• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Miten Suomalaista koulujärjestelmää pitäisi uudistaa?

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Juu, persut on kuulemma erittäin tyhmiä ja läskejä. Koska tämä on erittäin suuri ongelma maassamme, niin ratkaisu tähän on tietenkin se että roudataan Afrikasta ja Lähi-Idästä vielä persujakin tyhmempää porukkaa tänne. Pisa-pisteet nousuun pizzoilla ja kebabeilla ja samalla saadaan ylipainokin kuriin. Jee! :rofl2:

On nää vihervasurit kyllä fiksua porukkaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 714
..

Öö.. ei. Vaan että huonokuntoisimmat ja tyhmimmät asuu maaseudulla. Sen takia ne äänestää toki PS, mut tarttisko ne myydä jonnekin tai pistää erityisluokille ja kuntokuurille?
Vissiin pitäisi myydä Suomen maaseudut Venäjälle. Eikö tämä olisi edistystä teidän pitkän tähtäimen tavoitteelle?
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 369
Kun maahanmuuttajat kovin kiihottaa tämänkin asian tiimoilta:

Tiistaina 5. joulukuuta julkistettujen Pisa-tulosten mukaan esimerkiksi koulun sijaintiympäristö vaikutti poikien lukutaidon keskiarvopisteisiin siten, että kylässä, taajamassa tai haja-asutusalueella asuvat pojat saivat kokeesta keskimäärin 448 pistettä. Isossa kaupungissa asuvat puolestaan saivat keskimäärin 483 pistettä.
 

hyvää_päivää

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
780
Kun maahanmuuttajat kovin kiihottaa tämänkin asian tiimoilta:Sehän on ollut jo vuosikymmeniä tiedossa, että pojat yleensä oppii eri tavalla kuin tytöt. Lisäksi tarvitsevat miehisiä malleja joilta oppia miten elämässä toimitaan. Kun nykyään näitä miehiä ei paljoa löydy kotona eikä koulussa, niin lopputulos on kasa paskaa poikien osalta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
233 402
Viestejä
4 104 684
Jäsenet
69 767
Uusin jäsen
jesse1111

Hinta.fi

Ylös Bottom