LIVE: io-techin Black Friday -kisastudio klo 23-01

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 696io-techin Black Friday -teemainen videopodcast esitetään tänään torstaina 22. marraskuuta noin klo 23:00 alkaen suorana live-streamina Twitchissä ja YouTubessa. Äänessä ovat tuttuun sivuston perustajakaksikko Sampsa Kurri ja Juha Kokkonen.


Keskustelemme Black Friday -perjantaista yleisesti, käymme läpi tarjoustuotteiden hintatasoa ja tarkistamme hintavertailun ja hintaseurannan avulla ovatko tarjoukset todellisuudessa kuinka hyviä vai pelkästään silmänlumetta. Poimimme tarjouksien joukosta molemmat myös omat henkilökohtaiset Black Friday -tärpit. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti Twitchin ja YouTuben keskusteluiden välityksellä.

io-techin viikon tekniikkakatsaus on jälkikäteen katsottavissa:


Black Friday -seuranta TechBBS:ssä


TechBBS-keskustelufoorumilla Black Friday -tarjouksia ja keskustelua voi seurata Yleistä keskustelua -alueen kahdessa erillisessä viestiketjussa. Toinen ketjuista on pyhitetty pelkästään tarjouksille ja toisessa ketjussa voi keskustella tarjouksista:


Yhteistyössä Hinta.fi
Black Friday -tarjouksia voi seurata esimerkiksi Hinta.fi:n jatkuvasti päivittyvältä tarjoussivulta, joka listaa kaikkien palvelussa mukana olevien kauppojen tarjoustuotteet eli sellaiset tuotteet joiden hinta on laskenut vähintään -5 % viimeisen viikon aikana. Lisäksi muutama palvelussa mukana oleva kauppa julkaisee tarjoustuotteitta omalla kauppapaikallaan Hinta.fi:n Black Friday -kauppasivulla.

Kannattaa myös muistaa, että jokaisesta Hinta.fi-hintavertailun noin 600 000 tuotteesta on tarjolla päiväkohtainen hintaseuranta tuotteen julkaisusta tai viimeisen viiden vuoden ajalta. Lisäksi tuotteille voi asettaa hintahälytyksen, joka lähettää sähköpostiin ilmoituksen, jos hinta laskee asetetun hintarajan alapuolelle.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
579
Harvoin striimejä päässyt katsomaan, kun niin myöhää tulevat, mutta tänään laitan pyörimään :D
 

hokkis

Välituontilisensoija
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
328
Vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy tulla paikalle väijymään.
 

user9999

Platinum-jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 676
Hyvä idea kyllä. Tosin jää katsomatta, ettei aamulla ole töissä ihan zombiena :dead:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 681
Täytyypä koittaa muistaa tulla katsomaan striimiä, jos vaikka löytyisi joku tarjouskin. :geek:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
192 737
Viestejä
3 489 221
Jäsenet
62 194
Uusin jäsen
SoftCo

Hinta.fi

Ylös Bottom