Moottorikelkkakuumetta

Lolladin

Paras nisti
BANNED
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
36
Talvi jo alkoi täällä Lapissa ja kyllä täksi talveksi olis kelkka saatava. Budjetti ~8k€.

Polariksen RMK:ta sais pari vuotta vanhaa ja vähemmän ajettua. BRB:n vehkeisiin saisi laittaa pari tonnia lisää jos vastaavan.

Taitaa olla makuasioita mutta kyselen mielipiteitä kuitenkin. :kahvi:

 

ColdCash

Platinum-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
87
Mulla on pari pätkää pihassa toisesta yritän päästä eroon, vaan eihän täällä etelässä vielä pääse edes ajamaan. Lynx Re 600 -15 RSkit pitäis talvella päästellä vähän kiinnostanut pitäiskö hommata parempi iskarisetti.
 
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
64
"Retrokelkkaan" :geek: pitäisi hihna vaihtaa, että pääsee alle parivuotiasta poikaa ajeluttaan pihalla, mutta ei tuo vissiin ollutkaan mikään plug&play systeemi :tdown:
Kertokaapa viisaammat, että otanko pakoputken irti ja oikealta akselin päästä kiinnikkeen pultit auki vai pelkkä kiinnike irti alustasta ja pujotan hihnan sieltä, vai pääseekö jollain helpommallakin konstilla..ketjukotelo on siis vasemmalla puolen, joten se ei sieltä onnistu näppärästi?



Tuolla albumissa lisää kuvia
https://goo.gl/photos/aKfHiQyTUm6NBgpd6

Hihnana on Carlisle Gts718 , onko jotain korvaavaa kestävämpää hihnaa ja löytyyköhän tuota normaalisti osia myyvistä liikkeistä, vai onko parempi suosiolla laittaa tilaukseen? https://www.skoterdelen.com/snoskoter/drivremmar/ockelbo/drivrem-carlisle-58
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 649
Viestejä
4 197 320
Jäsenet
70 761
Uusin jäsen
aksl

Hinta.fi

Ylös Bottom