Mikä peliohjain PC:lle?

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Spartacus, 18.01.2017.

 1. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  9 965
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itsellä ei tullut mitään donglea mukana ikinä, mutta ostinkin jonkun Recon-erikoismallin aikoinaan CDON:in tarjouksesta. Sekin kadotteli BT-yhteyttä välillä ja johdolla oli parasta pelata.

  Recon Tech Special Edition -ohjain | Xbox

  Tuossa on vaan se, että johto on liian lyhyt nautittavaksi, se täytyy käytännössä laittaa koneen eteen USB-liitäntään.
   
 2. Teurastaja

  Teurastaja

  Viestejä:
  216
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muistaakseni sen donglen kanssa pitää toimia niin että kytkee ohjaimen ensin johdolla koneeseen, sitten pitäisi toimia jatkossa automaattisesti.
   
  tenux tykkää tästä.
 3. tenux

  tenux

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2019
  Kokeillaanpa tuota, tosin USB:lla varmaan toistaiseksi hakkailen tota, on pitkää piuhaa ja jatkopiuhaa ja kone on 50cm päässä pelituolista. Voi kyllä olla että mun windows install on kuralla, se meni viime talvena juntturaan ja en pysty enää päivittämään, en ole jaksanut se kanssa tapella kun kaikki toimii kuitenkin, joululomilla voisi tehdä re-install. Ja uus kone tulossa kuitenkin ja vanha menee kiertoon.

  Voin sanoa että kyllä parani parit pelit minkä kanssa tuskailin hiiri/näppis, on kivaa pelata tuolla xbox padilla, tosin joskus käytän lisänä KB/mouse, molemmat toimii kuitenkin yhtäaikaa.
   
 4. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 356
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Xbox 360 ohjain meni vihdoin ja viimein vaihtoon ja tilalle tuli Steam ohjain.
  Hermot meinasi mennä saada ohjain toimimaan Bluestack:ssa, en hoksannut että kaikki Steamin ulkopuoliset pelit pitää käynnistää Steamin kautta että ohjain toimisi.

  Mutta noin tunnin pelisession perusteella oikein passeli ohjain, trackpad toimi yllättävän hyvin. Perus ABXY napit tosin ovat aikamoisen kurkottelun takana kun trackpad vie niin paljon tilaa, pitää katsoa miten ne saisi mukavammaksi käyttää.
   
 5. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 993
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se 5eur tarjoushinta? Meinasin itsekin hommata, mutta kun löytyy jo paras (Xbox One S) padi, niin tuskin tuolle olisi käyttöä ollut.

  Ja tätä suosittelen edelleen, varma valinta käytti sitten johdolla tai langattomana. Ekasta hajosi RB tasan vuosi oston jälkeen, mutta takuusta tullut kestänyt nyt 1½v ja toimii edelleen kuin pakasta vedetty. Liekö ovat korjanneet tuon tyyppivian.
   
 6. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 356
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Vuosi tai pari ei ole mitään, omat Xbox 360 ohjaimet (4kpl) olivat vanhimmat yli 10 vuotta vanhoja. Yhdestä uudemmasta oli olkanappi mennyt vähän epäherkäksi, mutta aito ja alkuperäinen rrod-kuoleman kärsineen konsolin ohjain se vain porskuttaa vieläkin eteenpäin ilman ongelmia.
   
 7. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 993
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllähän nuo langattomat 360-padit tosiaan kestävät. Itellä oli langallinen ~2½v kunnes johto alkoi ottamaan kosketushäiriötä ja sillä tuli sitten vaihdettua tähän One S padiin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.12.2019
 8. Blazey

  Blazey

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2019
  Osaako kukaan Dualshock 4 ohjaimen käyttäjä sanoa, kuinka hyvin virtajohto pysyy itse ohjaimessa kiinni? Sellasen haluisin hankkia ja olisi aika ärsyttävää jos se olisi kokoaika löysällä. Nimenomaan PC:n käytössä tosiaan.
   
 9. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 993
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kaveri kun vedellyt DS4:llä niin ei ole valittanut että johto irtoilisi. Kunhan itse kaapelissa klipsit kunnossa, niin luulisi pysyvän yhtä hyvin kuin mikä tahansa laite jossa on µUSB-kaapeli.

  Ainakaan XBone padilla ei ole itsellä ollut vastaavia ongelmia, tosin nyt vedän taas langattomana kun play & charge setti tuli.
   
 10. Teurastaja

  Teurastaja

  Viestejä:
  216
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä se micro-USB löystyy ohjaimessa kuin ohjaimessa jossain vaiheessa.
   
 11. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  544
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  On tuo itsellä pysynyt nyt pari kk ja vaikuttaa laadukkaalta. Ihan normaali usb-porttihan se on, voihan se joskus alkaa löystymäänkin mutta enpä asiasta huolisi.
  Voit käyttää ohjainta myös langattomasti DS4Windows-ohjelmaa käyttäen. Tällöin tosin emuloidaan xbox-ohjainta, joten peleissä näkyy xboxin namiskat.
   
 12. @millie

  @millie

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  27.12.2016
  Onnistuu myös Steamin kautta käyttää langattomasti DualShock nelosta. Tällöin peleissä on PS4-namiskat, jos peli sitä tukee. Esimerkiksi Tekken 7:aan pitää asentaa erillinen modi. Itsellä välillä piuhassa ja välillä langattomasti käytän DS4 tietokoneella, pääasiassa kuitenkin langallisesti. Pari vuotta vanha ohjain, mitään vikaa ei ole ja johto pysyy erittäin hyvin ohjaimessa kiinni. Napsahtaa oikein laitettaessa reikään :satisfied:
   
  JouBqa tykkää tästä.
 13. Blazey

  Blazey

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2019
  Bluetooth yhteyden kuitenkin tarvitsee vai?
   
 14. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  544
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Aivan, Bluetooth yhteyden vaatii langaton dualshock 4 pelaaminen
   
 15. Evekki

  Evekki

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2018
  Onko suosituksia usb johdolle kun käyttää DS4? Ostin toisen ohjaimen splitscreeniä varten eikä ole toista alkuperäistä ps4 kaapelia, normi micro usb kaapeli ei pysy kunnolla ja tuntuu irtoavan. Tai vaihtoehtoisesti jotain BT donglea johon saisi molemmat ohjaimet yhdistettyä.
   
 16. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 993
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  DS4:stä ei kokemusta mutta hakukriteerit täsmää mun XBoneS padi aikoihin kun vedin piuhalla; vanha Motorolan USB-johto osoittautui hyväksi klipseineen.

  Sittemin muutaman euron BT-dongle ebaysta on poistanut johdontarpeen.
   
 17. teemz

  teemz

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuli hommattua Prismasta Spartan Gear Oplon ja huomattua että halvallakin voi saada hyvän padin. Peliohjain PS3/PC Spartan langallinen - Prisma verkkokauppa

  Tasohyppelyihin tuon enimmäkseen hommasin ja niihin oikein sopivan oloinen laite. Ei varmaankaan tosissaan pelaavalle ykkösvaihtoehto, mutta tällainen harrastelija on ollut oikein tyytyväinen. Myös analogiset tatit on yllättävän tarkat ja herkät, hyvin löytyy väliasennotkin eikä heti ole lukemat laidassa kun vähän liikuttaa. D-pad on tarkka ja toimiva, eikä ole tullut näin parin päivän aikana virhepainalluksia. Ihan yhtä napakka se ei kuitenkaan ole kuin wiimoten d-pad, mutta tuo hyvän mielen pelatessa tällaisenakin. Valmistajan sivuilta löytyi ajurit directinput- ja xinput-tiloille, molemmat toimii hienosti, ei tullut kokeiltua olisiko toiminut myös ilman ajureita.

  Ulkonäön perusteella hyvin sama laite kuin Gamesir G3w, select- ja start-nappien toiminnot vaihtaneet paikkaa turhan turbon kanssa ja ledivalot ja usb-c-jatkopiuha jätetty pois.
   
 18. perato

  perato

  Viestejä:
  3 475
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Mites ootte hoitanut näiden langattomien ohjainten latailut? Noita ladattavia AA-akkuja itellä, mutta tuntuu jotenni, että eivät kestä enää montaa pelikertaa nii jo saa olla lataamassa taas tuntikaupalla, alkaa vissii ikä painaan noissa?
   
 19. allapo

  allapo

  Viestejä:
  362
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Mites tuo uusi (ilmeisesti vasta Eurooppaan julkaistava) Xbox Elite wireless series 2 osuu PC pelaajien tassuun? Hintaa on kyllä keksitty ruhtinaallisesti, mutta ilmeisesti aika fiilattu kokonaisuus yhdistettyä lataustelakka/kuljetuskoteloa myöden, vaihdettavilla tateilla ja säädettävillä liipaisimilla?

  Langaton Xbox Elite Series 2 -ohjain

  Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - peliohjain, Xbox One 179,90

  Edit youtube mainos vielä :)  Ei ole juuri mitään tapahtunut tällä PC ohjaimien saralla pitkään aikaan, ohjain pitäisi kyllä hommata - voisiko se olla tämä?