaksi monessa paikkaa joten pulinat pois, muuksi se ei muutu.

Monet näitä erehdyksissään ostaneet ja ensimmäisten käyttökertojen jälkeen mennyt myyntiin tai roskiin. Kannattaako tuollaiseen 30€ arvoiseen tuotteeseen tuhlata 80€?

Ostaa mielummin cittarista vaikka sen Ahjon 59€ hintaa tai jostain on saanut jopa 40€ hintaan ja noissa kivi todistetusti lämpeää sinne +400
 
Liittynyt
20.05.2020
Viestejä
29
Tämä ja mustangin 12" ovat edelleen AINOAT myynnissä olevat pizzauunit (plus se yksi tokmannin viritys joka on oikeasti vain kaasugrilli) jotka eivät tuohon lämpeä.
Kuten sanottu, se ei ole rahasta kiinni, halvalla saa ihan hyvää mutta ei jos ne on säädetty väärin.

Sä et millään ymmärrä mitä mä ajan takaa, tai sit ymmärrät sen tahallaan väärin, kyse ei ole minkään arvosta tai hinnasta tai laadusta, kyse on siitä että tuolla on ilmansaanti väännetty mustangeissa kiinni jotta liekit saadaan hienomman näköiseksi, ymmärtämättä sitä että se liekki on sen jälkeen liian kylmä.

Illanistujaisiin tämä olisi se huonoin mahdollinen malli, ensin 2 tuntia lämmitystä ja sit jokainen odottaa 10 minuuttia pizzaa uunista, ja pizzojen välissä vähintään 30 minuuttia lisää lämmitystä että kivi lämpeää takaisin siihen 280 asteeseen...
Siinä olisi aamu ennen kuin kaikki saisivat pizzansa jos on reilusti porukkaa.
Oma kokemus oli keväällä tilattu mustang vesuvio 12. Meillä on 4-8 tyyppiä aina paikalla kun pitsoja aletaan paistamaan. Tuon mustangin kanssa on tilanne juurikin noin mitä @GoDi tuossa kertoo. Päältä kyllä paistuu, mutta pohja jää löysäksi. Tai sitten jos haluaa pohjastakin oikeasti kypsän, pitää tuota kiveä lämmittää pitsojen välissä ja sitten tehot käytännössä minimiin paiston ajaksi ja silloin se paistaminen taas kestää kauan.

Hankin sitten tuon lucifer ahjo 13 uunin tämän ketjun innoittamana ja toivoisin että siinä tuo kiven lämpö nousisi niin korkeaksi että myös pohjaan saa väriä.

Lisäys: En ole säätänyt tuota minun mustangia (säätöohjeet on tälläkin foorumilla). Minulle jäi luetuista säädöistä ja tuloksista semmoinen käsitys että auttaa hieman, mutta ei mitenkään radikaalisti.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 265
Viestejä
4 231 162
Jäsenet
71 186
Uusin jäsen
pymehry

Hinta.fi

Ylös Bottom