LIVE: io-techin Black Friday -kisastudio klo 22:00

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
11 995


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Black Friday on myös tänä vuonna venynyt jo yli viikon mittaiseksi Black Week -tapahtumaksi, joka päättyy maanantaina Cyber Monday -tarjouksiin.

AOC-jalusta


Käymme tänään torstaina klo 22 alkavassa ja perjantain puolelle jatkuvassa striimissä läpi Black Friday -perjantain tarjouksia suomalaisista verkkokaupoista ja keskustelemme muutenkin aiheesta yleisellä tasolla. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti YouTuben chatin välityksellä.

Linkki Youtubeen

Black Week -tarjouksia voi seurata myös Hinta.fi-hintavertailun automaattisesti päivittyvällä tarjoussivulla, joka listaa kaikkien palvelussa mukana olevien kauppojen tuotteet, joiden hinta on laskenut vähintään -5 %. Jokaisesta tuotteesta voi asettaa itselleen sähköpostiin tulevan hintahälytyksen, jos tuotteen hinta laskee alle tietyn euromäärän sekä jokaisesta tuotteesta löytyy yksityiskohtainen hintaseuranta– ja kehitys kauppakohtaisesti. Tarjoukset löytyvät kätevästi myös puhelimella Hinta.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa Androidille ja iOS:lle.

Tuttuun tapaan Black Friday -tarjouksia listatataan aktiivisesti TechBBS-keskustelufoorumilla ja hiljattain uudistetulla Hyvät tarjoukset -alueella. Kaikki Black Friday -tarjoukset löytyvät myös kerättynä yhteen viestiketjuun.

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
205 539
Viestejä
3 673 302
Jäsenet
64 354
Uusin jäsen
Chajaja

Hinta.fi

Ylös Bottom