Mistä "korkealaatuinen" displayport kaapeli ?

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja gojirra, 06.01.2018.

 1. gojirra

  gojirra

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2017
  Ehkä tyhmä kysymys mutta omassa näytössä on ollut pientä ongelmaa johon kuulemma voisi auttaa parempi laatuisempi displayport kaapeli. Ongelmana on lähinnä tosi satunnaisesti tapahtuvä näytön vilkkuminen (kuva mustaksi((muttei virrat poikki)), sitten takaisin normaaliksi). Se voi tapahtua kerran päivässä tai 5 kertaa 15 sekunnin sisällä putkeen. Yleensä kuitenkin noin kerran päivässä.

  Olen ollut jo yhteydessä acerin huoltoon ja käskivät minua postittaa näytön heille. Ei minulla tätä vastaankaan mitään ole mutta mieluiten kokeilisin paremmalla kaapelilla jos se voisi auttaa. Acerilla kuulemma menee kuukausi palauttaa näyttö ja tämä on lievästi percstä.

  Näyttö: Xb271hu
  Gpu: 1080 FE
   
 2. Immu

  Immu

  Viestejä:
  32
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Accellin sertifikoidulla UltraAV 2m DP-kaapelilla loppui ainakin itsellä nuo satunnaiset vilkkumiset. Kauppasatama.fi on 1m & 3m versiota ainaki heti saatavilla. Sama näyttö & 1080 Ti itsellä.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  gojirra tykkää tästä.
 3. gojirra

  gojirra

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2017
  Ihanko tosi ? Täytyy sanoa että helvetin mieltä lämmittävä kommentti kaikenkaikkiaan kerta sama näyttö ja ollut samoja ongelmia jotka korjautuivat tällä. Kiitos !!