Mitäs Skrollille kuuiuu?

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
223
Näin hyvin tietämättömänä ajattelin tiedustella mikä lehden tilanne on, saadaanko painettua Ultima Underworld -läpipeluuohjetta, vai pitääkö itse osata?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
256
Morons!
Painettua UW-läpipeluuohjetta? Duoda? Liittyykö tämä mihin tai miten? :)
Ihan mainiostihan Skrollilla pyyhkii ja Skrolli 2020.4 menee noin kolmen viikon päästä painoon ja .3:n teki historiaa:


-jok
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
223
Moro,

Lähinnä tuo Ultima Underworld -kommentti oli semmonen "yksi monesta wanhasta pelistä, jotka ovat jääneet sinne kuuluisaan pelibacklogiin kiitos good old games -sivuston, josta noita voi ostaa nykykoneellekin" ja herättämään juuri tämänlaista vastausta, joten kiitos siitä :)

Ehkä tälle keskustelualueelle eksyminen ja hiljaisuus keskustelun osalta (ketjujen osalta siis) sai minut luomaan tämän varmasti erittäin laadukkaan keskustelunaloituksen, jonka ehkä perjantai-illan sauna aikaansai, saunaan jonkun unohtamat muutamat virvoitusjuomat eivät tietenkään aiheuttaneet minkäänlaista vaikutusta tähän ketjun luomiseen :think:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
256
Jäin ihan miettimään, että millähän tavoin nykyään voisi nykyään tehdä lehdessä jokin pelin läpipeluuohjeen. Ei siihen ehkä mitään järkevää tapaa olisi, ehkä enemmänkin jonkinlainen vinkkikuvasto, mutta siihenkin tulisi nykyaikana varmaan paljon "huonosti neuvottu / ihan paska/väärä tapa pelata" -narinaa. Mut mut :) Ja nykyäänhän Skrollissa on mukana myös Retro Rewind, eli vanhaa peliasiaa on ihan passelisti mukana :)

Vaan tervetuloa IRCnetiin #skrolli -kanavalle, siellä pulistaan joka päivä.

-jok
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
107 048
Viestejä
2 148 148
Jäsenet
43 839
Uusin jäsen
Hobojaq

Hinta.fi

Ylös Bottom