Mikä peliohjain PC:lle?

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Spartacus, 18.01.2017.

 1. sername

  sername

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2019
  @Chloe minkä ebay donglen tilasit? Jostain luin, että halvoilla bt tikuilla on lagannu armottomasti?
   
 2. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  9 075
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  öö ei mitään hajua, tästä jo jokunen kuukausi ja ei näy enää ostetuissa

  Sanosin että älä halvinta ota, ota toiseksi halvin... halvimmassa paska kantama :D

  Saa tulla hakee ton huonomman jos Jyväskylässä liikut.
   
  sername tykkää tästä.
 3. croc

  croc

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2017
  Ehdottomasti suosittelen että hommaa Xbox One ohjaimen. Tarkalleen kyseinen malli jota myydään PC:lle tarkoitetuksikin, minulla toiminut erittäin hyvin ja tyytyväinen oon ollut. Toki myös aikaisemmin tykkäsin ohjaimen muotoilusta, vaikka konsoleita en itse ole omistanutkaan (ok, tämä on huijausta mutta en jaksa selitellä tässä).

  Taisin hakea ohjaimen Verkkokauppa.com. Muistaakseni tuohon saa liitettyä 8 langatonta ohjainta, jos sillä mitään väliä ostajalle on.. itselle ei ole, mutta näin se on mielestäni mainostettu. :)

  Kyseessä siis tämä: Microsoft Xbox One Controller + Wireless Adapter for Windows 10 -peliohjain, musta, PC / Xbox One 56,90
   
 4. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Mä en Xboxin ohjainta ole saanut toimimaan BT yli. Tai no toimii, mutta painalluksissa on 1-3sek viive, minkä lisäksi pieni painallus rekisteröityy 1-3sek painallukseksi. Eli ei voi käyttää ollenkaan. Piuhalla toimii. Todella ärsyttävä juttu.
   
  hsalonen tykkää tästä.
 5. croc

  croc

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2017
  Itse en huomaa mitään ongelmaa langattomassa. Mielestäni toimii ilman mitään viiveitä jonka ihminen pystyy havaitsemaan ja pelikokemukset ovat nautinnollisia. Onkohan sulla jokin asia viturallaan tai mahdollisesti tuotteessa jotakin vikaa, että se ei toimi kuten pitäisi?
   
 6. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Bluetoothin vastaanotossa joku häikkä. Jos sul on joku BT tikku koneessa, ni niiden laatu vaihtelee rankasti. Itellä Asuksen BT400 ja sillä toimii ku junan vessa.
   
 7. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Jimmistä on ihan perus, ei edes halvin tikku.
  Mutta tämän ketjun innoittamana lähdin asiaa tutkimaan.
  Löysin tuon Xbox lisälaite softan, jolla ohjaimen sai päivitettyä.

  Sit huomasin, että siinä softassa on tuollainen testimoodi, jossa näkee nuo painallukset. Innostuin jo hetkeksi, mutta ei apua. Isoa osaa painalluksista ei rekisteröi ollenkaan.
  Mutta sit aloin kaivelemaan tv tasolta toisia paristoja ja vahigossa painoin toisessa kädessä olevaa ohjainta..toimi hyvin. Heeetkonen??? Miten??

  Vein ohjaimen kiinni BT palikkaan ja toimi loistavasti, mutta noin 30cm päässä alkoi ongelmat.
  Koitin sekö edestä, että takaa usb portit ja sama ongelma kaikkialla. Vaikka ei pienintäkään näköestettä olisi.

  Metrin usb jatko kiinni koneeseen ja BT palikka kiinni siihen ja nostin kaiuttimen päälle näkyvälle paikalle. Nyt toimii 2m päästä sohvalta täysin ongelmitta.
  Kiitos teille tästä ketjusta, koska olin jo luovuttanut langattomuuden suhteen!
   
 8. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Joo, selkeesti se ongelma on siinä tikussa, ottaa herkästi häikkää ja heikko signaali. Mut hyvä jos tommossella kikalla sait homman pelittää :tup:
   
  sername tykkää tästä.
 9. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Näköjään, toki toi on joku vain Deltacon BT tikku, mutta 2kk vanha. Ei tullu mieleenkään, että ottais tuollatavoin häikkää noin paljon.
   
 10. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Niitten laatu vaihtelee yllättävän paljon, ainoastaan integroidut BT-piirit telkoissa, läppäreissä ja puhelimissa jne, jne toimii todella hyvin, mut PC-ympäristössä noi tikut on aina ongelmallisia. Ja Windowsin BT-systeemit on melkoista jumppaa aina välillä.
   
  sername tykkää tästä.
 11. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  349
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Taisinkin postata vastaavan tuohon toiseen ketjuun jossa käsiteltiin tattiohjainpidennyksiä, mutta laitetaan omia mietteitä (hieman tuoreempien kokemusten kera) noista perus xbox one ohjaimista, jos siitä olisi jollekin hyötyä, kun tuo toinen ketju on kadonnut tuonne kauas ja pois näkösältä.

  Pelaan hyvin paljon hiiri&näppis kombolla sekä peliohjaimilla ja ohjainten kannalta tuntuu että olen niiden suurkuluttaja. Aiemmin xbox one ohjaimia sai ostella vuoden/puolen vuoden välein tattikantojen muovisuuden vuoksi: kuluivat alta aikayksikön niin, että tatit jäi linkkuun tuonne reunoille. Tässä havainnekuva omasta edesmenneestä ohjaimestani:

  [​IMG]

  Päätin lopulta ostaa Elite -ohjaimen silloisesta alennuksesta ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen. Itselleni osui kappale jossa ei ole ollut ongelmia ja ohjain ollut minulla käytössä nyt muutaman vuoden. Tattien kannat on metalliset ja periaatteessa on tullut säästänyt rahaa kun uusi xbox one ohjain maksaa aina sen 40-49 euroa / laaki. Hyvänä puolena series1 Elite ohjaimessa itselleni on ollut, että se syö tavallisia AA paristoja ja omat AA 2300 - 2500 mah akut ovat aina latautumassa niin ei matka tyssää siihen ja tarpeen niin vaatiessa voi iskeä normiparistot sisään.

  Microsoft jukaisi vastikään tuosta Elitestä Series2 ohjaimen ja hinta näyttää olevan aika suolainen. Tuossa on specsien mukaan oma ladattava akku, niin pari näitä pitäisi ostaa tuon lisäksi. Tulee ehkä ostettua, jos/kun tuo nykyinen elite levahtaa.

  Edit: https pois, jotta imgurissa oleva kuva näkyisi täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2019
 12. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016


  Noi ekan polven ohjaimet onki melko kämäsiä, mut One S ku tuli, ni ne parantui huomattavasti. Ja sit yleisesti ottaen kaikki special edition ohjaimet on laadukkaampia, niissä käytetään uudempia osia. Nytki on CDON:lla se joku Camo-tyylinen ohjain tarjouksessa, lyön pääni pantiksi et siitä saa pitkäikäisen ohjaimen ken semmoisen tarvii.


  Noista tateista sen verta et jos haluaa kestävät, ni netistä löytyy alumiinista valmistettuja tatteja. Ei varmasti kulu ikinä, ja on aina karhea :D Ja toi ohjain on loppupeleissä helppo fiksailla, oon purkanu omani jo pariin kertaan ku vaihtanu kuoria.
   
 13. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  349
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Kyllähän sitä itsekin on tullut säädettyä tuon normi xbox ohjaimen kanssa, trigger-stoppereista, metallisista tateista ja tattipidennyksistä alkaen. Kyllähän tuo ns. "osti" lisää käyttöaikaa ohjaimelle. Samalla tuli hommattua tuo purkusetti ja kaikkea muuta kivaa sälää tuohon perusohjaimeen :D

  [​IMG]

  Se miksi päädyin sitten lopulta tuohon Eliten Series1 ohjaimeen oli meneillään oleva tarjous, ohjelmoitavat lisänapit rungon pohjassa (niin ettei sormia tarvitse irroittaa tateilta missään vaiheessa), sekä sisäänrakennetut triggerstopperit (perusohjaimessa riippui vähän pelistä missä kohtaa liipasimet ns. 'triggeröityivät' kun ne oli tuommoiset ulkopuolelle ruuvattavat versiot). Tuohon kun laskee mukaan ohjelmoitavuus alkaen liipasinten kulmista niin itse olen toistaiseksi ollut ihan tyytyväinen.
   
 14. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Triggerstopper on vissiin tarkoitettu siihen jos haluaa siitä triggeristä tehdä ikäänkuin napin ?
   
 15. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  349
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  Kyllä. Tai siis, FPS peleissä kuten Doom2016 ja Rage2 ja muissa joita jauhelen, tuppaan painamaan sen liipasimen ihan sinne pohjaan ja trigger stopperit minimoi tuon tarvittavan liikkeen ettei ihan turhaan tarvitse käyttää liipasimen koko liikerataa. Liipasimet kuitenkin reagoi painallukseen hyvin paljon aikasemmin. Ja onhan tuo ohjelmoitavissa/customoitavissa milloin liipasimet ns. aktualisoituvat, mutta koen ainakin itse, että kun siellä on se fyysinen stopperi, pelaaminenkin muuttuu mukavammaksi ja aavistuksen tarkemmaksi kun siellä fyysinen nypy heti vastassa - erityisesti kun menossa joku hektinen tilanne.

  Siis makuasioitahan nämä ovat :D

  Itse pidän FPS:ssä tuon tarvittavan liikeradan (kuollet alueet) siinä 30% tietämillä ja triggerstopperit päälle kytkettynä niin saa minimoitua tuon tarvittavan liikeradan ihan fyysisellä tasolla.

  [​IMG]

  Edit: pohdin kyllä alkuun noita scuf -ohjaimia joissa myös trigger stopperit ja pohjanapit, mutta päädyin sitten lopulta tuohon microsoftin versioon.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2019
 16. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Joo tottakai pyssypeleissä toi on ehdoton, ite esmes ihmettelin Capcomin ratkaisua RE2 Remakessa, et siinä niiku tähdätään yhdellä olkanäppäimellä ja oikealla triggerillä ammutaan :confused2: Triggeristopperittomassa ohjaimessa tuommoinen ratkaisu on hyvin epämukava. Toki, jahka noita ohjaimia alkaa saamaan entistä halvemmalla jne, ni huoletta vois ostaa erikseen pyssypeleille oman ohjaimen ja sit pitäis yhden peruskunnossa esmes autopeleille, jossa taas pitkäliikkeinen trigger on hyödyksi. Nois Xbonen ohjaimissa se mukanatulevan akun puute on huono homma, ite joskus säkällä löysin Ebaystä kaksi tuliterää orkkisakkua vajaan kympin kpl (oli aito Microsoft-tuote).
   
 17. nukkesoturi

  nukkesoturi

  Viestejä:
  349
  Rekisteröitynyt:
  23.01.2018
  No nuo hinnat on kyllä minustakin aika järkyttäviä noitten erikoisohjaimien kanssa. Tuo vastikään julkaistu Xbox One Elite Series 2 maksaa ~180€ :dead:

  En ole perehtynyt Series 2 ohjaimeen sen tarkemmin, mutta ainakin pikaisella kuvahaulla Series 2:ssa olisi vipu jolla voi lennosta valita kolmen eri pykälän väliltä triggereiden liikeradan lyhentämiseksi/kasvattamiseksi. Series 1 ohjaimessa on vain kaksi:

  sshot-2.png

  Scuf -ohjaimissa taitaa tarvita ruuvailua jos stopperit haluaa käyttöön. Mutta hintavaa on valitsi noista minkä tahansa.
   
 18. Olavi Palo-Ovi

  Olavi Palo-Ovi

  Viestejä:
  38
  Rekisteröitynyt:
  06.09.2017
  Onko Kiinan halpisohjaimista mihinkään? Hakusessa olisi langallinen ohjain, joka sopisi lapsellekin. Tällä hetkellä on käytössä langaton Logitech Rumblepad 2, joka on kooltaan ja tuntumaltaan kyllä hyvä, mutta aiheuttaa häiriöitä wifi-signaaliin niin donglea pitää olla aina kiinnittelemässä ja irrottelemassa. Aliexpressissä olisi ainakin kohtuuhintaan Data Frog -ohjaimia, onko kokemuksia?

  Minulla oli joskus Saitekin langallinen padi, jonka mukana tuli hyvä kustomointisofta, jolla sai ohjaimen napeille eri komentoja ja näitä tallennettua profiileiksi. Yksi ominaisuus, jolle vieläkin olisi käyttöä oli, että ohjaimessa oli "kytkin" jolla sai vaihdettua napeille toisen mäppäyksen. Esimerkiksi pelin valikoissa kytkin päällä -> ohjaimen napit voivat toimia nuolinäppäiminä, enterinä, escinä, ja tatti hiirenä ym. Pelatessa sitten kytkin pois -> napit toimivat tavallisina inputeina. Onko mitään vastaavaa tarjolla?
   
 19. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  10 027
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Gamesir:illä on paremmat ohjaimet. Steam Controller on Steamissa alessa, mutta taitaa olla liian iso lapselle..
   
  Olavi Palo-Ovi tykkää tästä.
 20. R+L=J

  R+L=J

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2019
  Viimeisin DS4 päätyi pirstaleina seinään (tai no ehjä oli vielä matkalla sinne) ja tuli ostettua cittarista Xbone-ohjain ekaa kertaa ikinä. DS4 huonot puolet on varmaan miljoonaan kertaan listattu mutta tässä pari omaa kokemusta:
  1. micro USB liitinpaikka on aivan vitun huono, joka ainoassa DS4 ohjaimessa mitä olen omistanut (joku 7 kpl) se on löystynyt ihan hemmetin äkkiä ja nyt olikin käytössä ebaysta tilattu viritys joka pitää sen piuhan siinä suorassa
  2. X-nappi ja ympyrä (Rocket Leaguessa hyppy ja buusti) löystyy jos paljon pelaa noin 2vko jälkeen jo sen verran että vahingossa tulevia tuplapainalluksia tulee todella paljon

  Tottunut näihin mutta vituttaa kuinka leluja nuo on hintaansa nähden ja kuinka äkkiä nuo muuttuu lähes pelikelvottomiksi

  Oma historia on siis ollut PS1 ajoista asti pleikkarin leirissä ja vaikka en PS4 omista niin luonnollinen jatkumo oli käyttää tuota PC:llä ohjaimia vaativissa peleissä, X-box ohjaimia ei ikinä ennen ollut omistuksessa mutta kavereilla kännissä muutamat hajanaiset pelit silloin tällöin.

  Xbone ohjaimen ominaisuuksia sitten tähän tuoreeltaan:
  1. microUSB paikka loistava, ainakin omassa ohjaimessa piuha lukittuu jämäkästi paikalleen ja vaikea saada irti 100-0 verrattuna DS4
  2. vasta viikko pelejä takana joten en voi vielä kommentoida miten nuo napit kestää
  3. Tatit on varsinkin PS ohjaimeen tottuneelle kauheissa paikoissa se vasen siis, vähän väliä kun koitan hypätä suoraan eteenpäin niin menee ihan vinoon + kun käännyn vasemmalla (Rocket Leaguessa tämäkin) niin jotenkin käännän vinoon ja ei auto käänny kunnolla, varmasti paranee ajan kanssa tatsi tähän
  4. oikea näppäimistö ja se lähin liipaisin on ihan liian lähillä toisiaan, tuntuu jotenkin luonnottomalta
  5. plussana vielä se ettei tarvitse erillistä ohjelmaa saadakseen osan peleistä toimimaan

  Having said all that suosittelisin tuota jälkimmäistä ohjainta jos vaan nuo napukat on sopivissa paikoissa, tuo piuha ja muutama muu seikka selvästi kallistaa tuohon leiriin. Silti joudun itse hommaamaan jostain BF tarjouksesta DS4:sia lisää koska vaan niin tottunut niihin :(
   
 21. Teurastaja

  Teurastaja

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä se micro-USB liitin löystyy myös Xboxin ohjaimissa, mulla tällä hetkellä johto kuminauhojen avulla paikallaan.
   
 22. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Se löystyy niissä kaikissa väkisinkin, mut silti ite väitän että DS4:ssa toimintanapit oikealla on paremmat tuntumaltaan, Xbonen vastaavat tuntuu hirmuisen kovilta ja pitää kovaa meteliä. Xbone voittaa tattijärjestelyssä, ku siihen vasempaan ylätattiin tottuu ni se on todella hyvä kaikkeen. Ja toki DS4:n D-pad on vielä kunnon D-pad.
   
 23. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Niin löystyy. Kahdessa kuukaudessa Onen ohjain löystyi niin paljon, että oli ongelmia pitää yhteyttä enää. Onneksi sain toimimaan vihdoin langattomana.

  Napit on todella paljon paremmat DS4:ssa, enkä ole kyllä rajullakaan pelaamisella pleikalla niitä löysäksi saanut. Itse toiminnaltaan molemmat ajaa asiansa, mutta onen ohjaimissa tosiaan todella paljon kovempaa materiaalia, isompi liikerata ja nappulat on löysässä siinä paikoissaan. Pitää todella kovaa ääntä myös.

  Mä tulen toimeen kummalla vain tattijärjestelyllä, eikä ne vaadi mitään totuttelua. Jos valita saa, otan DS4:n version mielummin. Luontevampaa pitää molemmat kädet samalla tavalla ohjaimessa.

  Onen dpad on ihan hirveä, tämäkin löysä, tunnoton, kovaääninen ja isolla epämääräisellä liikeradalla varustettu.

  Liipasimet on Onen ohjaimessa ihan eri luokkaa ja ajopeleissä 5/5. Sisäänrakennettu akku mun mielestä vain tänäpäivänä pitäisi olla itsestään selvyys. Jotta ei tarttis kikkailla ladattavien paristojen kanssa.
   
 24. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Parashan ois hankkia semmoi 3rd party PS4 ohjain, missä ois tatti ylhäällä, sisäinen akku ja pleikkarin napit noin muuten ja Xbonen tyyliset triggerit. Semmossia Nacon tms taitaa myydä.  ASYMMETRIC WIRELESS CONTROLLER - NACON GAMING  Tosta on vaan paha sanoa ennenku pääsis koittaa.
   
 25. DarkkiFIN

  DarkkiFIN Nyt on papua! Tukijäsen

  Viestejä:
  407
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2017
  Mä taas otan ennemmin noi ladattavat patterit kun sisäänrakennetun akun. Vaikka se nyt ei olekaan kovin kummonen juttu ainakaan DS4 niitä vaihtaa,niin hyvän akun saanti taas on. Muutama ebaystä tulleista akuista oli kestoltaan heikompia kun mitä alkuperäinen sököksi menny. Se oli aika arpapeliä mitä sattui tulemaan.
   
 26. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  En oo saanu ps4/PS3 aikakaudella ainuttakaan akkua hyytymään ohjaimen eliniän aikana, vaikka pelaan jokaikinen päivä ja lapset päälle.
   
 27. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Xboxissa on se hyvä puoli loppupeleissä et siihen käy myös ladattavat akkuparistot, kunhan ne lataa niiden omalla laturilla. Eli käytännössä pitää aina kaks laturissa ja kaks ohjaimessa, ni ei tartte sit kirota niiden kanssa. Kiinteä akku on aina vähän semmoi et onhan se jees ku ei tartte puljailla, mut sit jos se sattuuki kulahtaa, ni saa jumppailla. Toki akkutekniikka kehittyny huimasti viimevuosina ku tullu litiumiakkuja noihin, ni niiden ei pitäis väsyä niin äkkiä jne.
   
 28. DarkkiFIN

  DarkkiFIN Nyt on papua! Tukijäsen

  Viestejä:
  407
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2017
  No sulle on sitte sattunu hyvät vakio akut. Mulla tippu reilussa puolessatoista vuodessa akun kesto ykkös ohjaimesta reiluun tuntiin ja toinekaan ei tainnu pitää kun sen 2h ja siihen vielä päälle jos otti täyteen ladatun ohjaimen pois laturista ja seuraavana päivänä yritti päälle,niin se ei useinmiten edes inahtanu. Joten saattaa olla että niissä oli jotain muutakin häikkää.

  Mutta joo,mä suosin siis noita ladattavia,koska niitä saa hyytyneiden tilalle lähikaupastakin. :)
   
 29. R+L=J

  R+L=J

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2019
  Pelaatteko PC:llä langattomasti? Ite kokeilin joskus mutta viive oli aikamoinen, näky siinä ohjelmassa millä DS4 pyöri ja tuntu ihan kauhealta esim. juuri Rocket Leaguessa
   
 30. DarkkiFIN

  DarkkiFIN Nyt on papua! Tukijäsen

  Viestejä:
  407
  Rekisteröitynyt:
  17.07.2017
  Juu,Elite V1 on kiini sillä mikkiksen omalla palikalla. En ainakaan oo huomannu että olis mitään viivettä.
   
 31. KiriGai

  KiriGai Palvelinvelho Make ATK Great Again

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Itsellä xboxin ohjain mikkiksen langattomalla sovittimella, mitään viivettä en huomaa mainitsemassasi peleissä enkä myöskään tasoloikissa johon tuota ohjainta pääasiassa käytän, omaan 144hz ruudun niin olisin jo huomannut moiset ongelmat.
   
 32. Evekki

  Evekki

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2018
  Saako bluetoothilla yhdistettyä kaksi DS4 (v1 ja v2) ohjainta samaan aikaan PC:lle, onko kellään kokemuksia? Ja onko suosituksia bluetooth dongleista, jotka on todettu toimivaksi?
   
 33. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  Mulla oli kanssa ihan pelikelvoton, kunnes paripäivää sitten älysin vetää BT donglen usb jatkon kanssa kauemmas koneesta. Mitään viivettä ei enää ole.
   
 34. Evekki

  Evekki

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2018
  Onko ihan donglekohtainen tämä viiveongelma, vai tekeekö kaikilla?
   
 35. omenanraato

  omenanraato

  Viestejä:
  1 923
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2017
  En usko että tämä kyseinen donglekaan tuota välttämättä tekee jollain muulla kokoonpanolla. Mulla sattu joku ottamaan häikkää niin paljon, että aiheutti tämän. Mutta jos ongelmia on, kannattaa tuota ainakin koittaa.
   
  sername ja Evekki tykkäävät tästä.
 36. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  546
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Steam Controller nyt vain 5e Steamissa (+15 postit). Onko joku saanut ostettua? Erroria pukkaa konfirmaatio-vaiheessa. Taitaa kauppa käydä:
  Mielipiteitä ohjaimesta? Kiinnostaisi kokeilla onko parempi FPS-peleissä kuin DS4

  Edit: Osto meni läpi kolmannella yrittämällä
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2019
 37. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Steam Controller löyty yhteenväliin ja se on semmoi ohjain, et siinä on omat ongelmansa. Käteen ergonomisesti se on erittäin hyvä, vaikka ensalkuun näyttää epämukavalta möhköltä. Mut itteä siinä vaivas se et siin ois pitäny käytännössä olla vaan se yksi kosketusalusta oikealla, se vasen alusta on omasta mielestä täysin turha. Se tatti ois pitäny siirtää sen vasemman alustan tilalle ja perinteinen D-pad sen tatin tilalle. Silloin se ois ollu äärimmäisen hyvä pyssypeleillekki. Ja se ABXY-asetelma on liian pieni ja pikkasen huonossa paikassa loppupeleissä. Ja se on hirmuisen äänekäs ohjain.
   
  JouBqa tykkää tästä.
 38. JouBqa

  JouBqa

  Viestejä:
  546
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Mitä pidit alustan tarkkuudesta ja nopeudesta pyssypeleissä?
   
 39. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  No se oli semmoi mitä jonkinverran koitin säädellä, mut se on haastavaa saada täydelliseks johtuen kitkasta. Se ohjaimen haptinen värinä pyrkii hävittämään sitä kitkaa jotta sormi liikkuu paremmin, muttei se ihmeisiin pysty. Pitäis varmaan rasvata peukalo ennen pelejä tai syyä sillä kädellä sipsejä :D Mihkään moninpeliin tolla tuskin kannattaa lähteä, mutta joku yksinpeli vois viel mennä sohvalta ihan jees. Säädöthän sille on todella kattavat ja sitähän voi käyttää myös ikäänkuin rattina autopeleissä ku siinä on gyroskooppikin.
   
  sername ja JouBqa tykkäävät tästä.
 40. poklu

  poklu

  Viestejä:
  398
  Rekisteröitynyt:
  14.01.2017
  Sinulla käynyt äärimmäisen hyvä tuuri. Ainakin PS4:n ohjaimet todella heikkoja ja kaikkien eri vikojen joukossa myös tuo akkujen hyytyminen todella yleistä. Itsellä kahdesta ohjaimesta hyytynyt enkä tiedä yhtään kaveria jolla ei olisi tuota samaa akku-ongelmaa ollut. Aivan leluja nuo pleikkarin ohjaimet kun Xboxiin vertaa.
   
 41. Jumi

  Jumi

  Viestejä:
  1 119
  Rekisteröitynyt:
  27.03.2017
  Häh, oisin ostanu eilen illalla mutta Steam näytti että olivat loppuneet?! Se touchpad toimisi kuulemma hiiren korvikkenna suht hyvin.
   
 42. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  1 460
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Näyttäisi edelleen, että rajattu määrä olisi:
  upload_2019-11-28_13-13-23.png
   
 43. tenux

  tenux

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2019
  Pari kyssäriä/ongelmaa. Aloin pelaan paria peliä jotka on melkoista tuskaa KB/Mouse combolla ja kokeilin tuota mun PS3 ohjainta PC:lle. En omista PS4 enkä xbox ohjaimia(enkä konsoleita).

  No löysin parikin ohjetta ja ohjelmaa mm. SPCToolkit, joka kylläkin toimii todella huonosti. ÄLKÄÄ IKINÄ ASENTAKO TÄTÄ!!!
  Se kadotti hiiren ja näppiksen asennusvaiheessa, vanha PS/2 portillinen näppis sentään toimi, sain ne kuitenkin palautettua uninstallilla... ja googlailtuani 1-2h löysin saman tekijän uuden vastaavan ohjelman purkkavirityksen se siis puukottaa USB/BT ja kernel ajureita win10:ssä. Ei näytä hyvältä ja tekijän git repositoryssäkin oli toteamus, että hankalaa on koodata toimimaan.
  Löysin muutamia mainintoja purkkaviritelmistä, mutta en kyllä ala enää kokeilemaan

  Onko jollain varmaa vinkkiä miten ton PS3 ohjaimen saisi toimimaan koneessani joko USB tai langattomasti. ilman että BT tai USB ajurit hajoaa samalla.

  Vai onko vaan paras ostaa toimiva padi, tuo xbox kontrolleri ei kyllä ole mieleen, tykkään enemmän PS3 ja PS4 ohjaimista, mutta kai tuohon xbox ohjaimeenkin tottuu.
  on tarkoitus ostaa kyllä PS5 kun se tulee saas nähdä miten sen ohjain toimii PC:ssä
   
 44. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016

  Xbox 360 tai One ohjain toimii molemmat ku junan vessa PC:llä, PS3 ohjain toimii kehnosti ja PS4 ohjain ihan ok. Et se on miten ite haluat sen homman kanssa kikkailla.

  Vaihtoehtona on myös ostaa tämmöinen adapteri sille PS3 ohjaimelle, mut tolla rahalla jo melkeimpä ostaa suoraan jonkun noista muista ohjaimista ku laittaa parikymppiä lisää tän laitteen hinnan päälle:

  Amazon.com: Mayflash Wireless PS3 Controller To PC USB Adapter: Computers & Accessories
   
  tenux tykkää tästä.
 45. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  401
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Xbox one ohjain täälläkin ollut langattomana alkuperäisen sovittimen kanssa käytössä ja hyvin toiminut.
  Langallisena(ainakin vielä) Stadia ohjain myös ja istuu omaan käteen paremmin kuin xbox one ohjain, pleikka ohjaimista puhumattakaan.
   
  tenux tykkää tästä.
 46. tenux

  tenux

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2019
  Juuh siltä näyttää, täytyy varmaan ostaa tuo xbox ohjain:
  Microsoft Xbox One Wireless Controller, 37€ | Hinta.fi
  Kai tuo toimii myös USB? pelaa ja latailee samalla. Nykyisessä koneessa ei ole BlueTooth, langaaton logitech hiiren vastaanotin on, mutta se ei ole aito BT moduuli, mutta tuossa on uusi ryzen kone kasaantumassa, jossa on emolevyllä BT.
  Toinen kalliimpi ja parempi:
  Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Seri.. 169€ | Hinta.fi

  Stadia premiere edition on 129 ja sis ohjaimen ja google chromecast ultran. tuo ois hyvä vaikka stadia itseään ei tarvi
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
 47. DD-Indeed

  DD-Indeed

  Viestejä:
  5 038
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Siin on vaan se et Xbox Onen ohjaimessa ei tuu sitä akkua mukana, se pitää ostaa erikseen (toimii toki paristoilla tai kaapelilla). PS4 ohjaimessa on sisäänrakennettu akku ja toimii myös johdolla, ja lataa samaan aikaan.
   
 48. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  10 027
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse ostin langallisen Trustin Jimm'siltä ja pari langallista GameSiriä Aliexpressistä.
  TRUST GXT 540, langallinen peliohjain, PS3/PC - 29,90€
  US $25.2 37% OFF|GameSir T4w Wired Controller USB Cable Turbo Function Dual Vibration Joystick Gaming Gamepads for Windows PC-in Gamepads from Consumer Electronics on AliExpress

  Nämä on moninpeleihin.

  Mutta tuo emolevyn BT on todennäköisesti Intelin kortilta (vaikka Ryzen-emolla on), jolloin se on markkinoiden parhaita ja pitäisi toimia. Itsellä oli vaan s**tanallinen lagi langattomien PS4-ohjainten kanssa, niin nyt on langallisia ja kone sijoiteltu niin, että johdot riittää sohvalle.

  Täytyy katsoa USB-hubia jos kavereita tulee enemmän kuin yksi käymään. Mutta todella huonoja kokemuksia on BT-yhteydestä itsellä. Tosin kotelo on metallia (Jonsbo U5) ja antennit oli siellä takana..
   
 49. qettyz

  qettyz

  Viestejä:
  401
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
 50. tenux

  tenux

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2019
  Tuli ostettua tuo XBOX one wireless paikallisesta citymarketista, kun tuli muutakin asiaa, hinta 50e. Huomasin vasta kotona että ei tule akkua, vain patterit, mulla on kyllä ladattavia pattereita/akkuja tuohon kokoon.

  Langaton USB-dongle ei jostain syystä toimi, ilmeisesti ajurit puuttuu? en ole vielä perehtynyt asiaan, kyllä kai ton saan toimiin. Sopivaa johtoakaan ei tullut mukana, vain USB-jatkopiuha??, kummallista langattoman hiiren latauspiuha toimii kyllä ton kanssa ja USB:n kautta toimii ongelmitta. Yritän nyt totutella käyttämään tuota.

  Uusi emolevy tulee olemaan ASUS ROG Strix x570-E, jossa on tosiaan BT mukana, vanhassa koneessa ei ole, joten USB:lla mennään, prossua joudun vaan odotteleen vielä tovin :)