Lähettikö Multitronic käytetyn prosessorin?

Liittynyt
08.10.2024
Viestejä
3
Ensimmäistä konetta kasailin eilen ja huomasin prossussa olevan likaa. En vähäisellä kokemuksella osaa sanoa onko tämä normaalia vai onko tässä aikaisemman käyttäjän lämpötahnan jäljet. Mitäs te kokeneemmat sanoisitte, onko tää normaalia uutena tilatulle prosessorille?

Liitteenä kuva

IMG_20241010_204303.jpg
 
Outoa että se tuollaisena olisi tehtaalta lähtenyt. Mutta asennetun prosessorin lämpötahnat pitäisi olla noilla reunoilla, koska noi kolot on aika hankalia putsata niin täydellisesti. Siis että harva viitsisi. Ja tuo teksti näyttää haalistuneelta.

Kannattaa myös katsoa laatikon pohja, siis että onko se sitä kautta ollut avattu.
 
Äkkiäkös noi kolot puhdistaisi pumpulipuikolla, vaikka olisi mennyt tahnaa vahingossa pintaliitoskomponenteillekin niin tippa alkoholia pumpulipuikkoon ja puhdasta tulisi muutamassa minuutissa.

Noi tekstit varmaan nyt näkyy huonosti kuvassa kun vinosta kuvattu, noita kuvatessa pitäisi olla oikea valaistus sekä osata hallita heijastuksia joita helposti tulee kun laserilla kirjoitettua metallista pintaa kuvaa, voi olla joskus haastavaa sekä kännykkä kuville vähintään tehtävä valkobalanssin korjaus.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 622
Viestejä
4 441 968
Jäsenet
73 582
Uusin jäsen
punanenkala

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom