LIVE: io-techin kisastudio seuraa Applen iPhone 15 -julkaisua klo 19:55 alkaen

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Team Tesla
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 336


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Uusien iPhone-puhelimien lisäksi tapahtumassa odotetaan julkaistavaksi myös Watch Series 9- ja Watch Ultra 2 -kellopäivitykset sekä USB-C-tuki AirPods Pro -kuulokkeisiin.io-tech seuraa Applen julkaisutilaisuutta Youtubessa suorana lähetettävässä kisastudiossa klo 19:55 alkaen, mutta valitettavasti emme voi esittää Applen live-striimiä upotettuna omaan striimiimme. Kaikki Applen julkaistutilaisuutta sisältävät videot poistetaan Youtubesta tekijänoikeuden nojalla. Tapahtuma on katsottavissa suorana Applen omalla Youtube-kanavalla.

Spekuloimme etukäteen tulevaa julkaisua ennakkovuotojen pohjalta sekä seuraamme ja kommentoimme Applen live-striimiä ja vedämme lopuksi yhteen julkaistutilaisuuden annin. Studiossa ovat äänessä Sampsa ja Juha.

Tilaamalla io-techin Youtube-kanavan ilmaiseksi ja klikkaamalla kelloikonia, saat ilmoituksen, kun lähetys alkaa.

Katso io-techin live-striimi Youtubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
220
Onneksi ei tarvii vielä päivittää puhelinta, mut pitäähän tuo livenä silti katsoa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 782
Täytyy muistaa taas tulla katselemaan tätä. :geek: Oma arvio näin etukäteen, että vielä mennään 11 Prolla vuosi lisää koska uusien hinnat. :hmm:
 

Manager2k

Tukijäsen
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 666
Pitäähän se nähdä miten hyvemmästä luurista tulee vielä hyvempi.
 
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
1 119
Oma arvio näin etukäteen, että vielä mennään 11 Prolla vuosi lisää koska uusien hinnat. :hmm:
... ja koska mitään oikeasti uutta ei näin 4 vuoden jälkeenkään ole tarjota. Paitsi usb-c, mikä ei ehkä kuitenkaan ole tonnin arvoinen :p

Itseä kiinnostaa kuinka maalaavat usb-c:n "amazing Apple innovation":iksi, joka on niin paljon parempi kuin lightning, jota puolustettiin juristiarmeijan voimin, koska se on ylivoimainen käyttäjille (tai siis Applen lisenssituloille...).
 
Liittynyt
14.05.2017
Viestejä
4 548
Apple-eventeissä on parasta itku, mikä tulee milloin tuotteista, milloin hinnasta, milloin siitä ettei uusin iPhone tue sarjaporttiliitäntää.
Ulina on taattu.

Itse en tykkää näistä valmiiksi tuotetuista ja nauhotetuista tuote-esittelyistä. Vanha kunnon teatteri meininki olisi sitä jotain.
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 397
Onhan tuo 15 Pro Max helvetin hieno titaanikuorinensa. :drool:

Nyt vaikuttaisi 15 Plus olevan myös oikein sopiva omaan käyttöön jos hintaero on tarpeeksi suuri, että ei Pro Maxia raaskisi hommata.

Kellon päivitys ei niin innostaisi vielä, 7 cellular toimii vielä vallan mainiosti ja on lähinnä turvaväline enemmän kuin mitään muuta.

Harni, että Suomessa ei ole noita kovia trade-in -hyvityksiä puhelimissa tarjolla.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
608
Täytyy sanoa, että tää olis voinu mennä ihan yhtä lailla paperijulkasunakin. Mutta hyvä vaan, tilailin uudet suojakuoret iP12Minille, ainakin vuoden menee vielä :) 4v elinkaari on ittellä puhelimissa pääosin ollutkin
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 846
Tärkein tieto tuolta taitaa olla, että uudessa A17 PRO piirissä on vihdoinkin tuki AV1 codekille. Ja lisäksi USB liitin on USB3. Ehkäpä ensivuoden puolella saadaan uusi ATV, jossa AV1 tuella varustettu piiri (viimeinkin).
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 949
Tärkein tieto tuolta taitaa olla, että uudessa A17 PRO piirissä on vihdoinkin tuki AV1 codekille. Ja lisäksi USB liitin on USB3. Ehkäpä ensivuoden puolella saadaan uusi ATV, jossa AV1 tuella varustettu piiri (viimeinkin).
Suora ProRes 4K60 HDR videotallennus ulkoiselle levylle on myös aika kova juttu sellaisille jotka käyttävät kameraa paljon. Oma iPhone XS vuodelta 2019 nyt kyllä päivittyy 15 Pro:hon.
 
Liittynyt
20.10.2018
Viestejä
2 447
En ole varmaan vuosikymmeneen pelannut puhelimella, mutta pitää tämän kaiken pelihömpötyksen taustalla muistaa se, että puhelimet ovat nykyään markkinoiden suurin pelialusta. Pelikehittäjillä aivan uudenlaista potentiaalia markkinoilla, kun kehitellään kaikenlaisia säteenseurantaominaisuuksia myös puhelimille. Televisiota tai muuta näyttöä voi kuitenkin käyttää ulkoisena monitorina ja erilaisia yhteensopivia peliohjaimia löytyy pilvin pimein. Ei se tonnin puhelin tietenkään grafiikkaominaisuuksiltaan pärjää parin tonnin nvidialle, mutta puhelin tarjoaa paljon muutakin sen pelikonsolina olemisen rinnalla. Ja aika uskomattoman hyvältähän mobiilipelit nykyään jo näyttävät.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 949
Pelaaminen ja mm. pitkäaikainen videokuvaaminen (parhaalla tai lähes parhaalla laadulla) yleensä haukkaavat laitteen kaikki resurssit olipa kyse mistä mallista tahansa. Tämä on toki hyvä asia, mutta toistaiseksi tasapaino nopeuden ja ei-throttlaavan tilan väliltä on luultavasti yhä hakusessa. Erinomainen suorituskyky on aina hyvä asia, mutta kauanko laite kuin laite pystyy taipumaan siihen, on sitten taas toinen asia. Toivottavasti lähivuosina tähän haasteeseen löydetään jonkinlaista tasapainoa, koska muuten erinomainen suorituskykypotentiaali voi osoittautua pettymykseksi kun laite ei kykenekään siihen kuin ainoastaan joitakin minuutteja, tai ei ainakaan yhtä kauan kuin mitä käyttäjä toivoisi.
 
Liittynyt
28.11.2017
Viestejä
5 602
Tämä on toki hyvä asia, mutta toistaiseksi tasapaino nopeuden ja ei-throttlaavan tilan väliltä on luultavasti yhä hakusessa. Erinomainen suorituskyky on aina hyvä asia, mutta kauanko laite kuin laite pystyy taipumaan siihen, on sitten taas toinen asia.
Applen M1 ja M2 on tainneet jo todistaa, ettei lämpö ole ainakaan kyseisille siruille ongelma. Nehän pyyhkii pöytää 90% markkinoilla olevista kannettavista vaikka laitteessa ei olisi puhallinta ollenkaan.

Puhelimissa lämpö toki on suurempi haaste pienen koon takia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 771
Viestejä
3 971 635
Jäsenet
67 993
Uusin jäsen
tepa_

Hinta.fi

Ylös Bottom