Siis mistä maksetaan "kovaa hintaa yksityisyytemme menetyksen muodossa"? Älä nyt vaan ala höpöttämään, että tässä kaikessa vänkäyksessä onkin takana sinun oma salaliittoteoria Internetin ilmaispalveluiden toiminnasta tms.
Yhden palveluntarjoajan päätyminen useiden eri palveluiden roskapostilistoille ei kuitenkaan liity millään tavalla yksityisyyskeskusteluun.
Paitsi, että sähköpostitekniikka ei ole siitä ajasta muuttunut merkittävästi miksikään. Muutamia lisäyksiä ja tarkennuksia on tullut, mutta perusta on silti siellä 70/80-luvun Arpanetin SMTP:ssä.
Kuten edellinenkin postaaja, on taas pakko kysyä että mitä ihmettä ovat nämä "ratkaisemattomat ongelmat", joista pitäisi tiedottaa ja ketä?
No eivät selvästi ole, etkä tunnu sinäkään ymmärtävän mistä on kyse vaikka kuinka selitetään. Jumitat vaan sitkeästi omassa poterossasi.
Pointti on edelleen sama, eli tavan tallaajan ei pidäkään näistä asioista tietää tai välittää. Viestejä tulee ja viestejä menee ja jos tällainen ongelma osuu tosiaan jossakin vaiheessa sattuu osumaan kohdalle, niin sitten ollaan yhteydessä sinne omaan palveluntarjoajaan, jonka tehtävä on asia selvittää ja korjata. En tiedä kuinka yleisenä tällaista tilannetta pidät, mutta jos ei jo tullut selväksi, niin se ei ole mikään todellinen ongelma globaalisti. Viestit siirtyvät sujuvasti toimivasta järjestelmästä toiseen, eikä käyttäjän tarvitse asiasta huolehtia.
Ei sen vastaanottajan pidäkään saada ilmoitusta joka ikisestä spammista, joka on estetty kokonaan. Tämä on sinulle jo selitetty.
Toivottavasti se "yrittäjä" ymmärsi sinun aivopesukampanjasta huolimatta, että että missään muussakaan viestinnässä kohde ei normaalisti saa ilmoitusta, jos viestiä ei voida syystä tai toisesta välittää perille.
Joo, Suomen kuluttajansuojan myötä koko maailman sähköpostitekniikka muuttuu vastaamaan sinun toiveita ja muita aku ankan parhaita.
Minä teen kohta kuluttajaviranomaiselle valituksen tästä foorumista, kun täällä yksi käyttäjä viittaa tekstissä jatkuvasti numeroilla toiseen viestiin. Vaadin rahat takaisin!
Jankkaamasi "koodarin näkökulma" on sekin ihan paskapuhetta, kun todellisuudessa normaali ihminen tiedostaa sen ettei ymmärrä kaikesta ihan kaikkea, eikä ala sen vuoksi vänkäämään vastaan bittimuunnosten toiminnasta erilaisten tiedostotyyppien kohdalla. Tässä ei nyt kuitenkaan ole kyse mistään autostereoiden mainoksissa käytetyistä kuvitteellisista wattimääristä. Ja vaikka täällä onkin monilla tekniikka hallussa, niin ei se tarkoita, etteikö samaan aikaan olisi mahdollista ymmärtää käytettävyysnäkökulmaa. Jostain syystä tunnut kuvittelevan, ettei se olisi mahdollista.