Laadukas budjetti ATX kotelo?

Liittynyt
19.09.2017
Viestejä
125
Eli pojan koneeseen hakusessa kotelo mutta ei tämä tehtävä aivan helpoimmasta päästä ole... Kun hyvä ilmankierto ja edullinen pitäisi olla. Onko täällä kenelläkään kokemuksia onko tämmöisiä edes olemassa?
 
Jos valkoinen kelpaa niin:

Mustana ja vilkkuvaloilla reilun kympin kalliimpi:

 
Tää vaikuttaa kyllä hyvältä. Onko sulla itselläsi käytössä ollut kyseinen kotelo?
 
Tää vaikuttaa kyllä hyvältä. Onko sulla itselläsi käytössä ollut kyseinen kotelo?
No eipä ole, toisen valmistajan vastaavan kokoinen mesh-kotelo kylläkin ja ei noilla tuon tyyppisillä koteloilla kyllä ilmanvaihto tule ongelmaksi kun halutessaan saa melkoisen tuulitunnelin propellien kierrosnopeutta säätämällä aikaiseksi. Tuossa Montechissa on pwm-ohjatut propellit joissa yleisesti on hyvinkin laaja kierrosnopeusalue säädettäväksi eli tarvittaessa saa vaikka näyttiksen lämpöjen mukaisesti ohjattua kierrosnopeutta.

Montech valmistaa hinta-orientoituja, mutta silti semilaadukkaita koteloita, jotka ei ole yhtä rimpuloita ja paskoilla tuulettimilla olevia kuin kaikkein halvimmat kotelot. Tottakai löytyy sitten vielä halvempia esim Zalmanilta, Aerocoolilta, Kolinkilta jne joilla voi se viimeinen 20€ olla mahdollista hinnasta nipistää pois, mutta se kyllä näkyy sitten jossain myös.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
255 636
Viestejä
4 442 328
Jäsenet
73 587
Uusin jäsen
MadBadMicc

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom