Kuvakooste: OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 004OnePlus on aloittanut OnePlus 5T -puhelimensa Star Wars Limited Edition -puhelimen myynnin tänään Suomessa. Erikoismalli juhlistaa OnePlussan nelivuotissyntymäpäivää sekä eilen Suomessa ensi-iltansa saanutta Star Wars The Last Jedi -elokuvaa. OnePlus 5T Star Wars Limited Edition on saatavana hintaan 579 € OnePlussan verkkokaupassa ja Elisalla. Hinta on 20 euroa suurempi kuin vastaavalla muistimäärällä varustetussa perusversiossa. Kovimmat fanit pääsivät ostamaan puhelimen jo eilen Helsingin Tennispalatsissa järjestetyssä pop up -tapahtumassa.

io-tech pääsi tutustumaan Star Wars Limited Edition -malliin sekä sen perusmallista poikkeavaan pakkaukseen heti julkaisupäivänä ja legendaarisen avaruuselokuvasaagan ystävinä päätimme julkaista kuvakoosteen erikoismallin yksityiskohdista ja erikoisominaisuuksista.[read more="Klikkaa ja lue koko juttu" less="Piilota teksti"]

OnePlus on pakannut 5T Star Wars Limited Editionin erikoismalliseen pakkaukseen, joka on kooltaan lähes kaksinkertainen vakiomallin pakkaukseen nähden. Mattamustan laatikon kannesta käy välittömästi selville, että kyseessä on Star Wars -erikoismalli.

Pakkauksen kannen alta tulee ensimmäisenä vastaan muovialustalle pyöreän kehän keskelle sijoitettu puhelin takakuori ylöspäin käännettynä. Puhelintason alta löytyvät tarvikkeet, joihin lukeutuvat vakiopakkauksesta löytyvien USB Type-C-kaapelin ja Dash Charge -laturin ohella erikoismallinen Star Wars -teemalla muotoiltu suojakuori, Star Wars -kortti sekä Star Wars -tarra.Pakkauksen mukana tuleva suojakuori on muotoiltu Kylo Ren -teemalla, eli uusimman Star Wars -elokuvan "pääpahiksen" mukaan. Mustasta joustavasta muovista varustettu kuori on melko jykevä ja se lisää puhelimen ulkomittoja useammalla millillä. Voimakkaasti muotoiltujen kylkien ansiosta se tarjoaa hieman paremman otteen puheleimesta ja tarjoaa ainakin ulkonäön perusteella varsin hyvän iskusuojauksen. Kuoren takaosan muotoilusta voi olla montaa mieltä, mutta ainakaan allekirjoittaneen mielestä sen toteutus voisi olla tyylikkäämpikin.

Pienenä yllätyksenä OnePlus on jemmannut pakkauksen pohjaan auki repäistävän salalokeron, jonka sisään on sijoitettu pieni pahvirasia. Rasia sisältää pienen muovisen katkaistun kartion, johon kiinnitetään muovinen ristikkojalka. Viritys asennetaan puhelimen näytön päälle, jolloin sen avulla on mahdollista katsella "hologrammivideoita" esimerkiksi YouTubesta. Kuvassa katselulaitteeseen on heijastettu Prinsessa Leian hologrammi alkuperäisistä Star Wars -elokuvista. Kyseessä on hauska lelu, josta ei kuitenkaan jaksa innostua muutamaa minuuttia pidempää.

Fyysisesti Star Wars Limited Edition ei poikkea millään tavoin tavallisesta OnePlus 5T:stä. Se on saman kokoinen, painoinen ja muotoinen. Myös näyttö ja kaikki rautaominaisuudet ovat identtisiä tavallisten mallien kanssa. Ainoat eroavaisuudet löytyvät värityksestä ja pienistä käyttöliittymään tehdyistä muutoksista. Etupuolelta Star Wars -version erottaa vaaleista kyljistä, jotka johtuvat luonnollisesti erikoisvärisestä takakuoresta.

Star Wars Limited Editionin takakuori on saanut pintaansa erityisen Sandstone White -värityksen, jonka kerrotaan saaneen vaikutteita The Last Jedi elokuvan Crait-planeetan pinnasta. Pinta on perusmallia karheampi ja valkoiselle pohjalle on toteutettu pienenpieniä hopeanvärisiä pisteitä, joka antaa värille omanlaisensa hohdon.

Takakuoren alaosaan on sijoitettu punainen Star Wars -logo, mutta jäimme hieman kaipaamaan jonkinlaista näyttävämpää teemaan liittyvää kuviointia tai grafiikkaa. Mustasta perusmallista poikkeavia yksityiskohtia ovat lisäksi punainen Alert Slider -kytkin vasemman kyljen yläosassa sekä näyttölasin, sormenjälkitunnistimen ja salamavalon kiiltäväksi viimeistellyt reunat.Ohjelmistopuolella Star Wars Limited Edition tarjoaa kymmenen The Last Jedi -aiheista taustakuvaa sekä tummansävyisen punaisilla yksityiskohdilla korostetun käyttöliittymäteeman. OnePlus 5T:n vakiotaustakuvia ei jostain syystä löydy lainkaan vaihtoehtojen joukosta.Lyhyen tutustumisen perusteella OnePlus 5T Star Wars Limited Edition vaikuttaa hauskalta ja sopivasti massasta poikkeavalta vaihtoehdolta Star Wars -elokuvista pitäville kuluttajille, jotka ovat ostamassa uutta suorituskykyistä älypuhelinta. 20 euron lisähinta Star Wars -teemasta ei ole lainkaan paha, joskin etenkin takakuoren kustomointi olisi voinut olla jopa hieman nykyistä räväkämpi. io-techin kattavan testiartikkelin OnePlus 5T:stä voi lukea täältä.

[/read]

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Liittynyt
24.02.2017
Viestejä
301
20€ on yllättävän vähän lisää tuollaisesta erikoisuudesta (limited edition?), vaikka tosin OP on tällä tehnyt rahaa siinä vaiheessa, kun on lupautunut tuollaisen tekemään.
Omasta mielestäni nuo perus tummat värit on kyllä valkoista tyylikkäämpiä, vaikka tietty siihen jonkun suojakuoren laittaisikin päälle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
114
Puhelimet Intian markkinoille tehdään OPPO:n Intian tehtaassa ja muun maailman puhelimet sitten OPPO:n Kiinan tehtaassa, näin siis käsittääkseni.
 
Liittynyt
23.03.2017
Viestejä
13
Sain luurin tänään käyttöön. Suojakuori on tosiaan melko muhku ja puhelin ei pysy pöydällä paikoillaan sen ollessa paikoillaan.

Isoin miinus että luurin mukana ei tule teemaan sopivia ääniä kuten soittoääniä tai viestiääniä. Nämä olisi kruunannut fanipojan käyttökokemuksen :D
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 461
Star Wars Limited Editionin takakuori on saanut pintaansa erityisen Sandstone White -värityksen, jonka kerrotaan saaneen vaikutteita The Last Jedi elokuvan Crait-planeetan pinnasta.
Heh, repesin tälle :rofl:. Muistuttiko tuo pinta yhtään alkuperäistä Sandstone pinnoitusta OnePlus Onessa?
 
Liittynyt
27.09.2017
Viestejä
356
Sain luurin tänään käyttöön. Suojakuori on tosiaan melko muhku ja puhelin ei pysy pöydällä paikoillaan sen ollessa paikoillaan.

Isoin miinus että luurin mukana ei tule teemaan sopivia ääniä kuten soittoääniä tai viestiääniä. Nämä olisi kruunannut fanipojan käyttökokemuksen :D
Mäkin petyin näihin soittoääniin, olis luullut että edes pari teemapimputusta tai valomiekkasuhinoita olis löytynyt
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 461
Kyllähän tuo sellainen selvästi karheampi oli verrattuna perusmallin takakuoreen. Ainakin itse tykkään tuntumasta enemmän.
Kävin itsekin tuota kokeilemassa ja huomattavasti parempi pitohan tuossa oli kuin normiversiossa. Star Wars Limited Editionin Sandstone pinta ei kuitenkaan vastannut alkuperäistä karheutta OPO:ssa. Sellaisen huomion myös tein, että tuo valkoinen karhennettu pinta tummuu aika nopeasti käytössä :confused2:.
Ovatko kaikki oneplussat OPPOn tekemiä :eek:
OnePlus kuuluu samaan BBK Electronics ryhmittymään kuin OPPO ja Vivokin. Käytännössä OnePlus vuokraa tuotantotilat OPPOlta ja käyttää heidän hankintaketjuaan. Tällä tavoin OnePlus pääsee käsiksi erikoisempiin komponentteihin. Yhteistyö on siis varsin kattava, vaikka OnePlus onkin itsenäinen toimija.
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 004
Sellaisen huomion myös tein, että tuo valkoinen karhennettu pinta tummuu aika nopeasti käytössä :confused2:.
Sinänsähän tuo on ihan loogista, koska karhea pinta kerää helpommin likaa. Tästä syystä valmistajilla on harvemmin tarjolla valkoisia puhelimia millään helposti likaa keräävillä pintaviimeistelyillä (karhea tai kumimainen).
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
92 451
Viestejä
1 893 448
Jäsenet
39 725
Uusin jäsen
Petrussss

Hinta.fi

Ylös Bottom