- Liittynyt
- 22.10.2017
- Viestejä
- 4 476
Onkos nää kuolleet jo ihan täysin, vai vieläkö joku käyttää?
Omat muistot juontaa lapsuuteen, jolloin aamulla heräsi tuoreen leivän tuoksuun ja sai aamupalaksi tuoretta leipää. Ja oli todella hyvää ihan vain jo siksi, että oli tuoretta.
Tässä iski nyt innostus, että kun lapset herää kuudelta, niin olisi kiva saada muutaman kerran viikossa tuoretta leipää heti aamulla.
- Kenwood maksaa noin 160-170e, ilmeisesti hyvä, mutta erittäin äänekäs sekoitusvaiheessa.
- Proshop myy Tefalin leipäkonetta. Maailmalla tätä kehuttu todella paljon, mutta ohjeissa ei sanaakaan suomea, joka lienee meillä tärkeää kun myös tytär ja vaimo käyttää konetta. Toki varmasti perus leivät oppii kerran tekemällä. Joten onko tuo sit oikeasti ongelma? Hintaa 125e
- Obh Nordicin konetta kehuttu hintaisekseen hyväksi, mutta joissain paikoissa sanotaan hiljaiseksi, kun taas toisaalla lukee, että pitää kovaa ääntä ja piippauksia ei saa pois.
Käyttötarkoitus tosiaan:
1: perus leivän tekeminen yön yli ajastuksella.
2: Mutta toisaalta vaimo syö gluteenitonta, joten tuollaisella onnistuisi sekin ok. Tefalissa erillisiä ohjelmia tähän tarkoitukseen.
3: Tytär tykkää tehdä kaikkea, joten tuollainen soveltuisi myös pizzataikinan, pulla ja kakkutaikinan tekoon.
4: laitteita tutkiessa huomasin, että Tefal taipuisi myös jogurtin ja juuston tekoon myös. Kaikki laitteet tekee myös hilloja.
Laitteella tärkeintä olisi perus leivän tekemisen lisäksi helppokäyttöisyys, helppo puhdistus jne. Eli astiat irtoaa ja menee paikalleen helposti, ne on helppo ohjelmoida ja leipä olisi tasalaatuista ja kuohkeaa.
Huomasin myös, että joissain on erillinen astia hiivan, marjojen, pähkinöiden jne lisäykseen, kun taas esim obh:ssa joutuu itse lisäämään kannen avaamalla.
Eli, onkos jollain kokemuksia nykyajan leipäkoneista? Millä tekee jotain ja mikä olisi järkevä hankkia.
Omat muistot juontaa lapsuuteen, jolloin aamulla heräsi tuoreen leivän tuoksuun ja sai aamupalaksi tuoretta leipää. Ja oli todella hyvää ihan vain jo siksi, että oli tuoretta.
Tässä iski nyt innostus, että kun lapset herää kuudelta, niin olisi kiva saada muutaman kerran viikossa tuoretta leipää heti aamulla.
- Kenwood maksaa noin 160-170e, ilmeisesti hyvä, mutta erittäin äänekäs sekoitusvaiheessa.
- Proshop myy Tefalin leipäkonetta. Maailmalla tätä kehuttu todella paljon, mutta ohjeissa ei sanaakaan suomea, joka lienee meillä tärkeää kun myös tytär ja vaimo käyttää konetta. Toki varmasti perus leivät oppii kerran tekemällä. Joten onko tuo sit oikeasti ongelma? Hintaa 125e
- Obh Nordicin konetta kehuttu hintaisekseen hyväksi, mutta joissain paikoissa sanotaan hiljaiseksi, kun taas toisaalla lukee, että pitää kovaa ääntä ja piippauksia ei saa pois.
Käyttötarkoitus tosiaan:
1: perus leivän tekeminen yön yli ajastuksella.
2: Mutta toisaalta vaimo syö gluteenitonta, joten tuollaisella onnistuisi sekin ok. Tefalissa erillisiä ohjelmia tähän tarkoitukseen.
3: Tytär tykkää tehdä kaikkea, joten tuollainen soveltuisi myös pizzataikinan, pulla ja kakkutaikinan tekoon.
4: laitteita tutkiessa huomasin, että Tefal taipuisi myös jogurtin ja juuston tekoon myös. Kaikki laitteet tekee myös hilloja.
Laitteella tärkeintä olisi perus leivän tekemisen lisäksi helppokäyttöisyys, helppo puhdistus jne. Eli astiat irtoaa ja menee paikalleen helposti, ne on helppo ohjelmoida ja leipä olisi tasalaatuista ja kuohkeaa.
Huomasin myös, että joissain on erillinen astia hiivan, marjojen, pähkinöiden jne lisäykseen, kun taas esim obh:ssa joutuu itse lisäämään kannen avaamalla.
Eli, onkos jollain kokemuksia nykyajan leipäkoneista? Millä tekee jotain ja mikä olisi järkevä hankkia.