Magic: The Gathering Arena

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja CryptoKid, 08.08.2018.

 1. CryptoKid

  CryptoKid Jonkun tarttis varmaan tehrä jottain Make ATK Great Again

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Onkos täällä muita MTG Arenan pelaajia?
  Kyseessä siis tällä hetkellä suljetussa betassa olevasta Magic: The Gathering -korttipelin digiversiosta.

  [​IMG]

  Sain kaverilta betakoodin ja on nyt muutama päivä tullut pelattua jollain herpderp-tason pakalla. Onneksi matchmaking toimii ja on ollut aika 50/50 voittojen suhteen. Suurempia bugejakaan ei ole tullut vastaan, mitä peli nyt vähän turhan innokkaasti siirtyy vuorossa eteenpäin, vaikka olisi manaa jäljellä kortteihin.
   
 2. Rane

  Rane

  Viestejä:
  723
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Ai tällainenkin on tulossa. Vasta hiljattain oli mielessä, että uutta MTG-peliä tekisi mieli. :)

  Eihän tämä ole kuukausimaksullinen?
   
 3. CryptoKid

  CryptoKid Jonkun tarttis varmaan tehrä jottain Make ATK Great Again

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Ei ole kuukausimaksua tulossa. Rahalla saa lisää kortteja boosterien muodossa. Tosin ainakin vielä kultaa ja boostereita saa ihan hyvällä tahdilla myös pelaamalla.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2018
  Rane tykkää tästä.
 4. arcane

  arcane

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Olen kokeillut Magic Duelsia ja Duels of the planeswalkereita, mutta niistä on jäänyt vain paha maku suuhun. Ne eivät tunnu tietävän, mille yleisölle peliään haluavat tarjota. AI:ta vastaan pelaaminen on uskomattoman tylsää ja yleensä pakkojen kustomointi on surkeaa. Planeswalkerit tarjosivat myös Magic the puzzling -aivopähkinöitä, mutta ne jakautuivat 95% "hyökkää ainoalla creaturellasi kun sillä on trample" ja sitten yhtäkkiä kaksi puzzlea, jossa olisi pitänyt tietää joku 5 kortin combo ja 10 kortin toimiminen samasta määrästä eri settejä.

  Iso ongelma on se, että settejä ja avainsanoja on nykyään niin järjettömän paljon, ja digiversioissa ei tunnu olevan oikein suuntaa sille, miten hommaa rajoitettaisiin pienempään määrään. Tarjolla on yleensä jonkinlainen sekasotku, jossa saa olla aikalailla magicissa sisällä, jotta ei saa informaatioähkyä heti alkuunsa. Puhun nyt kuitenkin näkökulmasta, että pelasin Ravnica - Zendikar välin aika aktiivisesti.

  Tämä kiinnostaa kolmessa tapauksessa:
  - Tarjoaa halvan tavan osallistua drafteihin
  - Tarjoaa halvan tavan osallistua sealediin, hearthstonen areenan tyylisesti
  - Tarjoaa dedikoidun yksinpeliseikkailun, kuten Microprosen Magic the Gathering: Shandalar

  Shandalarin UI oli tietokoneläheisyydestään huolimatta matseihin suhteellisen vikkelä, eikä odottelua ollut juurikaan. Kaikki modernit magic UI:t ovat ärsyttävän hitaita, ja AI:ta vastaan etenkin toivoisi pystyvänsä skippaamaan kaikki umpiturha animaatiot ja säätämiset. Yksinkertaiset matsit venyvät silkan silmäkarkin vuoksi pitkiksi kuin FF7:n Knights of the Round.

  ...historian havinoiden perusteella epäilen, ettei yksikään toivomuksistani täyty. Pelkkä pakanrakennus ja korttien keräily AI-matseilla/mikromaksuja maksamalla ei oikein kiinnosta. Tarjoaako beta jotain parempaa?
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2018
 5. CryptoKid

  CryptoKid Jonkun tarttis varmaan tehrä jottain Make ATK Great Again

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Draftit löytyy jo nyt, sealed on tietääkseni tulossa.

  Yksinpelisisällöstä ei vielä ole tietoa ainakaan itselläni, mutta olen aika varma ettei se tule olemaan mitään Microprosen tasoa. Luultavasti jotain AI-matseja kehystarinalla Duelsin tyyliin.