Munankeitin. Tähän asti on menty kattilan ja kellon kanssa. Parhaat tulokset ovat syntyneet seuraavasti; munat kylmään, ruokasoodalla höystettyyn veteen ja vesi kun kiehuu niin levy pois ja kansi päälle.
Seitsemän minuuttia niin muna on hyvä. Paitsi silloin kun ei ole, joskus jää liian löysäksi, valkuainen voi olla raaka. Kuori ei välttämättä irtoa hyvin. Ei tule turhan usein keitettyä vaikka mieli munia tekisikin.
Ruokalista kourassa työpäivän jälkeen kuleskelin taas romuhyllyjen ohi ja munankeitin sattui silmään. Vähän hymähdin mutta ajattelin että pitäisikö tämmöinen kaapin täytteeksi ostaa. Ostin.
Ja yllätti kampe positiivisesti kun äskettäin pari munaa kokeeksi keittelin. Helppo käyttää, pienikokoinen laite, munat olivat oikein hyviä. Kymmenen minuuttia meni, kuori irtosi tooodella tyydyttävästi ja emäntäkin kiitteli iltapalalla ettei ollut hukkainvestointi.
Hintaa parikymppiä, 5/5!