M2 SSD ongelma

Viestiketju alueella 'Tallennus' , aloittaja Peltsii, 13.10.2018.

  1. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    62
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    Eli ongelma olisi seuraavanlainen:

    Kingston SA1000 250gb M2 SSD muisti ei toimi. BIOS näyttää molemmat M2.1 ja M2.2 paikat tyhjinä, eikä uusi levy näy siellä. Se ei näy myöskään windowsin oma tietokone levyissä, mutta kingstonin SSD manager tunnistaa levyn, sekä myös windowsin laitehallinta.

    Mikähän mättää? Emona ASUS TUF X470 Gaming Plus.
     
  2. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    5 982
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Eiköhän se siellä BIOSissa jossain ole. Se ei näy SATA-laitteissa kuitenkaan, kun se on NVME..

    Windowsin laitehallinnasta vaan formatointia ja käyttöön.
     
  3. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    62
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    Mitenkäs tuo formatoidaan ja otetaan käyttöön laitehallinnasta?
     
  4. hsalonen

    hsalonen

    Viestejä:
    5 982
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
  5. reivi

    reivi Tukijäsen Köyhä

    Viestejä:
    391
    Rekisteröitynyt:
    01.01.2017
    Kyllä se sieltä lähtee pelaamaan. Jimmsin valvojaisista ostin sen 480gb m.2-levyn, ei näkynyt biosissa ollenkaan (asus b350 prime plus) mutta windowsista löytyi ja pelittää hyvin. Mitä nyt bundlattu kloonaussofta ei tuota boottaavaksi saanut jostain syystä. Googlettamalla sitten löytyi ohjeet :tup:

    Levyn saa levynhallinnasta käyttöön, eli suorita diskmgmt.msc ja sieltä pitäisi löytyä .
     
  6. Peltsii

    Peltsii

    Viestejä:
    62
    Rekisteröitynyt:
    04.11.2017
    Kiitoksia nopeista vastauksista, nyt rokkaa. :tup:
     
    reivi tykkää tästä.