Lapsen tabletti lukossa Google FRP ohittaminen

Liittynyt
17.12.2017
Viestejä
31
Hei,
Lapsen Huawein mediatek tabletti on lukossa. Oli unohtanut niin näyttökoodin kuin Google-kirjautumissähköpostin salasanatkin. Vanhasta tottumuksesta yritin factoryresettiä, mutta googlella onkin tällainen hieno ominaisuus, joka estää käyttöönoton ilman vanhoja tunnareita.
On kokeiltu kaikkia salasanan palauttamismenetelmiä ilman tulosta.
Olin yhteydessä takuuhuoltoja tekevään yritykseen ja siellä käytiin kaikki kysymykset proseduuriin liittyen (myös kuitit, eli oma laite on). 2 viikkoa myöhemmin sain vastauksen, että pystyvät avaamaan laitteen 70€ hintaan.
Löytyisikö arvon foorumilta tietoa tuon frp ohittamiseen ilman tuollaista hintalappua? On vähän turhan tyyris verkonpaino...
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
6 230
Laitteen mallilla ja hakusanoiksi lisäksi "frp unlock" tai "frp bypass" saattaa löytyä toimiva tapa, mutta pitää olla erittäin tarkkana ettei esim. lataa mitään outoja softia sun muita noista, koska on todella paljon malwarea tuon kautta liikenteessä. Helppoja kohteita, ku ihmiset yrittää löytää helpon tavan ohittaa tuon.

Se on kehitetty kyllä ihan sitä varten, että todella vaikea ohittaa, koska estää esim. varastettujen laitteiden myynnin aikas hyvin. Ja kyllähän noita tapauksia on nähnyt, jossa myyty ihan oikeasti oma laite eteenpäin, mutta senkus vedetty factor reset ja laitettu pakettiin. Se onkin ollut sitten kiva yllätys uudelle omistajalle.

Kannattaa opetella laittamaan kaikki tunnukset ja salasanat talteen jonnekin turvalliseen paikkaan...
 
Liittynyt
17.12.2017
Viestejä
31
Näköjään Google ehtinyt paikkaamaan, ainakin noi mitä löysin.

onkohan noissa avaustyökaluissa mitään luotettavampaa toimittajaa?

Tämä on varmaan ollu tuolle varhaisteinille se kuuluisa elämänoppikoulu.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 858
Viestejä
4 211 487
Jäsenet
70 969
Uusin jäsen
700e puhelin

Hinta.fi

Ylös Bottom