Miten onnistuisi FFB tikun buustaus?

Liittynyt
24.11.2022
Viestejä
17
Moro, eli olen tässä miettinyt, että saisiko vanhaan Saitek Cyborg EVO Forceen mitenkään lisää tehoa FFB:n osalta, tikulla on hieno lennellä varsinkin koptereita, mutta FFB on aika heikko eikä jaksa keskittää tikkua kunnolla, tuntuma on vähän kuin omassa k**********?
 
Liittynyt
09.10.2021
Viestejä
52
Itsellä sama tikku ja muistaakseni Saitekin sivuilta saa tuohon softan jolla voi säätää efektien ja keskityksen voimakkuutta. Ei ole tikkua juuri käsillä, mutta muistelisin että tuon sai sillä säädettyä omasta mielestä vähintään riittävän voimakkaaksi, että kunnolla sai vääntää vastaan. Ja helikoptereissahan keskitystä ei kuulu käyttää ;)

En ole koskaan avannut tikkua, mutta luulisin että sisällä on joku erillinen moottoriajuri. Jos se on analoginen (vahvistin), niin sen vahvistusta voisi ehkä jollain vastuksella muuttaa. Jos PWM-pohjainen niin vaatisi todennäköisesti käyttöjännitteen nostamista jotta tehoa saa nostettua ja tässä voi olla omat ongelmansa. Ensin kuitenkin kokeilisin tuolla softatyökalulla nostaa vahvistuksia, ja toiseksi ehkä puhdistaa/vaihtaa sisältä hihnat etteivät luista, jos kyse olisikin sellaisesta ongelmasta.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
193 950
Viestejä
3 505 457
Jäsenet
62 419
Uusin jäsen
Tomeequ

Hinta.fi

Ylös Bottom