• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä
    • Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan huolimatta jotkut yritykset jatkavat Venäjällä liiketoimintaa. Tälläisissä tapauksissa tarjousketjuissa voi kertaalleen linkittää tähän viestiketjuun ja jatkaa keskustelua aiheesta siellä.

Ruoka Mustang Vesuvio 12 Pizzauuni (kaasu) 79e verkkokauppa.com

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja GoDi
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 512
Tuote: Mustang Vesuvio 12 kaasukäyttöinen pizzauuni
Tarjoushinta: 79e
Normaalihinta: 199e
Kauppa: verkkokauppa.com
Voimassa: 2.7.2023 / kunnes 70kpl erä myyty loppuun.
Linkki: Mustang Vesuvio 12 -pizzauuni 79,00
Promokoodi:

Kommentti tarjouksesta:
U polttimella varustettu kaasulla toimiva pizzauuni.

HUOM samassa paikassa myös matalapainesäädin ja letku tarjouksessa 5e hintaan.
 
Viimeksi muokattu:
Miten vertautuu Oonin omiin kaasukäyttöisiin?
Jos haluaa suoraan kaupasta toimivan niin kannattaa ostaa Cello, Roastmaster tms Ooni Koda 12 kopio, jos ei halua Oonin hintaa maksaa. Tuossa Mustangissa taisi olla haasteita liekin kanssa ja tuota sai säätää heti kaupasta oston jälkeen.
 

Mitenhän Mustang vertautuu tähän?
 

Mitenhän Mustang vertautuu tähän?
Tuo on varmaan sama uuni kuin edellä mainitut Cello Piccolo, Roastmaster jne Ooni kopiot joita saa tarjouksessa tuohon 99€ hintaan K-Raudasts, Motonetista, Gigantista jne
 
Kannattaa huomata että tästäkin pizzauunista on ilmeisesti kaksi eri versiota.
Esim netraudassa ja tokmannilla on myynnissä tollanen missä on ohkaisemman näköinen pizzakivi, säätimestä puuttuu merkkejä sekä tehoiksi ilmoitetaan 2,9kw.
Verkkiksen mallissa on paksu 2cm kivi sekä tuon mallin teho on 4,4kw.

Itse en oikein usko että nuo tuossa toisessa ketjussa puhutut muokkaukset on tarpeen tai edes kannattavia, pitempi ja keltainen liekki hyvin luultavasti antaa paljon enemmän hyötyä makuna kuin tuo sininen lyhyt kuumempi liekki.

Itsekin tuosta AO focososta koitin kysyä pizzaketjussa mutta ei sieltä selvää vastausta saanut, muuta kuin että ihan hyvä laite sekin on, ei taida kenelläkään olla kokemuksia näistä molemmista.

HUOM. verkkiksessä on toi matalapainesäädin ja letku myös poistotarjouksessa 5e hintaan!
 
Kannattaa huomata että tästäkin pizzauunista on ilmeisesti kaksi eri versiota.
Esim netraudassa ja tokmannilla on myynnissä tollanen missä on ohkaisemman näköinen pizzakivi, säätimestä puuttuu merkkejä sekä tehoiksi ilmoitetaan 2,9kw.
Verkkiksen mallissa on paksu 2cm kivi sekä tuon mallin teho on 4,4kw.
Nuohan ovat vain mallikuvia, joten oikea uuni voi näyttää täysin samalta. Ainakin Tokmannin spekseissä puhutaan 2cm kivestä. Tuo kuvan kivi näyttää vahvasti väärältä. Epäilen myös tuota ilmoitettua teholukemaa. Se on varma, ettei mikään noista lämpene mainostettuun 500C, muuta kuin liekistä mitattuna.

Itse en oikein usko että nuo tuossa toisessa ketjussa puhutut muokkaukset on tarpeen tai edes kannattavia, pitempi ja keltainen liekki hyvin luultavasti antaa paljon enemmän hyötyä makuna kuin tuo sininen lyhyt kuumempi liekki.
Kyllähän se makuun (ja ulkonäköön) vaikuttaa jos pizzakivi ei lämpene kuin 250-300C ilman muokkauksia. Jo pelkästään tämän takia jättäisin kokonaan kauppaan. 99e saa jo toimivan uunin noista Koda12 kopiosta.
Itsekin tuosta AO focososta koitin kysyä pizzaketjussa mutta ei sieltä selvää vastausta saanut, muuta kuin että ihan hyvä laite sekin on, ei taida kenelläkään olla kokemuksia näistä molemmista.
Tuosta Mustangista löytyy kyllä läjäpäin kokomuksia Pizzanpaistajat Facebook ryhmässä. Tuskin kukaan on kuitenkaan kahta tuollaista halpisuunia ostanut, kerrastakin oppii.
 
Jos haluaa suoraan kaupasta toimivan niin kannattaa ostaa Cello, Roastmaster tms Ooni Koda 12 kopio, jos ei halua Oonin hintaa maksaa. Tuossa Mustangissa taisi olla haasteita liekin kanssa ja tuota sai säätää heti kaupasta oston jälkeen.
En ainakaan omaani ole säätänyt mitenkään, keltainen muutaman sentin pitkä liekki. Lämpöjä en ole mitattu mutta muutaman tunnin pakastimesta sulanut pohja paistuu omaan makuun hyväksi. Lämpö minimiin paiston ajaksi ja pizzan vaihdon ajaksi täysille. Toki ei ole vertailupohjaa paremmasta, mutta kun en keksi missä parantaisi. Turvallisempi tämä uuni joka tapauksessa on, kun on ympäriltä koteloitu niin ettei pinnat kuumene liikaa.
 
Nuohan ovat vain mallikuvia, joten oikea uuni voi näyttää täysin samalta. Ainakin Tokmannin spekseissä puhutaan 2cm kivestä. Tuo kuvan kivi näyttää vahvasti väärältä. Epäilen myös tuota ilmoitettua teholukemaa. Se on varma, ettei mikään noista lämpene mainostettuun 500C, muuta kuin liekistä mitattuna.


Kyllähän se makuun (ja ulkonäköön) vaikuttaa jos pizzakivi ei lämpene kuin 250-300C ilman muokkauksia. Jo pelkästään tämän takia jättäisin kokonaan kauppaan. 99e saa jo toimivan uunin noista Koda12 kopiosta.

Tuosta Mustangista löytyy kyllä läjäpäin kokomuksia Pizzanpaistajat Facebook ryhmässä. Tuskin kukaan on kuitenkaan kahta tuollaista halpisuunia ostanut, kerrastakin oppii.
Toki jos se lämpenee vaan tohon 250-300c niin on turha laite mutta empä kyllä tuollaista tekstiä ole keneltäkään nähnyt.
 
Itse ostin Mustang Vesuvion ~kolme viikkoa sitten, mutta kun availin ja ihmettelin tarkemmin niin päätin palauttaa, syitä tähän oli:
- Yleiset ongelmat sytytinjärjestelmässä
- Yleinen säädön tarve ilmanotossa, että saa kuumenemaan kunnolla (ei tosin vaikea, mutta miten takuun kanssa?)
- Sekä itselle merkittävimpänä erittäin vaikea puhdistettavuus koska kaasujärjestelmä kiertää kolmella puolella (hyvä asia), mutta tästä johtuen puhdistettavuus on hyvin vaikeaa.
- Ei mahtunut tarkoitettuun säilytyspaikkaan kunnolla koska yllättävän möhkö.

Palautin ja ostin Anton Oliver Focoson, sillä nyt vähän toistakymmentä pizzaa tehnyt ja olen ollut erittäin tyytyväinen vaihtoon/ostokseen jo nyt, liekki paloi ainakin itsellä suoraan sinisenä ja kuumenee yllättävänkin nopeasti. Puhdistaminen helppoa eikä pizzalapiolla huitoessa tarvitse ajatella varovansa mitään.

Huonona puolena verrattuna Vesuvioon on ohut kivi joka kuumenee nopeammin, mutta ylläpitää lämpöä varmasti paljon huonommin. Pizzojen välissä saa lämmitellä vähän reilummin, sekä ulkokuorihan tässä lämpenee todella paljon (samoin kun kaikissa vastaavissa mm. Ooni).
 
Noita mustangeja on saanu cittareista 49 eurolla ainakin viime syksynä, kun grillikausi oli päätöksessään.

Toi Mustang on ihan lelu kun vertaa omaan ooniin
 
Huonona puolena verrattuna Vesuvioon on ohut kivi joka kuumenee nopeammin, mutta ylläpitää lämpöä varmasti paljon huonommin. Pizzojen välissä saa lämmitellä vähän reilummin, sekä ulkokuorihan tässä lämpenee todella paljon (samoin kun kaikissa vastaavissa mm. Ooni).

Kuinka paljon tuo Anton Oliver lämpenee pohjasta? Mulla on muovikomposiitista tehty ulkopöytä, minkä päällä ajattelin pizzoja paistella. Pelkään vaan, että kuinka paljon tuo tumma komposiittipinta imee säteilylämpöä päällä hehkuvasta pizzauunista. Itsellä siis grillikaupan versio (Kobe), mutta käytännössä sama laitos.
 
Noita mustangeja on saanu cittareista 49 eurolla ainakin viime syksynä, kun grillikausi oli päätöksessään.

Toi Mustang on ihan lelu kun vertaa omaan ooniin
Sulla siis on mustangi myös?
Enkä kyllä ihan usko tähän 49e tarjoukseen, sen olisi joku tänne kyllä varmasti vinkannut...
 
Sulla siis on mustangi myös?
Enkä kyllä ihan usko tähän 49e tarjoukseen, sen olisi joku tänne kyllä varmasti vinkannut...

Ei ollut nettimyynnissä vaan ihan liikkeissä tuo hinta punaisella versiolla. Rimpulahan tuo on.

Ihan Koda 16 löytyy. En lähde halvempien lelujen kanssa leikkimään
 
Noita mustangeja on saanu cittareista 49 eurolla ainakin viime syksynä, kun grillikausi oli päätöksessään.

Toi Mustang on ihan lelu kun vertaa omaan ooniin
Hinta on vain 3,5x verrokki, kivi Oonissa ohuempi ja kuori lämpenee vaaralliseksi. Kaikkea voi modata jos haluaa.

Jutuillesi taitaa olla paremminkin osuvia lankoja, kuin tämä missä keskustellaan Mustangista? :)
 
Hinta on vain 3,5x verrokki, kivi Oonissa ohuempi ja kuori lämpenee vaaralliseksi. Kaikkea voi modata jos haluaa.

Jutuillesi taitaa olla paremminkin osuvia lankoja, kuin tämä missä keskustellaan Mustangista? :)

Totesin vaan, että kannattaa ostaa laadukkaampi, niin ei tartte tapella.

Ooni kirpasee vain kerran ja olet tyytyväinen.
Halpa vituttaa joka kerta
 
Samalta kiinan tehtaalta se oonikin tulee.

Suunnittelu, polttimet yms taas ei. Näissä iso ero.

Cozzea suositeltu ja sitä saanut 99 euroon.

Jos kattoo miten toi Mustang on suunniteltu, niin melko varmasti polttaa tuolla polttimella reunat... Muissa polttimot on suojattu ja lämmönkierto eri tavalla
 
Suunnittelu, polttimet yms taas ei. Näissä iso ero.

Cozzea suositeltu ja sitä saanut 99 euroon.

Jos kattoo miten toi Mustang on suunniteltu, niin melko varmasti polttaa tuolla polttimella reunat... Muissa polttimot on suojattu ja lämmönkierto eri tavalla

Melko varmasti... No kyllä, polttaa jos täysillä vedät. Minimillä ei. Lopeta tää jauhaminen ja mene kokeilee ja tule sitten kertoo miten toimii.
 
Noita mustangeja on saanu cittareista 49 eurolla ainakin viime syksynä, kun grillikausi oli päätöksessään.

Toi Mustang on ihan lelu kun vertaa omaan ooniin

Joo, odotetaas syksyyn kaikki että päästään paistaa pizzaa. Ehkä. Vittu sentäs.
 
Melko varmasti... No kyllä, polttaa jos täysillä vedät. Minimillä ei. Lopeta tää jauhaminen ja mene kokeilee ja tule sitten kertoo miten toimii.

Katso ton uunin rakenne ja miten polttimot sijoittuu kiveen nähden ja vertaa muita.

Ei mun tartte, kun x100000 viestiä pizzanpaistajissa tuon ongelmista.
 
Huomautus - henkilökohtaisuuksiin menevä käytös
Edellinen tarjouskeskustelu oli hyvä, siellä ei ollut mitään facepaskaa tai yhtään vänkkäämistä mistään muusta. Siellä kukaan ei saanut päähänsä tulla kertoo miten paska uuni on, että rahalla saa muitakin. Vain asiallista keskustelua. Palataanko sinne? @Delta Boys pysy täällä. Älä sano mitään.


Edit_: Ei vittu, se oli jo siellä...
 
Viimeksi muokattu:
Halpa vituttaa joka kerta

Sori pieni off-topic, mutta tämä ei kyllä pidä paikkaansa :rofl:
Itsellä tällä hetkellä Motonetin Roastmaster ( Roastmaster 12" pizzauuni kaasu | Motonet Oy ) ja en ole kyllä pienintäkään eroa havainnut vastaavaan Ooni 12" jolla tullut myös tehtyä kymmeniä ja kymmeniä pizzoja. Erittäin hyvä ja pätevä uuni tuohon hintaan tuo Roastmaster.

Sen olen tässä vuosien varrella huomannut, että siitä pizza-uunista (ei siis mikään peruskotiuuni kuitenkaan) se lopputulos harvoin jää kiinni. Panostakaa siihen taikinaan.
off-topic päättyy
 
Onko näissä jotain paljon parempaa kuin jos laittaa pizzakiven normi kaasugrilliin?
 
Onko näissä jotain paljon parempaa kuin jos laittaa pizzakiven normi kaasugrilliin?

On, tasainen lämmönjako.

Grillissä tuo ei onnistu, saat ehkä sinne päin pizzaa, mutta ei järkeä investoida kiveen.

Jos halpa ratkaisu pitää olla niin cozze tai toi roastmaster
 
Linkkaappa ne viestit.
Tai edes muutama niistä?
Tuosta vaikka alkuun hakutulokset. Huomiona, että suurin osa noista haun antamista kuvistakin näyttää Vesuvion keltaisen kynttilärivin, joka lopputuloksena, jos ei tuota ilmarakoa säädä. Kyllähän se pizza silläkin lämpiää jos ei paremmasta tiedä. Täällä on ystävällisesti suositeltu tsekkaamaan mieluummin noita muita n. 100e uuneja, ja tai sitten voi uskoa täällä provosointia.

En ainakaan omaani ole säätänyt mitenkään, keltainen muutaman sentin pitkä liekki. Lämpöjä en ole mitattu mutta muutaman tunnin pakastimesta sulanut pohja paistuu omaan makuun hyväksi. Lämpö minimiin paiston ajaksi ja pizzan vaihdon ajaksi täysille. Toki ei ole vertailupohjaa paremmasta, mutta kun en keksi missä parantaisi. Turvallisempi tämä uuni joka tapauksessa on, kun on ympäriltä koteloitu niin ettei pinnat kuumene liikaa.
Tuossahan se keltainen liekki tulikin mainittua. Tuolle kotelon lämpenemiselle en juurikaan antaisi arvoa, jos ei ole tarkoitus olohuoneen pöydällä sitä paistella. Lämpiää kaasugrillikin ulkokuoresta, eikä ne ole sen vaarallisempia. Ulkokäyttöön nuo on kuitenkin tarkoitettu.
Kuinka paljon tuo Anton Oliver lämpenee pohjasta? Mulla on muovikomposiitista tehty ulkopöytä, minkä päällä ajattelin pizzoja paistella. Pelkään vaan, että kuinka paljon tuo tumma komposiittipinta imee säteilylämpöä päällä hehkuvasta pizzauunista. Itsellä siis grillikaupan versio (Kobe), mutta käytännössä sama laitos.
En komposiitista tiedä, mutta tiedän ainakin, että puutasoilla ainakin on Cello uunia käytetty ongelmitta. Jos haluaa varman päälle pelata, ei joku vaneri tms. tuon alle ole pahitteeksi.
 
Käväsin tänään verkkokaupasta hakemassa sekä ton anton oliverin että tämän mustangin testiin.
No mustangi menee kyllä takaisin.

Sen käytöstä tulee vakiona aivan hirvittävä haju, se liekki haisee oudosti kaasulta, sen lisäksi se ei ainakaan ilman takuun menettävää modausta yksinkertaisesti saa aikaan tarpeeksi lämpöä.

Tässä mittauksia mustangin kivestä:
10min 130c etu, 270c taka.
15min 180c etu, 270c taka.
20min 190c etu, 310c taka.
25min 200c etu. 320c taka.
30min 210c etu, 360c taka.

Ja Anton Oliver Focoson vastaavat:
5min 160c etu, 260c taka.
10min 170c etu, 345c taka.
15min 200c etu, 385c taka.
20min 230c etu, 380c keski, 445c taka.
25min 280c etu, 390c keski, 440c taka.
30min 330c etu, 400c keski, 475c taka.

Sen lisäksi että AO ei haissut mätänevälle paskalle kun sitä käytti, se lämpeni siis huomattavasti nopeammin ja kuumemmaksi, lisäksi toi mustangin malli on idioottimainen, kuvissa se näytti aika pieneltä ja kauniilta, todellisuudessa se on aivan tarpeettoman korkea ja leveä ja painaa kuin synti, muiden valmistajien 16 tuumaiset ovat pienempiä kuin tuo 12" mustang.
 
Käväsin tänään verkkokaupasta hakemassa sekä ton anton oliverin että tämän mustangin testiin.
No mustangi menee kyllä takaisin.
Kuulostaa hyvin samanlaisilta kokemuksilta mistä tässä ketjussa varoiteltiin, mutta jollakin meni tunteisiin tämä. Tuo kaasunhaju uusi ominaisuus, mistä en ole edes kuullut. Ei varmaankaan pala puhtaasti/täysin tuo kaasu. Harmi, että noin yksinkertaisesta laitteesta saatu kuttaperkkaa Kiinasta asti roudattuna.
 
Käväsin tänään verkkokaupasta hakemassa sekä ton anton oliverin että tämän mustangin testiin.
No mustangi menee kyllä takaisin.
Kiitos tiedosta, oma Mustang odottelee vielä postissa noutoa. Taidan napata 5 euron matalapainesäätimen paketista ja pistää uunin samantien palautukseen. Oiskohan Cozze 13” sitten kelvollisempi ekaksi uusiksi? Tai Roastmaster Motonetistä?
 
Kiitos tiedosta, oma Mustang odottelee vielä postissa noutoa. Taidan napata 5 euron matalapainesäätimen paketista ja pistää uunin samantien palautukseen. Oiskohan Cozze 13” sitten kelvollisempi ekaksi uusiksi? Tai Roastmaster Motonetistä?
Cozze oli oma ensimmäinen uuni, siinä myös U-mallinen poltin, vaikkei se mikään hyvän uunin mittari varsinaisesti ole. Jos suunnitelmissa kuskailla uunia mukana tai siirrellä välillä varastoon jne, niin nuo Koda12 kopiot ( Roastmaster, Cello jne) hiukka sirompia. Cozzessa tuo suuaukko hiukka matala, mutta kyllä sinne pizza mahtuu, ja uloskin. Uskaltaisin sanoa, että Cozzessa tasaisempi lämpö. Viileämpi sekin on aivan etureunasta.
Huomatkaa, että Cozzen pizzakivi/paistotila on 34x34cm ts. 13", jossa mahtuu pizzaa jo pyörittämään kääntölapiolla, kun Roastmaster 30,5x30,5cm ts. 12".
 
Kiitos tiedosta, oma Mustang odottelee vielä postissa noutoa. Taidan napata 5 euron matalapainesäätimen paketista ja pistää uunin samantien palautukseen. Oiskohan Cozze 13” sitten kelvollisempi ekaksi uusiksi? Tai Roastmaster Motonetistä?
Itsehän pidän juurikin tuosta Mustangin jykevyydestä, ei kuumene ulkopinnoilta ja paistaa oikein hyvää pizzaa vaikka ei kuumin mahdollinen lämpötiloiltaan olekaan :).
 
Itsehän pidän juurikin tuosta Mustangin jykevyydestä, ei kuumene ulkopinnoilta ja paistaa oikein hyvää pizzaa vaikka ei kuumin mahdollinen lämpötiloiltaan olekaan :).
Kyllä kuumenee.
Yläpinta oli aivan polttavan kuuma käytön aikana, ja kun oli jo pitkä aika mennyt sammutuksesta niin mittari näytti yläosan keskeltä 120 astetta.

En tosin ole aivan varma ettei asiaan vaikuttanut se että omassani vuosi vähän savua uuniin takaosasta läpi, oli jotenkin huonosti koko takaosa kiinnitetty, olisko joku sauma vuotanut sieltä sisältä katosta tms.
 
Kyllä kuumenee.
Yläpinta oli aivan polttavan kuuma käytön aikana, ja kun oli jo pitkä aika mennyt sammutuksesta niin mittari näytti yläosan keskeltä 120 astetta.

En tosin ole aivan varma ettei asiaan vaikuttanut se että omassani vuosi vähän savua uuniin takaosasta läpi, oli jotenkin huonosti koko takaosa kiinnitetty, olisko joku sauma vuotanut sieltä sisältä katosta tms.
On silti hiukan eri asia tuo reilu 100 astetta kuin +300 astetta. Hyvä että löysit itseäsi miellyttävän uunin, sehän se on pääasia. :)
 
Kuten tulee Weber ja se satasen parissa vuodessa puhkiruostuva tarjousmiina. Mustangin tuotteet on kyllä lähtökohtaisesti halvinta kiinakuraa mitä niitä olen Tokmannilla tutkinut.
No esim mustangin kamado on todella laadukas.

Eikä tuo rakenteellisesti siis huonolaatuinen ole, suunnittelu ja toteutus vain mennyt pahasti metsään, kyllähän toi painonsa perusteella on ihan yhtä laadukasta peltiä kuin muutkin pizzauunit.
 
Eikä tuo rakenteellisesti siis huonolaatuinen ole, suunnittelu ja toteutus vain mennyt pahasti metsään, kyllähän toi painonsa perusteella on ihan yhtä laadukasta peltiä kuin muutkin pizzauunit.
Sinänsä nuo ei ole mitään rakettitiedettä. Yksinkertaisimmillaan esim. Edil Planet Surriento uunissa on vain kaasuhana letkun päässä, josta puhaltaa uunin rosterisen putkipolttimon sisään. Tuossa ei ole mitään ilmaraon säätöä erikseen. Sytytys sytkärillä. Eniten uuneissa näyttää aiheuttavan ongelmia nuo piezo sytyttimet ja liekkivahdit. Ja Vesuviossa tuo ilmasäätö.
1686298970636.png
 

Statistiikka

Viestiketjuista
258 768
Viestejä
4 495 643
Jäsenet
74 289
Uusin jäsen
Kaaleppi1

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom