Mitäs Skrollille kuuiuu?

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
256
Näin hyvin tietämättömänä ajattelin tiedustella mikä lehden tilanne on, saadaanko painettua Ultima Underworld -läpipeluuohjetta, vai pitääkö itse osata?
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
256
Moro,

Lähinnä tuo Ultima Underworld -kommentti oli semmonen "yksi monesta wanhasta pelistä, jotka ovat jääneet sinne kuuluisaan pelibacklogiin kiitos good old games -sivuston, josta noita voi ostaa nykykoneellekin" ja herättämään juuri tämänlaista vastausta, joten kiitos siitä :)

Ehkä tälle keskustelualueelle eksyminen ja hiljaisuus keskustelun osalta (ketjujen osalta siis) sai minut luomaan tämän varmasti erittäin laadukkaan keskustelunaloituksen, jonka ehkä perjantai-illan sauna aikaansai, saunaan jonkun unohtamat muutamat virvoitusjuomat eivät tietenkään aiheuttaneet minkäänlaista vaikutusta tähän ketjun luomiseen :think:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
260
Jäin ihan miettimään, että millähän tavoin nykyään voisi nykyään tehdä lehdessä jokin pelin läpipeluuohjeen. Ei siihen ehkä mitään järkevää tapaa olisi, ehkä enemmänkin jonkinlainen vinkkikuvasto, mutta siihenkin tulisi nykyaikana varmaan paljon "huonosti neuvottu / ihan paska/väärä tapa pelata" -narinaa. Mut mut :) Ja nykyäänhän Skrollissa on mukana myös Retro Rewind, eli vanhaa peliasiaa on ihan passelisti mukana :)

Vaan tervetuloa IRCnetiin #skrolli -kanavalle, siellä pulistaan joka päivä.

-jok
 
Liittynyt
05.12.2016
Viestejä
80
Näin hyvin tietämättömänä ajattelin tiedustella mikä lehden tilanne on, saadaanko painettua Ultima Underworld -läpipeluuohjetta, vai pitääkö itse osata?
Hei hrmh! Kiitos viestistä ja mielenkiinnosta. :) Kuten Grendel tuossa mainitsi, Skrollilla pyyhkii paremmin kuin koskaan. Uusin numeromme ilmestyy lehtipisteisiin kautta maan sekä tilaajille keskiviikkona 16. joulukuuta. Vielä ehtii hetken ajan tilata tutustumistarjouksemme loppu- ja ensivuodesta: Vuositilaus (paperilehti) | Skrolli - Tasavallan tietokonelehti

Verkkoviestinnän puolesta tällä hetkellä aktiivisimpia ovat varmasti Skrollin Facebook ja Twitter (linkit alla), mutta arvostamme ja yritämme noteerata keskustelua kaikkialla mistä sitä löytyy, joten kiitos avauksesta. Skrolli varmasti julkaisisi mielellään hyvän läpipeluohjeen vanhoille ja uusillekin peleille. :) toimitus@skrolli.fi ottaa vastaan kaikenlaisia juttuja ja ideoita!

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
135 692
Viestejä
2 629 866
Jäsenet
51 408
Uusin jäsen
Tampe09

Hinta.fi

Ylös Bottom