Mini ITX alle tonnilla?

Vee

Liittynyt
27.10.2016
Viestejä
379
Vois alkaa jo miettimään konetta ja hankinta todennäköisesti vasta black fridayna.

Fullhd pelaaminen on varmaan se yleisin juttu, tai miksei 1440 jos budjettiriittää.

Mikähän se ois se hyvä emolevy, noita ei oikein osaa vertailla?
Näytönohjain on rtx 4060, ei varmaan saa mahdutettua parempaa budjettiin ja en radeoneita halua.
Kotelo joku minimalistinen ja mielellään valkoinen, ei rpg:tä
muistia 16gt varmaan riittää, noistakaan ei osaa valita sitä hyvää, toki voi vaklailla muista threadeista.
+ muut hilppeet.

Riittääkö tonni kun puhutaan ITX koneesta, jonkinlaisen atx:n kyllä saa. Kannattaako kuitenkin ottaa atx tuolla bujetilla?
 
Black fridaystä kun hommaa niin ei kannata turhan tarkasti miettiä osia kun todennäköisesti joutuu ottamaan mitä tulee tai ehtii ottamaan.
 
No näytönohjaimen valmistajan ja merkin olet päättänyt. Seuraavaksi joko inttel tai amd prosessoriksi ja sen mukaan sitten miettii mitä liittimiä mahdollisesti tahdot siihen itx emolevyyn.
Edit: Intteleitä en ole seurannut mutta jos päädyt amd:n niin am5 kanta 7600/9600x tai nopeampi prosessori 6000mhz muisteilla.
 
Näinhän se on mutta tietäis mitä koittaa keretä ottamaan..
Ei kukaan voi vielä tietää mitkä komponentit tulevat black fridaynä tarjoukseen, mutta katsele nyt ainakin silloin mm. matalaa prossujäähyä, ITX-emoa ja siihen sopivaa prossua, ITX-koteloa joka miellyttää silmää, SFX tai SFX-L virtalähdettä, kompaktin kokoisella jäähdytysratkaisulla olevaa näytönohjainta...

Kotelo määrittää mitkä osat saat sisälle ylipäätään mahtumaan (mikä prossujäähy, mikä näytönohjain, pitääkö virtalähde olla SFX kokoinen vai meneekö esim. ATX tai SFX-L...) joten ehkä valkkaisin sen ensin, tosin mieli voi muuttua BF jos joku toinen mielenkiintoinen kotelo sattuukin tulemaan hyvään tarjoukseen.
 
Voi olla helpompi unohtaa koko black friday, tai katsoo kalleimmat sieltä tai ainakin näyttis, muut vois hommailla etukäteen.

Muista ei varmaan montaa kymppiä säästä vaikka kuinka bongailis.
 
Voi olla helpompi unohtaa koko black friday, tai katsoo kalleimmat sieltä tai ainakin näyttis, muut vois hommailla etukäteen.

Muista ei varmaan montaa kymppiä säästä vaikka kuinka bongailis.
Väittäisin että mitä aikaisempia tarjouksia seuraillut että säästö on helposti satasissa mutta tosiaan hankala päättää mitään valmiiksi.
Itse tekisin sinun asemassa siten että katsoisin Black fridayn ja sen jälkeen hommaisin loput osat mitä ei löytynyt.
 
  • Tykkää
Reactions: Vee

Rajallisella budjetilla ITX-kokoonpanoa ja sitten koteloksi otetaan kuitenkin iso koppa? Ei tuo oikein ole ITX missään muussa, kuin emolevyn sopivuuden puolesta.

Tässä esim. mATX-koppa mikä on pienempi.

 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
254 908
Viestejä
4 428 901
Jäsenet
73 454
Uusin jäsen
-SähköJänis-

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom