Lenovo esitteli 16-tuumaiset Legion 7i ja 7 -pelikannettavat

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 810
1652275756389.png

Lenovo on esitellyt tänään uudet Legion 7i ja 7 -pelikannettavat sekä ohuemmat Slim-versiot niistä. Kaikissa koneissa on 16-tuumainen näyttö 2560x1600 pikselin tarkkuudella ja vähintään 165 hertsin virkistystaajuudella.

7i ja 7 -malleissa on käytössä 12. sukupolven Intel Core HX Series- tai AMD Ryzen 9 6900HX -suoritin, NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti -mobiilinäytönohjain (jopa 175 W TGP) tai AMD Radeon RX 6850M XT -mobiiligrafiikkasuoritin.

Slim-malleissa on puolestaan käytössä 12. sukupolven Intel Core H -sarjan tai AMD Ryzen 9 6900HX -prosessorit sekä NVIDIA GeForce RTX 3070 (jopa 100W Boosted TGP)- tai AMD Radeon RX 6800S -mobiilinäytönohjain.

Hinta ja saatavuus:
  • Legion 7i (16”7) Intel Core -prosessorilla on saatavilla heinäkuussa 2022. Sen hinta on alkaen 2 999 €
  • Legion 7 (16”7) AMD Advantage Edition AMD Ryzen -prosessorilla alkaen 2 599 €, saatavilla heinäkuussa 2022
  • Legion Slim 7i (16”7) -kannettava Intel Core -prosessorilla alkaen hintaan 1 999 € tulee saataville kesäkuussa 2022
  • Legion Slim 7 (16”7) AMD Advantage Edition AMD Ryzen -prosessorilla alkaen 1 899 €, saatavilla heinäkuussa 2022
Legion 7 -sarjan pelikannettavissa monipuolisuus kohtaa uuden sukupolven suorituskyvyn
  • Uuden sukupolven 16-tuumaiset Lenovo Legion Slim 7i ja 7 kulkevat helposti mukana
  • Lenovo Legion 7i ja 7 tuovat rutkasti tehoa pelisessioihin2
Lenovo julkisti tänään uuden Legion-sukupolven tyylikkäät ja tehokkaat pelikannettavat: Lenovo Legion 7i ja 7 sekä ohuet ja kevyet Lenovo Legion Slim 7 ja 7i. Lenovo Legion 7i ja 7 ovat kategoriansa tehokkaimmat 16-tuumaiset pelikannettavat.2 16-tuumaisten QHD-pelikannettavien kategoriaan liittyvät Lenovo Legionin ohuimmat ja kevyimmät läppärit – uudet Lenovo Legion Slim 7i ja 7 – jotka ovat nyt saatavana suuremmalla 16:10 -kuvasuhteen näytöllä.

Lenovo Legion 7 -sarjan uusissa laitteissa on 16-tuumaisten pelikannettavien suurin akkukapasiteetti1 ja ne ovat myös maailman ensimmäiset 16-tuumaiset pelikannettavat, joissa on FHD-verkkokamerat3 parempaa suoratoistoa varten. Lisäksi läppärit ovat ensimmäiset 16-tuumaiset WQXGA (2560x1600) -pelikannettavat.4 Windows 11 -käyttöjärjestelmän kannettavissa on minimalistinen muotoilu, pitkä akunkesto ja tekoälyllä viritetty hiljainen lämpösäätelyjärjestelmä.

"Lenovo Legion on aina tarjonnut suorituskyvyn huippua pelaamiseen. Sarjan laitteet sopivat mihin tahansa pelihetkeen ja niissä on tehoa ja ominaisuuksia muuhunkin potkua vaativaan käyttöön", sanoo Ouyang Jun, Lenovon varatoimitusjohtaja ja kuluttajaliiketoimintasegmentin johtaja. ”Uudet Legion 7 -sarjan kannettavat ovat tyylikkäämpiä kuin koskaan ennen, ja ne ovat omiaan, kun etsitään älykkään ja tehokkaan pelaamisen rajoja."

Lenovo Legion 7i ja 7 tarjoavat huipputason suorituskykyä

Tehokkaimpina 16-tuumaisina pelikannettavina1 Lenovo Legion 7i ja 7 on suunniteltu niille, jotka vaativat korkeinta mahdollista suorituskykyä pelikäytössä. Kannettavien tietokoneiden tyylikkäässä ja hillityssä pelaamiseen viritetyssä muotoilussa on paranneltu sarana ja I/O-kojelauta. Alumiinista ja magnesiumista sekä ilmailu- ja avaruuskäyttöön soveltuvasta metallista unibody-muotoiluun valmistetuissa kannettavissa on minimalistinen CNC-metalliverhoilu. Näppäimistössä on RGB-järjestelmä, jonka ambient-efektit synkronoituvat näytöllä näkyvän sisällön kanssa.

Lenovo Legion TrueStrike -näppäimistöä on myös parannettu kaarevilla näppäimillä, joiden liikerata on edellistä sukupolvea syvempi. Uusi WASD Force Sensor -teknologia, jossa on valinnaiset vaihdettavat näppäimet5, antaa pelaajille mahdollisuuden kiihdyttää pelihahmon vauhtia, kun näppäimiin kohdistuu enemmän voimaa.

Läppärien tyylikkäiden kansien alla on pelkkää tehoa. Lenovo Legion 7i ja 7 ovat nyt edellistä sukupolvea ohuemman tuntuisia. Uusimmat grafiikat, prosessorit ja tallennustilat on pakattu vain 2,5 kg painavaan ja 19 mm paksuun runkoon. Kannettavissa on 16-tuumaisten pelikoneiden suurin akku (99,99 Whr)1 ja jopa 135 Whr USB Type-C-pikalataus6.

Lenovo Legion 7i ja 7 ovat ensimmäiset pelikannettavat, joissa on 16-tuumainen WQXGA-näyttö.4 Ne on varustettu suuremmalla 16:10-kuvasuhteella, jopa 1 250 nitsin huippukirkkaudella ja täydellä DCI-P3-kalibroidun väriavaruuden kattavuudella, suurella dynaamisella alueella ja TÜV:n sertifikaatilla.8 Käyttäjä voi valita kolmen paneelivaihtoehdon välillä, jopa 240 Hz:n virkistystaajuuteen asti (165 Hz vakio). Kannettavissa on myös Tobii Horizon -ohjelmisto, joka antaa pelaajille entistä immersiivisemmän kokemuksen, sekä Tobii Aware, joka käyttää älykästä sensoriteknologiaa parantamaan käyttäjien turvallisuutta, yksityisyyttä ja hyvinvointia.

Lenovo Legion 7i:ssä ja 7:ssä on jopa 12. sukupolven Intel Core HX Series- tai AMD Ryzen 9 6900HX -suoritin, NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti -kannettavan näytönohjain (jopa 175 W TGP) tai AMD Radeon RX 6850M XT -mobiiligrafiikkasuorittimet. Läppäreissä on myös DDR5-muisti ja Gen 4 PCIe SSD -tallennustietolevyt9, jotka on viritetty maksimisuorituskykyyn Lenovo Legion A.I. Engine 2.0:n avulla. Lenovon A.I. Engine osaa tasapainottaa näytönohjaimen ja suorittimen resurssien tehon reaaliaikaisesti kunkin pelin mukaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn takaamiseksi. Sen A.I.-kalibrointi voi myös tehostaa Lenovo Legion Coldfront 4.0 -lämpöjärjestelmää jäähdyttämään näytönohjainta ja prosessoria, kun taas kannettavan tietokoneen höyrykammioteknologia laajentaa pelikannettavan rajoja pöytätietokoneen tasoisille suorittimille jopa 115 W lämpökapasiteetilla ilman kuristusläppää. Lämpöjärjestelmissä on myös 67 prosenttia edellisestä sukupolvesta ohuemmat tuulettimen siivet, jotka parantavat ilmavirtausta. Näppäimistön alapuolella on sisäänottoaukot ja uudenlainen pinnoite nopeuttaa lämmönsiirtoa.

Legion Slim 7i ja 7: Vapaus luoda uusia maailmoja

Lenovo Legionin ohuimmat ja kevyimmät 16-tuumaiset pelikannettavat Lenovo Legion Slim 7i ja 7 on suunniteltu tehokkaaseen pelaamiseen ja sisältöjen luomiseen kuten esimerkiksi videoiden tai kuvankäsittelyyn. Kannettavien tyyli on minimalistinen ja ne on saatavilla myrskyn- tai Onyx-harmaana10. CNC-koneistetun metallirungon rakenne on ohut ja kevyt – läppäri painaa vain 2 kg ja on 16 mm paksu. Sen runko on valmistettu ilmailu- ja avaruuskäyttöön soveltuvasta alumiinista ja magnesiumista. Kannettavan kokonaispinta-ala on sama kuin 15-tuumaisella kannettavalla tietokoneella.

Lenovo Legion Slim 7 -kannettavien sarjassa yhdistyy teho sekä vapaus liikkua. Laitteissa on uusimmat 12. sukupolven Intel Core H -sarjan tai AMD Ryzen 9 6900HX -prosessorit. Käyttäjät tarvitsevat vähemmän liitännäisiä mukaansa HDMI 2.1:llä varustetun taka-I/O-kojelaudan ansiosta, ja voivat nauttia samalla massiivisen 99,99 Whr:n kapasiteetin akusta ja jopa 135 Whr:n USB Type-C-pikalatauksesta.6

Näyttö antaa pelaajille mahdollisuuden päästä uusiin pikselitarkkuuksiin ja värien sekä varjojen maailmoihin, sillä se tukee värikalibrointiohjelmistoja, tarjoaa suuren dynaamisen alueen ja jopa DCI P3 -väritarkkuuden – ilman, että silmät rasittuvat TÜV Rheinland Gold Label -sertifioinnin ansiosta.8 Lenovo Legion Slim 7 -sarjan 16-tuumaisen WQXGA-näytön aktiivinen pinta-alasuhde on kasvanut 86 prosentista 93 prosenttiin ja kuvasuhde on 16:10, mikä mahdollistaa entistäkin mukaansatempaavamman katselun. Lenovo Legion Slim 7 -sarjaan on saatavana kolme paneelivaihtoehtoa10 huikeilla, jopa 240 Hz:n muuttuvilla virkistystaajuuksilla (vakiona 165 Hz) sekä valinnaisella Mini-LED-näytöllä.7

Tyylikkään ulkokuoren alla Lenovo Legion Slim 7i ja 7 on Lenovo Legion Coldfront 4.0 -lämpöjärjestelmä. Lenovo Legion A.I. Engine 2.0 tasapainottaa näytönohjaimen ja suorittimen resurssien tuotantoa. Kannettavissa on myös NVIDIA GeForce RTX 3070 (jopa 100W Boosted TGP) -näytönohjain tai AMD Radeon RX 6800S -mobiiligrafiikka, DDR5-muistia ja Gen 4 PCIe SSD -tallennustila.9

Jäähdytysjärjestelmän uuden sukupolven parannuksia ovat muun muassa 29 prosenttia suurempi koko, 31 prosenttia enemmän nestekidepolymeerituulettimen siipiä, jotka ovat myös 40 prosenttia ohuempia ja pyörivät 100 kierrosta minuutissa nopeammin kaksoistuuletinjärjestelmän ansiosta, ylimääräinen kuparinen lämpöputki, joka on varattu näytönohjaimen VRAM-muistia varten sekä lämpöyhdisteen pinnoite, joka lisää jäähdytyselementin tehokkuutta. Lisäksi näppäimistön alapuolelle on toteutettu ilmanottojärjestelmä, jossa on yli 1 172 ilmanottoaukkoa. Jokaisessa näppäimessä on 1,3 mm:n pehmeät kytkimet nopeampia ja tarkempia näppäinten iskuja varten. Parannusten ansiosta tuulettimen melu on Stealth-tilassa alle 30 desibeliä, mikä vastaa suunnilleen kuiskauksen ääntä.

Kaikkiin Lenovo Legion -tietokoneisiin on saatavilla Legion Arena, joka kokoaa käyttäjän omistamat pc-pelit, suositut alustat sekä verkkokaupat yhteen paikkaan.

Lenovon “Stylish Outside. Savage Inside.” -kampanjavideon voi katsoa täältä ja ”Gamer vs. World” -haasteen finaalin, jossa mukana myös Lenovo Legion 7, SypherPK:n YouTube-kanavalta.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
166 832
Viestejä
3 098 991
Jäsenet
57 216
Uusin jäsen
Cronus

Hinta.fi

Ylös Bottom