LG B8 ja Denon X1300W ARC ongelma

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja GoDi, 12.12.2019.

  1. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Piru että menee hermot, oltiin kotoota päivä poissa ja irroitin laitteet sähköverkosta siksi aikaa, kun tultiin takaisin ja pistettiin sähköt päälle niin ensinnäkin 24 porttinen gigabit reititin kuoli, ja yhtäkkiä ei enää telkkarissa toiminut ARC.

    Todella monen kirosanan ja tunnin jälkeen sain eristettyä ongelman HDMI3 porttiin, jossa on kiinni Zidoo X9S mediatoistin, tämä sama toistin joka ollut 3 vuotta käytössä eikä ikinä aiheuttanut ongelmia, siihen jos pistää piuhan kiinni (kokeiltu eri hdmi kaapeleita) niin samantien lakkaa ARC toimimasta, jopa siis jos kesken netflixin katselun tökkää ton piuhan kiinni niin äänet häviää vahvistimesta ja alkaa tulla tv:stä.

    Ainoa keino millä tuosta pääsi eroon oli käyttämällä DVI-D to HDMI kaapelia niin että tossa DVI-D päässä oli DVI-D to HDMI adapteri, joka siis täysin katkaisee HDMI CEC signaalin....
    Ongelmana on nyt se että tuo kaapeli oli varattuna Android TV boksille joka ilman tuota sammuttelee itseään tv:n mukana ja tv:tä itsensä mukana, sekä tuo adapterimötikkä on niin iso että ei mahdu verkkokaapeli kiinni laitteeseen...

    Eli mitähän tässä sit enää voisi kokeilla? Aika outoa että nyt virtapiikistä yhtäkkiä ARC alkaisi noinkin pikkutarkasti temppuilemaan, tai että yhtäkkiä vuosia toiminnassa ollut boksi itsestään muuttaisi toimintaansa...
     
  2. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Ja lisätääs vielä sellainen info että tuo vahvistin menee tosta tosiaan niin jumiin että edes radio ei toimi, eikä siihen kiinnitetyt hdmi lähteet (chromecast) myöskään anna mitään ääntä ulos...
     
  3. GoDi

    GoDi

    Viestejä:
    577
    Rekisteröitynyt:
    22.10.2016
    Noh, empä saanut mitenkään muuten toimimaan kuin katkomalla CEC:n, pistin teipinpalan ton mediatoistimen hdmi kaapelin pin13 kohdalle niin kaikki toimii...