Arvon io-techiläiset!
Uunissa tulee useasti tehtyä sapuskaa.
Joskus siellä on lohifile ja tällä hetkellä uunissa on poronkäristys kypsymässä.
Jotkut neuvovat että esimerkiksi lohi pitäisi peittää foliolla kun sen laittaa uuniin.
Usein on käynyt foliopeittämisen kanssa niin että kala on jäänyt raa'aksi. Niinpä jätän nykyään folion laittamatta lohifileen ympärille.
Miten te muut toimitte esimerkiksi karjalanpaistin, poronkäristyksen, lohen kanssa että peitättekö lohen foliolla uuniin tai laitatteko kannen uunivuoan päälle?
Kypsyykö ruoka riittävästi jos ruoan peittää?
Uunissa tulee useasti tehtyä sapuskaa.
Joskus siellä on lohifile ja tällä hetkellä uunissa on poronkäristys kypsymässä.
Jotkut neuvovat että esimerkiksi lohi pitäisi peittää foliolla kun sen laittaa uuniin.
Usein on käynyt foliopeittämisen kanssa niin että kala on jäänyt raa'aksi. Niinpä jätän nykyään folion laittamatta lohifileen ympärille.
Miten te muut toimitte esimerkiksi karjalanpaistin, poronkäristyksen, lohen kanssa että peitättekö lohen foliolla uuniin tai laitatteko kannen uunivuoan päälle?
Kypsyykö ruoka riittävästi jos ruoan peittää?