Langattomien in ear kuulokkeiden ongelmatilanteet

Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Äkkiseltään en löytänyt sopivaa lankaa tai juttua aiheesta.

Ongelmani on seuraava, alkuun kerron, ettei sitä ollut uutena. Kuuloke Huawei Freebuds 3i on nyt 14 kk vanha ja se temppuilee koko ajan.
Alkuun se saattaa pausettaa tai käynnistää musiikin koska tahansa, tekemättä mitään, erityisesti tuulisessa ympäristössä.
Toisekseen se vaihtaa kokojan tiloja, eli palauteääni kertoo esim. noice cancellation on, noise cancellation off, läpikuuluvuustila ON siis ihan KOKO AJAN. Erityisesti tuulisessa ympäristössä koskematta mihinkään.
Häiritsevää, koska äänipalaute vähentää voimakkuutta itse medialle ja esim. äänikirjan kuuntelu ei onnistu kunnolla ja se vähentää keskittymistä kuunteluun.

Kuulokkeet reagoivat aiempaa herkemmin kappalevaihtoon yms. kosketusalueella, vaikka et koskisi siihen, vaan korjaisit kuulokkeiden paikkaa korvissa napeille.
Paikoitellen kappale vaihtuukin koko ajan tai menee pauselle/toistoon TEKEMÄTTÄ MITÄÄN.

Kuulokkeilla 24 kk takuu, olen siinä pisteessä että vienkin. Minkälaiset takuuehdot, annetaanko rahana vai meneekö huoltoon?

Ihan rihkamaa suoraan sanottuna tuollaiset kuulokkeet ja ne ovat kaiken lisäksi ongelmajätettäkin kun nappikuulokkeiden kotelon tai kuulokkeiden akku jättää.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Kävin sitten ostopaikassa kysymässä kun ei täältä löytynyt vastausta.

Huoltoon menee tuon takia, tosin epäili ettei noita ruveta huoltamaan, vaan tulee uusi kuuloke tilalle. Voi tulla toista mallia, vastaavaa tai parempaa, koska tätä ei enää myydäkään juuri missään.
Sanoi suoraan, että ei ole normaalia toimintaa jos pikkutuulessakin kuuloke tekee omiaan, vaihtaa kappaleita, pysäyttää niitä, vaihtaa äänitilasta toiseen, skippaa biisejä jne.

Oudointa on se, että vika alkoi vain 2 kk sitten ja pahenee koko ajan. Joutuu Tampereelle ajelemaan, koska siinä lähin huolto.
DNA:lla ei saada kuin tiistaisin ensimmäiset kuormat liikkeelle kaupasta postiin, joten sanoi että on nopeampi täältä lähteä itse asiakkaana huoltoon viemään.

Toinen kaveri sanoi että tuosta mallista akku meni pimeäksi yli vuodessa, mutta täällä ei ole sellaista ongelmaa. Edelleen mennään 5h yhdellä kuulokkeiden latauksella vastamelu päällä.
 
Liittynyt
27.12.2018
Viestejä
2 366
Kun kerran akku vaikuttaa vielä olevan voimissaan, niin jos noilla on ulkoiltu ja kuntoiltu, niin ehkä tiivistykset ovat pettäneet ja kosteus tekee temppujaan. Ja jos on, niin pelkkä kuivaus ei auttane kauaa, kun pitäisi saada mukana tulleet epäpuhtaudet myös pois
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Kun kerran akku vaikuttaa vielä olevan voimissaan, niin jos noilla on ulkoiltu ja kuntoiltu, niin ehkä tiivistykset ovat pettäneet ja kosteus tekee temppujaan. Ja jos on, niin pelkkä kuivaus ei auttane kauaa, kun pitäisi saada mukana tulleet epäpuhtaudet myös pois
Jotain sellaista siinä voisi olla. Harmi, että nuo on kertakäyttötavaraa. Rahapalautusta ei tullut, ne myy vaan ja Huawei hoitaa takuut.
No onneksi oli parin vuoden takuu. Edellisessä mallissa oli vain vuoden takuu kuitilla ja sama vika tuli yli 1,5 vuoden jälkeen, niin kierrätyslavalle meni.

Noi ovat kuntoilua nähneet, hikipisaroita ja sateessakin poljettu kyläteitä! Myyjä ei uskaltanut luvata, mutta Huawei kuulemma hoitaa huollossa uuden tuotteen tilalle.
Parin tuotteen kokemuksen perusteella voisi sanoa, että en voi suositella noita kenellekään. Kertakäyttötavaraa, joka kuormittaa lähinnä ser-pisteitä vuoden käytön jälkeen jos ei muuta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 971
Kuulokkeet eivät ole vedenkestävät vaan ainoastaan roiskeveden kestävät. Freebuds 3i:t eivät myöskään ole hikoilunkestävät.


Joten jos tarkoitus on kuntoilla tai ulkoilla sateessa, katsoisin muita malleja enkä lähtisi edes takuuseen laittamaan noita koska itse käytetty vastoin ohjeita.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Huollon arvio oli, että vika kuuluisi takuuseen, jollei mikään estä tarjoamasta vikaa takuuseen. Huollon hinta 49 euroa jos vikaa ei löydy tai se ei kuulu takuuseen.

Lähettivät sitten Helsinkiin tutkittavaksi ja olen kyllä samaa mieltä ettei välttämättä kannata 49 euron arvoisia kuulokkeita takuuseen laittaa 13 kk käytössä. Mutta ihan periaatteesta jos takuuaikana on vikaa, joka mielestäni kuuluu täydellisesti takuuseen, niin se pitäisi takuun kautta hoituakin. Jos tulee hylkypäätös, niin on sitten se kuuluisa ensimmäinen ja viimeinen Huawei ja 49 euroa turhasta.

Onko niin, että tuollaisia vikoja kosketuspinnoilla voi tulla muissakin in ear langattomissa merkeissä, kuten OnePlus, Sony, Honor jne.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Tänään tuli huoltopäätös, noudin tuotteen huollosta.

Huollon mukaan vika ei ollut poikkeuksellinen heille, mutta meni takuuseen. Uudet Huawei-buds kuulokkeet paketissaan tilalle. IMEI vaihtui. Takuu jatkuu alkuperäisen ostotositteen kera vielä vuoden.

Kyllä minusta näistä pitäisi kaikkien reklamoida, ei sitten valmistaja muuten tajua parannella tuotteitaan. Yli vuoden ikää en tältäkään odota, mutta 44 euron kuulokkeesta ihan ok jos 1 v kestää ja yksi vaihto.
Sille vielä tosiaan 11 kk takuuta jäljellä jos jotain vastaavaa käy. Ostin nuo tosiaan alesta 44 euroa ovh 49.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Ei nappikuulokkeista enempää kannata maksaakaan, varsinkin jos ovat rankassa ulkoilu/kuntoilukäytössä. Sitten toiset erityyppiset paremmalla vastamelutoiminnolla+vaimennuksella sisälle
Ei todellakaan ja nuo mitkä tuli uusina takuusta, niin sopivasti meni syntymäpäivälahjaksi. Itse ostin paremmat Telian alesta 29 eurolla OneBuds Z2 ovh 59 eur.

Vain tänään tuo alennus, ilmeisesti sidottu Tampere Ratina -myymälään vain. Siinäkin meinasi ongelmia tulla, kun kuuloke sammui koko ajan, luuli että on korvasta irti/irtoamassa. No se sovellus on kyllä surkea, kun ei voi tunnistustoimintoa edes poistaa, tosin vaihtamalla tulpat eri merkkisiin ongelma hävisi kokonaan. Täydelliset kuulokeet, eniten miellyttää ensiluokkainen bassotoisto. Voittaa nuo Huaweit helposti.

Paketin mukana toimitettavat pehmusteet aivan liian onnettoman pehmeitä, eivät istu kovin hyvin korvissa, vaan valuvat ulospäin esim. syödessä/urheillessa, eivät kuitenkaan tipu.
Huawein tulpilla ei ongelmaa edellisistä kuulokkeista, laitoin takuuseen small-tulpilla ja otin larget talteen. Samoin JBL-halppiskuulokkeiden L tulpat oikein hyvät.

Ja kiitos foorumilaiselle vinkistä ketjussa, ostin HIENKESTÄVÄT kuulokkeet ja nyt myös kotelo roiskevesisuojattu :)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Eli ostin siis DNA:lta OnePlus Z2, langattomat in earit, 39 euron alennuksesta. Hinta ennen 59 ja tuotejulkistuksessa 99 euroa.

Sanoisin, että nämäkään eivät ole juuri paremmat, tuulessa pystyy sentään kuuntelemaan, kun tuuli ei kuulu rätinänä toisin kuin Huawei. Kuitenkin nämä OneBudsit eivät pysy korvissa kuulokkeiden mukaan. Vaihdoin tulpat eriin, ja on parempi, mutta toisto edelleen katkeaa - samoin melunvaimennus, koska kuuloke luulee olevansa miltei irti korvasta. Noita ei voi pyöräillessäkään käyttää kun jatkuvasti katkoo.

Myös kosketuspinnat liian sensitiivisiä, joskaan eivät vaihda kappaleita tai pauseta koko ajan, niin että napista kuuluu ääni. Ne toiminnot voi ottaa pois ja onpa hyvä, kunnes ei!

Toiminnot poistettuna edelleen kuuluu toimintoäänipalaute, jolloin esim. pyöräillessä edelleen tulee niitä ääniä vaikka mitään ei tapahdukaan.

Sensorit, jotka kuulustelevat koska kuuloke ei ole korvassa, liian herkkiä tosiaan eikä edes jeesusteippi auta asiassa. Vaan toisto pysähtyi nytkin. Akun kesto vain 4 tuntia uutena ANC päällä.
Taidan heittää nuo kohta roskiin ja ostaa langalliset nappikuulokkeet :( Sitä, että toisto menee kun kuuloke luulee olevansa tarpeeksi irti korvasta ei voi poistaakaan käytöstä.

Yhdellä sanalla sanottuna: KÄYTTÖKELVOTTOMAT.
 
Liittynyt
13.08.2019
Viestejä
2 153
Ne olikin hyvät kuulokkeet.
Toisto pätkii jatkuvasti, siis pysähtyy, koska sensori luulee että ne on irti korvista. Kivaa sitten on kuntosalilla juoksumatolla juosta kun toisto katkeaa ilman syytä ja nautinto menee. Tuulisilla tienoilla nuokin tekevät omiaan, eli kappale vaihtuu, toisto menee pauselle ja päälle yms. Tekemättä mitään ja äänipalaute tulee. Kuulokkeet korviin laitettaessa pitävät omituista ääntä. En jaksanut uudestaan mennä valittamaan ja huoltoon laittamaan, ajoin tänään noiden yli maastopyörällä ja hyvin meni. Maailman onnellisin hetki, kun ei ole enää näitä 39 euron maksaneita ONEPLUS ONEBUDS Z2 -roskakuulokkeita.
Vika ei kadonnut edes erikseen ostettavilla tulpilla, ei millään kokeilemalla tulpalla, aina vaan katkeaa toisto sensorin herkkyydestä. Tänään paloi lopullisesti pinna.
Roskikseen menivät, akkukotelossa voi olla hieman virtaa.
 

Yeenoghu

Neighbour of the beast
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
1 246
Kuulostaa ihan tyypilliseltä Oneplussan laadulta. Paperilla, hintalapun ja speksien puolesta houkutteleva vaihtoehto. Mutta toteutus ja softien viimeistelemättömyys tekee päivittäisestä elämästä tuskaa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
234 146
Viestejä
4 116 786
Jäsenet
69 874
Uusin jäsen
Caiffax

Hinta.fi

Ylös Bottom