- Liittynyt
- 01.12.2016
- Viestejä
- 1 232
Väsäsin eilen mummon reseptillä makaronilaatikon. Onko omia reseptejä, kikkoja tai kokemuksia, miten tuo herkku saadaan suunmyötäiseksi?
Oma resepti:
-kuullota sipulia pannulla voissa
-paista jauheliha (n. 400g) ja mausta suolalla, rouhitulla pippurilla ja paprikajauheella, lisää kuullotettu sipuli
-keitä normaali makaroni puolikypsäksi, parikolme laakerinlehteä keitinveteen
-pilko 1 pieni sipuli pilkottuna raakana kypsän jauhelihan sekaan
-litra maitoa, 2-3 kananmunaa sekaisin ja reilu ripsaus suolaa -->sekoitus
-kaada makaronit, jauheliha ja munamaito riittävän isoon astiaan. Laita uuniin 200 asteeseen noin 30-40 minuutiksi.
Vuoka voidellaan voilla. Pakkoraossa rypsi/rapsiöljyä
Mites teillä?
Oma resepti:
-kuullota sipulia pannulla voissa
-paista jauheliha (n. 400g) ja mausta suolalla, rouhitulla pippurilla ja paprikajauheella, lisää kuullotettu sipuli
-keitä normaali makaroni puolikypsäksi, parikolme laakerinlehteä keitinveteen
-pilko 1 pieni sipuli pilkottuna raakana kypsän jauhelihan sekaan
-litra maitoa, 2-3 kananmunaa sekaisin ja reilu ripsaus suolaa -->sekoitus
-kaada makaronit, jauheliha ja munamaito riittävän isoon astiaan. Laita uuniin 200 asteeseen noin 30-40 minuutiksi.
Vuoka voidellaan voilla. Pakkoraossa rypsi/rapsiöljyä
Mites teillä?