Linux Mint

Ryydike

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.11.2016
Viestejä
970
Terve,

Asensin tuossa vanhemmalle läppärille Steamin kautta Cities Skylinen, mutta pirulainen ei suostu käynnistymään. Ei anna mitään virhettä tai mitään muutakaan ilmoitusta, steamissa lukee pari sekunttia "running" kunnes loppuu ja jää siihen. Kone ei kaadu tai jäädy mitenkään mutta peli ei vain lähde päälle. Olisiko antaa jotain vinkkiä mistä lähtee ongelmaa purkamaan? Windowsilla peli toimi tuon koneen kanssa?

Esimerkiksi prison architect toimii vallan mainiosti.

Kone on

HP PowerBook 6450b

i5 520m
8gb ram
120gb ssd
intel HD graphics
Linux versiota pelistäkö yrität ajaa? Toimiiko pelin Windows versio Wine:n kautta?
 

Dr. Who

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 897
Linux versiota pelistäkö yrität ajaa? Toimiiko pelin Windows versio Wine:n kautta?
Joo Linux versiota yritän ajaa, ei ole enää Windowsia koneessa kun vanha hdd vaihtui ssd ja samalla tuli Linux tilalle.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 978
Wine on windows emulaattori jolla voi win ohjelmia ajaa Linuxilla.

Tuollahan se Steamin sivulla suoraan lukee, ettei peli tue Inteliä millään alustalla. Ilmeisesti joitain kuitenkin tukee, kun kerran sinulla windowsissa toimi. Ehkä se winellä voi toimiakin.

Grafiikka: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
Tuota

Wine (originally an acronym for "Wine Is Not an Emulator")
:D

Ts se ei ole emulaatori se ei matki Windowsin toimintaa niin kuin emulaatorit tekevät juuri siksi Microsoft ei ole käynyt sen kimppuun Linux viha vuosiensa aikana kun sillä ei ole laillista perustetta siihen, tästä johtuu myös se että Wine ei ole täysin yhteensopiva kaikkien Windows ohjelmien kanssa.


Niin vaikka joku softa sanoo että se ei tue jotain näytönohjaimia niin se ei tarkoita että se ei toimisi niillä koska jos softa on tehty jollakin tietyllä DX rajapinnalla ja näytönohjain tukee kyseistä rajapintaa softa todennäköisesti toimii sillä näytönohjaimella sitä toimintaa ei vain tueta, Intelin integroidut tipahtaa monesti tähän luokkaan kun Intel tukee nimenomaan stantardia DX rajapinta mutta sen näytönohjaimet on niin heikotehoisia että pelisoftan tekijä voi katsoa että kyseisen näytönohjaimen varsinainen tukemine ei ole järkevää.

OpenGL rajapinta on vähän eriasia kun sen puolella ei ole voimakasta poliisia valvomassa niin kuin Microsoft on DX rajapinnoilla niin näytönohjain ajureiden OGL toteutuksissa on paljonenempi näytönohjain piirille spesifejä optimointeja jotka aiheutaa sen että OGL on hiukan viidakko jonka seurauksena se että tuet jotain tiettyä OGL rajapintaa ei automaatisesti tarkoita sitä että softa toimisi jokaikisellä näytönohjaimella joka väittää tukevansa samaa OGL rajapintaa minkälisäksi on täysin mahdollista että se Intel integroitu ei tue jotain tiettyä OGL ominaisuutta jota kyseinen softa käyttää.

Tästä johtuen on täysin mahdollista että softa toimii näytönohjaimella Winen DX toteutuksen kautta mutta ei suoraan Linux versiona OGL rajapinnalla.
 
Viimeksi muokattu:

Dr. Who

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 897
Wine on windows emulaattori jolla voi win ohjelmia ajaa Linuxilla.

Tuollahan se Steamin sivulla suoraan lukee, ettei peli tue Inteliä millään alustalla. Ilmeisesti joitain kuitenkin tukee, kun kerran sinulla windowsissa toimi. Ehkä se winellä voi toimiakin.

Grafiikka: nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MB (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
Siinähän se syy on, jännä kun Windowsilla toimi. Ei tuota ole tarkoitus sen enempää alkaa kikkailemaan, reissuun jos tuon koneen ottaa mukaan niin jotain kevyttä ja hidastempoista voi olla mukava pelailla, ei muuta kun ei tuo kone kumminkaan ihmeisiin pysty vaikka muistin tuplaus+SSD+Linux+lämpötahnojen vaihto sai ihan uutta vauhtia tuohon.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
35
@Luukkonen vähän myöhään ehkä, mutta oletko koittanut käynnistää steamin komentoriviltä, niin näkisi ehkä jotain viestiä pelin tekemisistä?
 
V

Vauhtimursu

Vieras (tunnus poistettu)
Minttu on kyllä omaa luokkaansa. Kaikki tapahtuu kuin windowssissa mutta ilman vakoilevia ominaisuuksia joka oli itselleni yksi niistä suurista syistä miksi lähdin aikoinaan etsimään vaihtoehtoa windowssille. Olisin tehny sen jo aiemmin jos olisin näistä linuxin upeista jakeluista jotain tienny aiemminkin jo. Sen verran vähän tulee pelailtua joku payday2 sillon tällön pyörii ilman winekökkäreitä suoraa steamin kautta mintussa että tuo linuxin käyttö tuli vakituiseksi käyttöjärjestelmäksi talouden jokaiseen laitteeseen. Siitä lähtien sana microsoft/windows on saanu perheessä kirosanan maineen. Siitä rangaistaan välittömästi vesi leipä komerossa 2 viikkoa ilman ulkoilua... Nojoo huono vitsi.

Minttua on tullu asenneltua kaikille tutuille jotka käytännössä vain surffaa, niin automaattisesti kieltäydyn jopa asentamasta windowssia ja eikä oo kyllä haukuttu perään. Ubuntu ois 1 vaihtoehto, todella tyylikäs työpöytä mutta ei vaan lopulta napannu riittävästi. Nyt aion testailla tuota Kubuntua (KDE ?) , näitä on tullu kokeiltua niin monia jopa Kalit, Tailssit, ubuntut mintut ja aina se päättyy lopulta kuitenkin siihen että Minttu pyörii joka näytöllä.

Integroitu näytönohjain teettää jossain koneissa hieman vaikeuksia, tosiaan se pitää biossista ensteksi disabloida jotta saa erillisen täyteen vauhtiin ja ajurit kuntoon sille. Kaikki on onneksi lopulta helppoa kun viitsii hieman nähdä vaivaa linuxin puolella. Olethan joutunu aikoinaan opettelemaan myös windowssin käytön ja jos sen on oppinu räpläämään niin takuu varmasti onnistuu linuxinki opettelemaan ja vielä helpommin. Se vaatii vain hieman kärsivällisyyttä.

SteamOs on kokeilematta vielä itsellä, luulis kun steam tuottaa oman linux käyttöjärjestelmän että tulevaisuudesssa sais pelejäkin enemmän linuxin puolelle ilman winettely kökkäreitä.

Kun oikeen ajattelee tätä, miten hölmö sitä on itsekkin ollu kun windowssia on pitäny käyttää niin pitkään ennenkuin tajusin vaihtoehtoja sille etsiä. Kertaakaan ei ole ikävä tullu.

Mä olen ainakin ikuisesti kiitollinen linux yhteisölle että on olemassa vaihtoehto windowssille ja hyvä sellainen vielä, jopa täysin ilmaiseksi vielä kun köyhällä ei ole varaa. Lupaan raottaa kukkaron nyörejä joskus vielä ja lahjoitan avokätisesti parhammille linux jakeluille kunhan jakeluista pysyy ikuisesti poissa microsoftin vakoilutoiminnot.

Täältä siis ilmottautuu 1 vannoutunu Mint fani.
 
Liittynyt
05.01.2017
Viestejä
30
4.4.0-72 kernelistä alkaen olen saanut synapticistä käsin poistettua vanhat kernelit ja headerit. Intel i7 ja T4300 koneissa käytössä Nvidian ohjaimet ! Kaikki toimii tutulla tavalla, Mate työpöytänä. KDE, Plasmaa tms kannattaa kokeilla ennemmin vaikka Susella, perusUbuntu(Minttu) on minulla ollut Vakain ja vähätöisin Matella. Täytyy vakavasti harkita Mintulle ihan rahaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 303
Macbookin (i7 MB Pro Late 2011) näytönohjaimen korahdettua (6750m) tuli itsekin joku aika sitten asennettua Linux Mint macOS:n rinnalle, kun kerran Windows ei enää toimi. Intelin HD3000 sentään toimii sekä macOS:ssä että Linuxissa, kunhan AMD:n kortti on poistettu käytöstä. *1) Kiitos tästä, Apple ja luokattoman vikaherkkä AMD.

Nyt kun on jokunen viikko tullut touhuiltua tämän kanssa, niin täytyy sanoa, että kokeilemistani Linux-jakeluista Mint on ollut helpoin ja viimestellyin. Melkein kaikki toimii ilman sen suurempia säätöjä. Touchpadin kanssa oli jotain pientä ongelmaa aluksi, mutta pienen pähkäilyn jälkeen sekin ongelma korjaantui Synapticsin ajuripaketin asentamalla. *2)

Työpöytäympäristöistä Cinnamon miellyttää omaa silmääni parhaiten. Oman työpöytäni olen muokannut jonnekin macOS:n ja Windowsin välimaastoon. Teemoja, ikoneita ynnä muita turhakkeita visuaaliseen hienosäätämiseen löytyy hyvin. macOS:stä tutut touchpad-eleet toimivat asentamalla xdotoolin sekä fusuman. *3)

Windowsista on ikävä lähinnä kaupallisia ohjelmia. LibreOffice ei ymmärrettävästi yllä ihan MS Officen tasolle. Pelkästään taulukoiden luonti Calcissa on jotain käsittämätöntä, kun on tottunut sen kaupallisen kilpailijan helppouteen. Miksei se voi olla vaan "Insert Table?" Tuntuu, että tuo on tehty erilaiseksi vaan erilaisuuden, ei käytännöllisyyden, vuoksi. Ulkonäöllisesti LibreOfficen sentään saa näyttämään aika liki samalta, jos niin haluaa (ainakin versiosta 6.4 lähtien).

Hinta huomioon ottaen (ilmainen) GIMP on kohtalaisen monipuolinen korvike Corelin Paint Shop Prolle. Lisäpalikoitakin sille löytyy melko mukavasti. Perusläppärikäyttöön GIMP ainakin riittää itselleni ihan hyvin, mutta joku vaativampi voi olla toista mieltä.

Spotify, Netflix, HBO, Viaplay ym. palvelut toimivat nykyään siinä kuin Windowsissakin. FreeDomea ei taida saada säädettyä Linuxiin, mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy. Windscribe on toiminut hyvin kaikissa laitteissani (Android, Linux, Windows, macOS).

Myöskään Google- ja OneDrivelle ei ikävä kyllä ole virallista tukea, mutta jotain vastineita löytyi kyllä. *4) Olen tyytynyt käyttämään noita toistaiseksi selaimella sekä virtuaali-Windowsin puolella.

Windowsin pelivalikoimaan tottuneelle Linux voi olla aika järkytys. Pelituki on edelleen koko lailla olematonta. Onneksi korttipelit (lähinnä pasianssi) ja miinaharava löytyvät. Atari ST-, Amiga- ja C64 -emulaattorit löytyvät myös, jos nostalgiafiilikset sattuvat pahasti iskemään.

Virtuaali-Windowsia olen käyttänyt sekä VirtualBoxilla että VMWaren ilmaisversiolla. VBox vaikuttaa olevan läppärillä asteen verran nopeampi.

macOS:n puolella akun kesto on huomattavasti parempi kuin Linuxissa. TLP:n asentamisen jälkeen ero ehkä kaventui pikkasen, mutta sen jälkeenkin macOS on kuin Duracell-pupu Linuxiin verrattuna. TLP = Linux Advanced Power Management. Sama homma oli Windowin kanssa, joten lienee Applen käyttis melko hyvin optimoitu macOS:lle (d'uhh!).

Pienistä puutteista huolimatta tykästyin Mintiin sen verran, että macOS sai jäädä koneelta kokonaan pois. Virtuaali-Windows käynnistyy aina silloin tällöin, mutta senkin käyttö on selvästi vähentynyt. Pöytäkoneesta Windows vielä löytyy (nyt ja tulevaisuudessakin), mutta läppäriin Mint taisi tulla jäädäkseen. Jos säätäminen ja ongelmanratkonta ei kiinnostaisi pätkääkään, niin olisi kyllä tämä projekti saattanut jäädä tekemättä (ts. ymmärrän kyllä, miksi ihmiset käyttävät Windowssia ja macOS:ää). Hauska, turvallinen (?) sekä isovelivapaa vaihtoehto tämä ainakin on. Tai olisi, ellen käyttäisi Googlen Chromea. :-D

*1)
*) Linux Mint 19.3 Cinnamon Release Notes - Linux Mint <-- tästä on hyvä aloittaa. Touchpad-ongelmakin olisi näköjään korjaantunut ärsyyntymättä, kun olisi vaivautunut tuon verran lukemaan. . :-D

Disable MacBook Pro Dedicated GPU

*2) sudo apt install xserver-xorg-input-synaptics-hwe-18.04

*3) iberianpig/fusuma

*4) Insync - Google Drive & OneDrive Syncing on Linux, Windows & Mac (maksullinen 15pv kokeilun jälkeen)

*) Hyviä taustakuvia: Wallpaperflare - Beautiful HD wallpapers free download

*) VPN: Windscribe

*) oman Fusuma-config-tiedoston sisältö

Koodi:
swipe:
  3:
    right:
      command: 'xdotool key alt+Right'
    left:
      command: 'xdotool key alt+Left'
    down:
      command: 'xdotool key super+d'
    up:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Down'
#      command: 'xdotool key super'
  4:
    left:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Left'
    right:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Right'
    up:
      command: 'xdotool key Print'
    down:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Up'
#pinch:
#  in:
#    command: 'xdotool key ctrl+plus'
#  out:
#     command: 'xdotool key ctrl+minus'

threshold:
  swipe: 0.4
#  pinch: 0.4

interval:
  swipe: 0.8
  pinch: 0.1

Desktop.png LibreOffice.jpg


EDIT: Viikonloppuna tuli kaivettua laatikosta vielä toinenkin vanha Macbook-läppäri (core2duo 13" 2010 Pro) esiin ja asennettua siihen Mint (Mate-versio). High Sierran tuki ei taida enää jatkua kovin pitkään, niin nyt on varauduttu siihenkin. Akku kestää i7-mäkistä poiketen jopa paremmin kuin macOS:n puolella (Windows kympistä puhumattakaan). Pikkaisen joutui säätämään nvidian ajureiden ja näytön taustavalon kirkkauden säädön kanssa, mutta sen kummempia ongelmia ei ilmennyt. Kone on yllättävän ripeä, eikä lämpiä tai huudata tuulettimia.

Yleisellä tasolla ei tämäkään vuosi vielä taida olla Linuxin vuosi, mutta itsellä reilu 15v satunnaisen käytön ja harkinnan jälkeen se taisi vihdoin lyödä itsensä läpi (kokeiltu on jo useaan otteeseen 90-luvun lopuilta saakka, mutta aina routa ajoi porsaan kotiin Windowsin pariin). Nyt tätä uskaltaa suositella muillekin kuin vihamiehilleen. :)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.04.2020
Viestejä
47
Minulla oli aiemmin tänä vuonna ongelmaa Windowsin puolella kansion kanssa, jonka nimi päättyi pisteeseen. Ei saanut kopioitua, poistettua tai siirrettyä, koska kansiota ei mukamas ollut olemassa. Ei siinä kai sitten muuta kuin ulkoinen kovalevy (kansio oli siellä) kiinni pöytäkoneeseen, jossa Linux Mint ja sen kautta vaan Deletellä kansio poistoon. Toista kertaa en kansioitani samalla tavalla nimeä Windowsin puolella... :facepalm:
On jo varmaan vanhaa tietoa, ei pisteeseen päättyvä tiedosto tai kansio eroa normaalista millään tavalla.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 420
Macbookin (i7 MB Pro Late 2011) näytönohjaimen korahdettua (6750m) tuli itsekin joku aika sitten asennettua Linux Mint macOS:n rinnalle, kun kerran Windows ei enää toimi. Intelin HD3000 sentään toimii sekä macOS:ssä että Linuxissa, kunhan AMD:n kortti on poistettu käytöstä. *1) Kiitos tästä, Apple ja luokattoman vikaherkkä AMD.

Nyt kun on jokunen viikko tullut touhuiltua tämän kanssa, niin täytyy sanoa, että kokeilemistani Linux-jakeluista Mint on ollut helpoin ja viimestellyin. Melkein kaikki toimii ilman sen suurempia säätöjä. Touchpadin kanssa oli jotain pientä ongelmaa aluksi, mutta pienen pähkäilyn jälkeen sekin ongelma korjaantui Synapticsin ajuripaketin asentamalla. *2)

Työpöytäympäristöistä Cinnamon miellyttää omaa silmääni parhaiten. Oman työpöytäni olen muokannut jonnekin macOS:n ja Windowsin välimaastoon. Teemoja, ikoneita ynnä muita turhakkeita visuaaliseen hienosäätämiseen löytyy hyvin. macOS:stä tutut touchpad-eleet toimivat asentamalla xdotoolin sekä fusuman. *3)

Windowsista on ikävä lähinnä kaupallisia ohjelmia. LibreOffice ei ymmärrettävästi yllä ihan MS Officen tasolle. Pelkästään taulukoiden luonti Calcissa on jotain käsittämätöntä, kun on tottunut sen kaupallisen kilpailijan helppouteen. Miksei se voi olla vaan "Insert Table?" Tuntuu, että tuo on tehty erilaiseksi vaan erilaisuuden, ei käytännöllisyyden, vuoksi. Ulkonäöllisesti LibreOfficen sentään saa näyttämään aika liki samalta, jos niin haluaa (ainakin versiosta 6.4 lähtien).

Hinta huomioon ottaen (ilmainen) GIMP on kohtalaisen monipuolinen korvike Corelin Paint Shop Prolle. Lisäpalikoitakin sille löytyy melko mukavasti. Perusläppärikäyttöön GIMP ainakin riittää itselleni ihan hyvin, mutta joku vaativampi voi olla toista mieltä.

Spotify, Netflix, HBO, Viaplay ym. palvelut toimivat nykyään siinä kuin Windowsissakin. FreeDomea ei taida saada säädettyä Linuxiin, mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy. Windscribe on toiminut hyvin kaikissa laitteissani (Android, Linux, Windows, macOS).

Myöskään Google- ja OneDrivelle ei ikävä kyllä ole virallista tukea, mutta jotain vastineita löytyi kyllä. *4) Olen tyytynyt käyttämään noita toistaiseksi selaimella sekä virtuaali-Windowsin puolella.

Windowsin pelivalikoimaan tottuneelle Linux voi olla aika järkytys. Pelituki on edelleen koko lailla olematonta. Onneksi korttipelit (lähinnä pasianssi) ja miinaharava löytyvät. Atari ST-, Amiga- ja C64 -emulaattorit löytyvät myös, jos nostalgiafiilikset sattuvat pahasti iskemään.

Virtuaali-Windowsia olen käyttänyt sekä VirtualBoxilla että VMWaren ilmaisversiolla. VBox vaikuttaa olevan läppärillä asteen verran nopeampi.

macOS:n puolella akun kesto on huomattavasti parempi kuin Linuxissa. TLP:n asentamisen jälkeen ero ehkä kaventui pikkasen, mutta sen jälkeenkin macOS on kuin Duracell-pupu Linuxiin verrattuna. TLP = Linux Advanced Power Management. Sama homma oli Windowin kanssa, joten lienee Applen käyttis melko hyvin optimoitu macOS:lle (d'uhh!).

Pienistä puutteista huolimatta tykästyin Mintiin sen verran, että macOS sai jäädä koneelta kokonaan pois. Virtuaali-Windows käynnistyy aina silloin tällöin, mutta senkin käyttö on selvästi vähentynyt. Pöytäkoneesta Windows vielä löytyy (nyt ja tulevaisuudessakin), mutta läppäriin Mint taisi tulla jäädäkseen. Jos säätäminen ja ongelmanratkonta ei kiinnostaisi pätkääkään, niin olisi kyllä tämä projekti saattanut jäädä tekemättä (ts. ymmärrän kyllä, miksi ihmiset käyttävät Windowssia ja macOS:ää). Hauska, turvallinen (?) sekä isovelivapaa vaihtoehto tämä ainakin on. Tai olisi, ellen käyttäisi Googlen Chromea. :-D

*1)
*) Linux Mint 19.3 Cinnamon Release Notes - Linux Mint <-- tästä on hyvä aloittaa. Touchpad-ongelmakin olisi näköjään korjaantunut ärsyyntymättä, kun olisi vaivautunut tuon verran lukemaan. . :-D

Disable MacBook Pro Dedicated GPU

*2) sudo apt install xserver-xorg-input-synaptics-hwe-18.04

*3) iberianpig/fusuma

*4) Insync - Google Drive & OneDrive Syncing on Linux, Windows & Mac (maksullinen 15pv kokeilun jälkeen)

*) Hyviä taustakuvia: Wallpaperflare - Beautiful HD wallpapers free download

*) VPN: Windscribe

*) oman Fusuma-config-tiedoston sisältö

Koodi:
swipe:
  3:
    right:
      command: 'xdotool key alt+Right'
    left:
      command: 'xdotool key alt+Left'
    down:
      command: 'xdotool key super+d'
    up:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Down'
#      command: 'xdotool key super'
  4:
    left:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Left'
    right:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Right'
    up:
      command: 'xdotool key Print'
    down:
      command: 'xdotool key ctrl+alt+Up'
#pinch:
#  in:
#    command: 'xdotool key ctrl+plus'
#  out:
#     command: 'xdotool key ctrl+minus'

threshold:
  swipe: 0.4
#  pinch: 0.4

interval:
  swipe: 0.8
  pinch: 0.1




EDIT: Viikonloppuna tuli kaivettua laatikosta vielä toinenkin vanha Macbook-läppäri (core2duo 13" 2010 Pro) esiin ja asennettua siihen Mint (Mate-versio). High Sierran tuki ei taida enää jatkua kovin pitkään, niin nyt on varauduttu siihenkin. Akku kestää i7-mäkistä poiketen jopa paremmin kuin macOS:n puolella (Windows kympistä puhumattakaan). Pikkaisen joutui säätämään nvidian ajureiden ja näytön taustavalon kirkkauden säädön kanssa, mutta sen kummempia ongelmia ei ilmennyt. Kone on yllättävän ripeä, eikä lämpiä tai huudata tuulettimia.

Yleisellä tasolla ei tämäkään vuosi vielä taida olla Linuxin vuosi, mutta itsellä reilu 15v satunnaisen käytön ja harkinnan jälkeen se taisi vihdoin lyödä itsensä läpi (kokeiltu on jo useaan otteeseen 90-luvun lopuilta saakka, mutta aina routa ajoi porsaan kotiin Windowsin pariin). Nyt tätä uskaltaa suositella muillekin kuin vihamiehilleen. :)
Mille wrapper?-ohjelmalle tai pluginille tuo ensimmäisessä screenshotissa näkyvä Whatsapp tray icon kuuluu?

edit: Onko se tämä Linux Mint - Community ?
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 420
Siis ihan Mintin Software managerin kautta asennettu "unofficial" Whatsapp (Unofficial whatsapp web desktop client for OSX, Linux, and Windows. Build with Electron) <-- lukee SM:n kuvauksessa.
Kuvauksen perusteella on just tuo tai ainakin läheinen fork, löytyi myös github-sivu: redfuchs74/Whatsapp-Desktop-1

Tässä myös toinen edelleen aktiivisesti päivitetty:
cstayyab/WALC (löytyy Snap storesta), pitääpä kokeilla kumpi näistä osaa tray iconin ja missä työpöytäympäristöissä (en käytä enää Cinnamonia enkä Mintiäkään).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 303
Kuvauksen perusteella on just tuo tai ainakin läheinen fork, löytyi myös github-sivu: redfuchs74/Whatsapp-Desktop-1

Tässä myös toinen edelleen aktiivisesti päivitetty:
cstayyab/WALC (löytyy Snap storesta), pitääpä kokeilla kumpi näistä osaa tray iconin ja missä työpöytäympäristöissä (en käytä enää Cinnamonia enkä Mintiäkään).
Tuo ensimmäinen lienee täysin sama. Kokeilemallahan se selviää. Mihin distroon vaihdoit?
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 420
Tuo ensimmäinen lienee täysin sama. Kokeilemallahan se selviää. Mihin distroon vaihdoit?
Eri ubuntuja olen aina käyttänyt mutta en Mintiä sen jälkeen kun se siirtyi yksinomaan LTS-versioihin. Nykyään Xubuntu koska kuitenkin helpointa käyttää sitä joka tulee valmiina haluamallaan DE:llä jos ei muuten niin ainakin uudelleen asennuksessa on vähemmän paketteja asennettavana.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 402
Viestejä
4 194 377
Jäsenet
70 727
Uusin jäsen
pvarjone

Hinta.fi

Ylös Bottom