Lisää kuolleita...

Liittynyt
28.12.2019
Viestejä
2 444
Suosittelen katsomaan elokuvan Ted K, joka valottaa ukon motiiveja ja kehityskaarta
 
Liittynyt
17.03.2022
Viestejä
1 355
Purskahti kahvit pöydälle insinöörin ja matemaatikon eroista :giggle: Mutta joo tervemenoa helvettiin unabomberille, sai aika paljon pahaa aikaan.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
18 960
Jep, se, että käydään keskustelua henkilöstä ei ole mitään glorifioontia, eikä keskustelemattomuus palvele ketään.
Ei kukaan ole vaatinut olemaan keskustelematta, mutta kaikenlainen ihannointi ja jalustalle nostaminen ei vaan mielestäni oikein sovi tänne. Sellainen palvelee muutenkin lähinnä terroristin alkuperäistä tarkoitusperää.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
10 685
Kaveri oli sitkeä. Plus ymmärsi naiskauneuden päälle(ja kävi myös).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 592
Sitkeä? Aika jännä adjektiivi kuvaamaan korruptoitunutta kusipäätä, joka lahjoi itsensä vapaaksi, oli hyvä ystävä diktaattorien kanssa ja joka pysyi politiikan huipulla populismillaan.
Ehkä tuossa varmaan viitataan siihen, millainen elämäntyyli Silviolla oli ja miten kauan hän siitä huolimatta eli. Huhujen mukaan kuitenkin kokkeli maistui. Jäihän hänen ex-tyttöystävä/sihteeri aikanaan kiinni Rooman lentoasemalla 24kg kanssa
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
689
Edeltäneistä paristakymmenestä viestistä saisi siis kuvan, että kannattaisi ryhtyä Unaberlusconiksi saavuttaakseen ikuisen suojeluspyhimyksen aseman. Back to the old drawing board...
 
Liittynyt
09.10.2018
Viestejä
2 305

Kaverilla oli omalaatuinen rauhallinen ääni.
Yllättävän vähälle huomiolle jäänyt tämä uutinen. Ei mikään A-luokan supertähti, mutta olihan Everwood hyvin suosittu sarja aikoinaan, ja hän oli siinä pääosassa. Toki onhan siitä jo parisenkymmentä vuotta.
 

Paapaa

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 479
Anne Heche, joka sai muistaakseni huomattavasti enemmän palstatilaa.
Voi toki johtua siitä, että onnettomuus oli aika poikkeuksellinen, Heche oli aluksi koomassa ja aluksi epäiltiin, että oli päihteiden vaikutuksen alaisena. Nuo lisäävät varmasti lehtijuttujen määrää.
 
Liittynyt
06.01.2022
Viestejä
806
Ensin mietin, kuka on Anne Heche, sitten onko se kuollut ja Paapaa postauksen jälkeen muistin, ai niin se paloi kolarissa hämärissä olosuhteissa.

Treat Williams on kyllä itselle tutumpi.
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
7 342
Huippukirurgi Juha Hernesniemi on kuollut.
Tämähän oli ihan tekijämies alallaan. Oli apulaisprofessorinakin esimerkiksi Mayo Clinicalla Rochesterissa Yhdysvalloissa joka on ihan TOP5 sairaala maailmassa.

Jos olisin tarvinnut itse joskus neurokirurgin palveluita, niin olisin ehdottomasti suomalaisista valinnut Juha Hernesniemen leikkaamaan minut jos valita olisin voinut.

Ei muuta kuin kepeät mullat.
 
Liittynyt
12.05.2020
Viestejä
263
Voihan se olla niinkin. :D

Tosin vakavammin jos miettii, niin esimerkiksi Anders Behring Breivik osasi tehdä melkoisen pommin ihan apulannasta ja muutamasta muusta aineesta. Tämä ei kummoista osaamista vaadi kun viiden minuutin googlettelulla löytyy reseptit ja toisen viiden tai kymmenen minuutin googlettelulla löytyy ostopaikat tarvittaville aineille.

Luulisi, että Unabomberin järjenjuoksulla olisi eväitä ollut Manhattan-projektin kaltaiseen fissiopommin rakentamiseen tai VX hermokaasua keitellä yleisesti saatavilla olevista prekursoreista. Mahdollisesti se jakomielitauti aiheutti sen, ettei looginen ajattelu oikein onneksi toiminut vaan jotain putkipommia ruudista räjähteenä teki alussa ja sitten myöhemmin lähinnä kahden kemikaalin coctailia räjähteeksi. Toisaalta jos ajattelu olisi toiminut loogisemmin, niin ehkä olisi halunnut edistää niitä manifestissään kuvaamia asioita ihan muilla keinoin kuin kirjepommeja laittamalla. Äärimmäisen vaikea tuollaisen ihmisen motiiveita ymmärtää, kun älykkyyttä on todella paljon ja toisaalta skitsofrenia sekoittanut pään. Voihan se olla ettei halunnutkaan esimerkiksi mitään lentokoneita oikeasti pudottaa, vaan halusi vain pienellä tuhnulla saada pelkoa ja paniikkia aikaan. Tai sitten ei vain skitsofrenisestä päästä lähtenyt räjähtävämpää ideaa. Noihin ei ikinä saada vastauksia.

EDIT: Lisäys. Se Manifesti: Teollinen yhteiskunta ja sen tulevaisuus – Wikipedia

Ja koko teksti englanniksi:


Suomeksikin tuo löytyy kirjaksi käännettynä. Netissä ei taida löytyä maksutta suomeksi.
Luin että unabomberi olisi käyttänyt enimmäkseen kaatopaikoilta saatuja materiaaleja pommeihinsa, ehkei niistä sitten saanut yhtä tehokkaita kuin tuoreesta kamasta. :confused: Kaatopaikalta siksi että ei jäisi niin paljon jälkiä rikostutkijoille.

Unabomber oli myös yksi niistä jotka joutuivat Henry Murrayn psyykkisen pahoinpitelyn kohteeksi Harvardin aikanaan. Että onko sillä ollut jotain vaikutusta siihen mitä miehestä sitten tuli? Tosin hän itse kyllä arvioi että ei sillä juurikaan ollut. Mitähän Murrayn muista uhreista on sittemmin tullut? :zoom:
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
7 342
Unabomber oli myös yksi niistä jotka joutuivat Henry Murrayn psyykkisen pahoinpitelyn kohteeksi Harvardin aikanaan. Että onko sillä ollut jotain vaikutusta siihen mitä miehestä sitten tuli? Tosin hän itse kyllä arvioi että ei sillä juurikaan ollut. Mitähän Murrayn muista uhreista on sittemmin tullut? :zoom:
Siellähän ne on Harvardin yliopiston salaisessa arkistossa ne Murrayn tutkimukset noista. Oli aika julmaa kuunneltavaa ne, kun pyrki murtamaan niiden opiskelijoiden psyykkeen jotka niihin osallistuivat ja istunnoissa kävivät. Niiden pätkien osalta mitä kuullut niitä, niin iski suoraan todella tiukasti niiden älykkyyttä vastaan yksityisistunnoissa ja pyyhki lattiaa niillä jonneilla siellä Harvardin yliopistossa. Hyvin monella heistä varmaan itsetunto ja omanarvontunto on perustunut pitkälle siihen heidän todella loistavaan älyyn, kun kuitenkin aika tavalla valikoiva yliopisto ja ei kovin moni prosentti yllä ihmisistä sille tasolle että olisi kelvollisia sinne järjenjuoksunsa puolesta. Sitten vedetään alas ne opiskelijanplantun luulot itsestään ja annetaan ymmärtää että idiootti olet.

Ei tuollaisia tutkimuksia enää voisi tehdä ainakaan missään länsimaissa kun pidettäisiin kidutuksena ja rikkoisia kaikkia mahdollisia eettisiä sääntöjä mitä nykyään on tutkimuksessa.
 

klasunen

Haluamani titteli on asiaton
Liittynyt
12.11.2018
Viestejä
157
”Diggailin” Mikin ohjelmia (en kaikkia), surettaa kyllä. Alallaan lahjakas kaveri & hyvä tyyli.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 325
Miki oli suomen kirjallisuuden rockstara, erikoinen persoona. Kirjoitti huikeaa tekstiä mut itelle liian vaikeaa ja raskasta luettavaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 067
Aika synkkää tekstiä mielenterveysongelmistaan kirjoitti viikko sitten sosiaalisessa mediassa ja vielä ero päälle.

edit: olikin toukokuun lopussa kyseinen kirjoitus, RIP
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
1 628

Ville Rannan "muistokirjoitus".

Yritin tossa alkuvuonna lukea Liukkosen viimeisintä kirjaa. Ei pystynyt, aiemmin kyllä, mutta nyt herra taiteilija ylitti itsensä sillä tavalla että tällainen kirjafriikkikään ei pystynyt keskittymään. Kesken on toki aiemmin jäänyt James Joyce ja Proust. Sekä opiskeluaikaisella äikänkurssilla suositeltu Alastalon Salissa.

Muuten oli huikea kirjallisuuspersoona ja kirjailija, sekä loistava sanankäyttäjä. Rocktähti joka teki niin vaikeaselkoista progea että sen suurin arvostus oli lienee hc asiantuntijapiireissä.

Suuri menetys nykysuomen kulttuurille. RIP Miki.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
689
Journeyhän oli tuohon maailmanaikaan erittäin edustuskelpoinen progeyhtye... myöhemmän tuotannon laatu olikin sitten enemmän tahi vähemmän ailahtelevaista.

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
225 285
Viestejä
3 978 538
Jäsenet
68 096
Uusin jäsen
Dacrest

Hinta.fi

Ylös Bottom