Lisää kuolleita...

Aissatana. Erityisesti Tremors on suosikkileffoja.
fred ward.jpg
 
OT: Vangeliksella oli upeita sävelmiä, Jarrella jotain hyviä.. Mutta ei ole Tangerine Dreamin voittanutta..
 
Juu harvemmin tulee kyllä kuunneltua Kreikkalaista progea. R.I.P. Vangelis. Sinne meni Demis Roussoksen kaveriksi.
 
Lepää rauhassa. Vangelis on minuun vaikuttanut erityisesti kahdella soundtrackilla. Ensinnäkin Blade Runnerin ja toiseksi Carl Saganin loistava Cosmos-sarja 1980-luvun alusta. Tässä Sagan kertoo maailmankaikkeuden synnystä samalla kun taustalla soi Vangeliksen "Alpha":
 
Tuo tekstariskandaali tuntuu kyllä nyt jälkikäteen aivan naurettavalta verrattuna moneen muuhun oikeasti poliittisesti merkityksellisempään kohuun josta ei ole eroaminen ollut lähelläkään.

Jos rehellisiä ollaan niin ei se skandaali johtunut siitä että Ike tekstaili toisille naisille.? Sehän tekstaili kaikille bimboille joista Seiska julkaisi tissi-kuvia. Iski vain kätensä paskaan kun tutustui Tukiaisiin .Ja permanentti-tussi-Elina pyllisteli ja tehtaili tekosyitä.
Eikö se Ike alkanut tekstailemaan noille rähjäisille katuhoroille joista yksi tappoi itsensä, toinen kuoli epäilyttävissä olosuhteissa ja kolmas teki lapsen jonkun ruotslaisen ähly-narkkarin kanssa. Onko Tuksu muuten vielä elossa?

Ja jos kontrolli pettää niin paljon että on valmis tunkemaan kalunsa Tuksuun niin onko isistä ministeriksi?
 
La Petite Fille de la mer lienee tunnetuinpia Vangeliksen kappaleista,monesta soittorasiasta ja tuutulelusta tuttu sävelmä,eli vaikutus artistiin on monella lähtenyt lapsuudesta,ainakin itselleni 70-luvulla näin syntyneenä.
 
Mm. X-Wingien ja Kuolemantähden suunnittelija Colin Cantwell.


Monia ikonisia Tähtien sota -avaruusaluksia suunnitellut taiteilija Colin Cantwell on kuollut. Asiasta uutisoi muun muassa Britannian yleisradio BBC.

Suosittu Tähtien sota -universumi on Cantwellille velkaa paljon. Hän suunnitteli tieteiselokuvien ja -sarjojen tunnistettavimpaan kuvastoon kuuluvia prototyyppejä, kuten Kuolemantähti-joukkotuhoaseen sekä Millenium Falcon -avaruusaluksen.

Muita Cantwellin Tähtien sota -luomuksia ovat X-Wing (X-siipinen), TIE fighter (TIE-hävittäjä) ja tähtihävittäjä.
 
Kokoomuksen kunniapuheenjohtaja Ilkka Suominen on kuollut 83-vuotiaana kotonaan.
 
Lepää rauhassa. Vangelis on minuun vaikuttanut erityisesti kahdella soundtrackilla. Ensinnäkin Blade Runnerin ja toiseksi Carl Saganin loistava Cosmos-sarja 1980-luvun alusta. Tässä Sagan kertoo maailmankaikkeuden synnystä samalla kun taustalla soi Vangeliksen "Alpha":

Ja melko moni on kuullut tuon saman Alphan Madventures-jaksoissa monta kymmentä/sataa kertaa. Ei alkuperäinen mutta suoraan siitä lainattu. Ja on ollut kännykän soittoäänissäkin monilla tässä vuosien mittaan.
 
Aarne Tanninen

" Tv-uutiset: Koivisto Bushin vieraana 1991

Tv-uutiset: Koivisto Bushin vieraana 1991​
Katso​
1 min​
Presidentti Mauno Koivisto ja Tellervo Koivisto Yhdysvalloissa presidentti Bushin vieraana. Toimittaja Aarne Tanninen."
Tämän tyyppisiä ne Aarne Tenkasen jutut olivat Yhdysvaltojen kirjeenvaihtajana. Muistan hänet itse lähinnä niistä Ronald Reaganin presidenttikauden jutuistaan.

Sitä en tiedä miten viimeiset vuosikymmenet sujui Aarne Tenkaselta itseltään kun tuli yllätyksenä itselle että hän oli kuollut vasta nyt kun vuosikymmeniin en muista kuulleeni hänestä sanaakaan. Ellei sellaiseksi lasketa Jope Ruonansuun huumoria.
 
Vossinkton vapautettu ikiajoiksi ja tosiaan lopulta heilui pallolla pidempään kuin imitoijansa.
 
Vossinkton vapautettu ikiajoiksi ja tosiaan lopulta heilui pallolla pidempään kuin imitoijansa.

Aarne Tanninen oli kyllä erikoinen toimittaja. Välillä tarinoi jopa uskottavan kuuloista tarinaa Washingtonista Ylen puoli yhdeksän tv-uutisiin 1980-luvulla Ronald Reaginista tai George Bushista, kun oli ilmeisesti paikallisesta lehdestä tai tv-kanavalta sen jutun kuullut tai lukenut. Sitten taas joinain päivinä höpisi koko raportinsa ajan jostakin keskiluokkaisen naapuruston puutarha-grillijuhlista, jossa oli ollut vieraana itse rouvineen ja kertoili siitä small talk pastanjauhannasta mitä siellä oli keskustellut jonkun mr John Q. Publicin kanssa. Loppuun sitten sanoi aina sen, että "Täällä Aarne Tanninen, Washnkton".

Varmaan tuollainen oli neljäkymmentä vuotta sitten ihan normaalia "journalismia" sen ajan Suomessa.
 
Sitä en tiedä miten viimeiset vuosikymmenet sujui Aarne Tenkaselta itseltään kun tuli yllätyksenä itselle että hän oli kuollut vasta nyt kun vuosikymmeniin en muista kuulleeni hänestä sanaakaan. Ellei sellaiseksi lasketa Jope Ruonansuun huumoria.

"Yllättävyyteen" saattaa liittyä sekin, että Tanninen jäi eläkkeelle 1994. Itsekin oletin, että olisi kuollut jo vuosia sitten.
 
Onhan esimerkiksi nuo Yleisradion "Yhdysvaltojen kirjeenvaihtajan" hommat olleet varmaan mukavan leppoista hommaa 1980-luvulla.

Tyypillisesti sieltä tuli viikossa Suomeen 1-2 raporttia puhelimella tai satelliittikuvayhteydellä suorana tai tallenteena Ylen radion- ja television uutisiin. Kestoltaan ne raportit olivat muutaman minuutin luokkaa.

Itse raporttien sisältö oli sellainen, että niiden uutisarvon ja faktat saa herran vuonna 2022 haltuunsa kuka tahansa Suomessa, jos seuraisi Suomesta käsin tunnin päivässä Yhdysvaltalaista mediaa eli lukaisisi jotain Washington Post ja New York Times sanomalehteä ja katsoisi puoli tuntia päälle Yhdysvaltalaista tv-kanavaa. Loppuosa niistä raporteista oli yleistä pastanjauhantaa tyyliin kirjeenvaihtajalle oli ollut tarjolla niin viimeisen päälle isot ja mehukkaat pihvit jossain pihviravintolassa tai keskiluokkaisen washingtonilaisnaapuruston grillijuhlissa, että Suomessa sellaisista kukaan ei osaa edes uneksia.

Se lisäarvo jonka Washingtonin ulkomaankirjeenvaihtaja toi, oli siinä että hän haastatteli televisioon pari minuuttia silloin tällöin jotain suomalaista poliitikkoa tai vaikka kapelimesteria joka vieraili kyseisillä kulmilla.

Hommastahan on maksettu aikanaan varmaan ihan ookoo palkka Yleisradion suunnasta kirjeenvaihtajalle ja varmaan saanut kaikki ulkomaanpäivärahat siihen päälle ja kulukorvaukset. Tuskin Ylen ulkomaankirjeenvaihtaja on siellä yksin komennushommissa Suomesta ollut vaan eiköhän sinne ole lähetetty siihen aikaan tiimiin mukaan vielä täysipäiväistä kuvaajaa, äänittäjää, äänitarkkailijaa ja niin edelleen. Eikä kyseessä ole ollut mikään viikon yksittäinen raportointikeikka vaan hommaa lienee pyöritetty tuollaisella kokoonpanolla vähintään koko 1980-luku. Näin minä veikkaan.

Varmaan nyt 2020-luvulla Yleisradion ulkomaan kirjeenvaihtajan hommat sujuu yhdeltä toimittajalta yksinään tietokoneen kautta, ja jos jotain suoraa videoraporttia ja kuvaajaa ja äänittäjää tarvitaan vaikka Sauli Niinistön Valkoisen talon vierailun vuoksi, niin jonkun paikallisen ammattilaisen palkkaavat siihen avuksi freelance sopparilla muutamaksi tunniksi. Tai jos jotain suoraa lähetystä väriavainnuksessa vihreää taustaa vasten (green screen) tekee, niin homma onnistunee paikallisessa tv-studiossa jollakin sopparilla ja suora satelliitti- tai nettiyhteys Suomeen sitä kautta samalla
 

Kova rumpali lähtenyt taas.
 
Deppareihin liittyen pit tulla laittamaan mutta jo laitette. Menee kyllä suuria nimiä taas viihteen puolelta.





 
Viimeksi muokattu:
No jopas nyt. Music For The Masses oli muistaakseni eka DP:n levy mikä tuli ostettua cd-ajan murroksen aikaan. Se levy lähti paremmille teille jonnekin mutta Violator löytyy edelleen hyllystä Anttilan hintalapun kanssa. :D
Ribs Fletch.
 
Rip Fletch, pari kertaa depparit nähty livenä ja toivoin josko vielä yhden kiertueen tekisivät. Spotifyyn kyllästyneenä olen nyt koittanut kerätä koko tuotannon vinyyliä, pari paskempaa uudempaa enää puuttuu.
 


Hintikka, joka tunnettiin myös lempi-/taiteilijanimillä Ykä ja Agathon, tuli tunnetuksi thrash/speed metal -yhtye Airdashin rumpalina. Vuonna 1995 hän perusti Gloomy Grim -yhtyeen, jonka laulajana ja ainoana vakituisena jäsenenä Hintikka toimi koko yhtyeen toiminnan ajan. Hintikka soitti myös rumpuja Soulgrind-yhtyeessä vuodesta 1997 lähtien. Pitkän uransa aikana Hintikka vaikutti lisäksi muun muassa Barathrumissa, Corporal Punishmentissa, Walhallassa ja Thy Serpentissä.

Hintikalta löydettiin aivokasvaimia loppuvuodesta 2019. Hän kuitenkin viimeisteli vielä yhden levyn Gloomy Grimin kanssa (Agathonomicon julkaistiin keväällä 2021) ennen kuin ilmoitti viime syksynä yhtyeen lopettavan toimintansa hänen heikentyneen terveydentilansa vuoksi.

Lepää rauhassa, Agathon.
 
Niin vanhat haukat liitävät korkealle taivaisiin: amerikkalais-kanadalainen rockabillykasvo Ronnie Hawkins kohtasi haimasyövän toistamiseen ja revanssissa syöpä otti voiton 87-vuotiaasta sitkeästä sedästä.





 
Bon Jovin alkukokoonpanon basisti, Alec John Such. Such sad.
s-l500.jpg

 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
254 057
Viestejä
4 418 176
Jäsenet
73 285
Uusin jäsen
Onni9001

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom