Liköörin valmistus

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 608
Liköörin valmistushan on yksinkertaista, ota marjoja, sokeria ja votkaa, pistä sekaisin ja odota.
Jokaisella puistokemistillä lienee kuitenkin omat jipponsa ja salaisuutensa joilla auttaa muita liköörinvalmistajia mäessä.

Itsellä on pakkasessa puolukkaa reilusti. Se kuluu tahtia noin 0 marjaa vuodessa, joten ajattelin kääntää sen likööriksi, piristeeksi ehkä karpaloita vähän (niitä tuskin on desiä enempää)
Mitä mausteita tuohon kannattaisi lykätä joukkoon, jos mitään? Entä onko sokerilla väliä, saako esim tummasta ruokosokerista parempaa vai viekö perinteinen juurikas"pöytäsokeri" voiton vai laukkaako jopa fariinisokeri mustana hevosena kärkeen?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
404
Sitruksien kuorta
Mausteneilikkaa
Kanelia
Vaniljaa
Eri viinaksia (esmes brandy)

En nuihin sokerien eroihin osaa sanoa mutta olen kuullut siirappeja käytettävän.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 848
Viestejä
4 206 158
Jäsenet
70 990
Uusin jäsen
BGZ

Hinta.fi

Ylös Bottom