Modaaja valjasti Arduinon tuomaan realistisuutta ratsastukseen Red Dead Redemption 2:ssa

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 691


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Näppäimistöön ja hiireen luottavat PC-pelaajat myrskyn lailla valloittaneesta tärinäefektit peleihin tuovasta järjestelmästään tuttu modaaja Teenenggr ei ole levännyt koronavuosina laakereillaan. Nyt kanavalta löytyy täysin uusi aluevaltaus, joka jättää alkeelliset tärinäefektit kauas taakseen.

[embed]

Tee-se-itse-mies Teenenggr:n uusin innovaatio tuo ennen näkemätöntä realismia Red Dead Redemption 2 -kokemukseen PC:llä. Alkeellisen moottorin sijasta uusi ratkaisu luottaa neljään pneumaattiseen mäntään ja niitä ohjaavaan Arduinoon. Arduino saa peliltä tiedon hevosen nopeudesta, jolloin se voi ennakkoon ohjelmoitujen ohjeiden mukaan imitoida mäntien avulla hevosen liikettä nopeuden mukaisilla askelkuvioilla.

Pelaajan turvallisuus on kuitenkin ensisijaisen tärkeää, jonka vuoksi tuolin sijasta männät on sijoitettu pöydän jalkoihin. Ravissa pysynee vielä helposti mukana, mutta laukkaavan hevosen tahdissa näön tarkentaminen pelin yksityiskohtiin voi muodostua jokseenkin haastavaksi ainakin kokemattomille lehmipojille. Näytön kiinnittäminen pöytään tukevasti on ensisijaisen tärkeää projektista innostuneille nikkareille.

Arduinolle tarkoitettu C#-koodi on vapaasti ladattavissa ja sen pitäisi olla sovitettavissa helposti myös muille vastaavan luokan minitietokoneille.

Lähde: Tom's Hardware, Teenenggr

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
10.11.2016
Viestejä
249
Meinasi aamukahvit lentää näppikselle. Oli kyllä huvittava näky. Tuo myös peliin hieman lisähaastetta.
 

Clarenz

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 703
Tällä kaverilla on kyllä hyviä ideoita realismin hakemiseen peleihin. Tän nähtyä kyllä kaikki pelit missä ratsastetaan hevosella tuntuu aika laimealta omalla työpisteellä.
 
Liittynyt
08.02.2019
Viestejä
1 343
Älykästä hommaa, itse annan vaimon hoitaa ratsastamisen.
 

WanhaPatu

Suurmöyhentäjä
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 459
Onpas typerä systeemi. Ajattelin ensin, että tuoli on korvattu jollain mekaanisen härän tyyppisellä ratkaisulla.
 
Liittynyt
08.11.2020
Viestejä
1 472
Siinä on ollut varsinainen MacGyver.. :D Viimeisen päälle pelaamista.
 

root

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 321
Tuo viritys lisää realismia mutta itse peliin peliin kaipaisi niitä hetkiä kun heppa vaan pysähtyy, kääntyy katsomaan ratsastajaa ja ilme on "mitä v.... nyt taas". Nimimerkillä kävin kerran kokeilemassa ratsastusta sellaisessa pienessä aitauksessa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
242 753
Viestejä
4 237 857
Jäsenet
71 253
Uusin jäsen
jxnssi

Hinta.fi

Ylös Bottom