Lian Li julkaisi uudet Uni Fan TL- ja TL LCD -tuulettimet

NeliYgönen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
02.07.2020
Viestejä
125


NeliYgönen kirjoitti uutisen/artikkelin:
Uutisoimme Computex-messujen yhteydessä Lian Lin esittelemistä tuoteuutuuksista, joihin kuuluivat muun muassa Uni Fan TL- ja TL LCD -tuuletinmallit. Nyt tuulettimet on julkaistu ja niiden huomionarvoisin ominaisuus lienee TL LCD -mallin keskiössä oleva LCD-näyttö, jossa on 1,6-tuumainen IPS-paneeli 400×400 pikselin resoluutiolla. Näyttö tukee GIF-, MP4-, JPG- ja PNG-formaatteja videoiden tai kuvien näyttämiseksi, mutta halutessaan sen voi myös määrittää näyttämään esimerkiksi prosessorin tai näytönohjaimen lämpötiloja tai käyttöasteita.

[embed]

Molemmat tuuletinmallit ovat nestelaakeroituja ja tulevat saataville 120:n ja 140 mm:n kokoisina sekä mustana että valkoisena. Ne ovat myös valittavissa joko perinteisillä tai käännetyillä lavoilla, joita yhdessä tuulettimessa on yhdeksän. Lavat on valmistettu nestekidepolymeerista, mikä mahdollistaa lapojen pysymisen jämäkästi muodossaan myös suurissa kierrosnopeuksissa.

[gallery size="medium" ids="92919,92921,92920"]

Lian Lin aiemmissakin tuulettimissa hyödynnetty ketjutusominaisuus liukulukituksella on mukana myös uudessa mallistossa helpottamassa kaapelinhallintaa. Näytöttömiä TL-tuulettimia voi yhdellä kaapelilla ketjuttaa toisiinsa jopa kymmenen, kun taas näytöllisiä TL LCD -tuulettimia voi ketjuttaa maksimissaan kolme peräkkäin yhdellä kaapelilla. Molemmissa tuuletinmalleissa on kahdella sivulla infinity mirror -valaistus, minkä lisäksi tuuletinten värinätyynyjä ympäröi säädettävä RGB-valaistus. Näitä voi säätää Lian Lin L-Connector-ohjelmistolla, joka mahdollistaa myös muun tuuletinhallinnan.

Uni Fan TL- ja TL LCD -tuulettimia löytyy listattuna jo Suomessakin, mutta tarkemmat saatavuudet eivät vielä ole tiedossa.

Lähde: Tuotesivut (Uni Fan TL & Uni Fan TL LCD)

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

sushukka

Premium-jäsen
Liittynyt
16.04.2017
Viestejä
1 359
Toivottavasti ovat kestäviä. Meinaan muuten tulee pieni ilmastoahdistus siitä että joka tuulettimen mukana menee myös näyttö ja sen elektroniikka SER:ksi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 974
Viestejä
4 190 885
Jäsenet
70 836
Uusin jäsen
skh

Hinta.fi

Ylös Bottom