Mistä saa ostettua thermal putty tavaraa Suomessa?

Liittynyt
16.08.2024
Viestejä
2
Läppäriin (TUF F15) tartteis thermal putty tavaraa, mutta ei sitä löydy mistään kaupasta Suomessa.

Onko sen suomalainen kutsumanimi mikä?

Aliexpressistä sais tuota Upsiren UTP-8 ja U6 tilattua, mutta onko tuo Kiinasta tilaaminen se ainoa vaihtoehto?

Myös ajattelin ostaa tuota Thermalright Heilos tyynyä, kun sitä ihan Suomessa saa. Samat specsit siinä on kuin PTM7950:ssa. Onko hyvää tavaraa? Läppäriin nuita tyynyjä suositellaan enemmän.
 
Liittynyt
17.05.2020
Viestejä
82
Thermal puttyjä ei taida olla milläkään merkillä valikoimissa. Thermalrightin heilos ja thermal grizzlyn phasesheet ptm ovat todennäköisesti molemmat Honeywell ptm7950 tavaraa brändättynä kyseisille merkeille, joten niistä kumpi vaan on hyvä ostos ja lopputulos pitäisi olla samaa tasoa.

thermal puttya ostaisikin itsekin, jos olisi normikuluttajille tarjolla, mutta ei ainakaan vielä ole markkinoilla. Aliexpress ym. On siis ainoa vaihtoehto.
Nuo ovat OEM valmistajilla käytössä olevaa tavaraa ja kuluttajien kysyntä ollut niin pientä, että vasta nyt lähiaikoina tullut PCM padit markkinoille. Veikkaisin että lähivuosina voisi thermal puttytkin olla jollain brändillä.
 
Liittynyt
16.08.2024
Viestejä
2
Joo, tuota mallia ei kyllä kauheesti olla testailtu. Tuo heilos on sentään sen 10€, joten ei sitä ole ihan hinnalla pilattu.

Ite vaihoin pöytäkoneen näyttiksen ja cpun väliin tavallista MX-6 tahnaa ja toimii hyvin. Läppärissä sitä oisin käyttänyt, mutta luettuani asiasta niin ei nuo näköjään kestä läppärin korkeita lämpöjä.

Pitää laittaa tilaukseen tuota Heilosta ja UTP8/U6 puttya niin saa ehket ens kuussa jo niitä käyttää, kun putty saapuu Kiinasta (jos saapuu)
 
Liittynyt
17.05.2020
Viestejä
82
Joo ilman muuta kannattaa heilosta tai ptm tavaraa käyttää lämpötahnan sijaan. Itse prossulle käyttänyt ptm7950 ja vähintään samat lämmöt, kun parhailla tahnoilla. Kannattaa olla asennuksessa tarkkana, että saa palasen ehjänä pysymään. On nimittäin todella ohutta ja haastava saada suojamuoveista irti ilman repeämisiä.

Lämpötyynyjen korvaajiksi sitten thermal putty tai tuo linkkaamani honeywell, mutta niissä saa sitten preemion maksaa, jos haluaa perus lämpötyynyjen suoritustason voittaa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
249 868
Viestejä
4 351 542
Jäsenet
72 530
Uusin jäsen
LeppisWasTaken

Hinta.fi

Ylös Bottom