• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Miten Suomalaista koulujärjestelmää pitäisi uudistaa?

Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
871
Juu, persut on kuulemma erittäin tyhmiä ja läskejä. Koska tämä on erittäin suuri ongelma maassamme, niin ratkaisu tähän on tietenkin se että roudataan Afrikasta ja Lähi-Idästä vielä persujakin tyhmempää porukkaa tänne. Pisa-pisteet nousuun pizzoilla ja kebabeilla ja samalla saadaan ylipainokin kuriin. Jee! :rofl2:

On nää vihervasurit kyllä fiksua porukkaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 765
..

Öö.. ei. Vaan että huonokuntoisimmat ja tyhmimmät asuu maaseudulla. Sen takia ne äänestää toki PS, mut tarttisko ne myydä jonnekin tai pistää erityisluokille ja kuntokuurille?
Vissiin pitäisi myydä Suomen maaseudut Venäjälle. Eikö tämä olisi edistystä teidän pitkän tähtäimen tavoitteelle?
 
Liittynyt
12.06.2022
Viestejä
1 666
Kun maahanmuuttajat kovin kiihottaa tämänkin asian tiimoilta:

Tiistaina 5. joulukuuta julkistettujen Pisa-tulosten mukaan esimerkiksi koulun sijaintiympäristö vaikutti poikien lukutaidon keskiarvopisteisiin siten, että kylässä, taajamassa tai haja-asutusalueella asuvat pojat saivat kokeesta keskimäärin 448 pistettä. Isossa kaupungissa asuvat puolestaan saivat keskimäärin 483 pistettä.
 
Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
871
Kun maahanmuuttajat kovin kiihottaa tämänkin asian tiimoilta:Sehän on ollut jo vuosikymmeniä tiedossa, että pojat yleensä oppii eri tavalla kuin tytöt. Lisäksi tarvitsevat miehisiä malleja joilta oppia miten elämässä toimitaan. Kun nykyään näitä miehiä ei paljoa löydy kotona eikä koulussa, niin lopputulos on kasa paskaa poikien osalta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 292
Viestejä
4 196 844
Jäsenet
70 886
Uusin jäsen
aulaabe

Hinta.fi

Ylös Bottom